مرتب سازی براساس:
شهر یزد با توجه به قدمتی که دارد، دارای قلعه های دفاعی و مسکونی متعددی می باشد که بیشتر آنها به طور خیره کننده ای جذاب هستند. قلعه بدافت یکی از قلعه های به جا مانده از دوران ساسانیان است که در روستایی به همین نام قرار گرفته و توجه گردشگران این دهستان را به خود جلب می کند.
در این میان چشمه های زیبا و پرآب که علاوه بر زیبایی، باعث بوجود آوردن یک محیط شگفت انگیز هم می شوند، همواره توجه بسیاری، از گردشگر گرفته تا مردم محلی را به خود جذب کرده اند. به خصوص چشمه های باداب سورت که در معدود نقاطی از کره زمین همانند آن پیدا می شود.
استان مازندران اگرچه در خطه سرسبز شمال ایران جای گرفته ولی شهرت طبیعت بی مانند آن تمامی وسعت این سرزمین را دربرگرفته و زیبایی بی بدیلش را مدیون دریا، جنگل ها و مناطق روستایی بکر و تاریخی است.
جنگل های استان مازندران از مقاصد گردشگری محبوب شمال کشور هستند که به دلیل مناظر طبیعی زیبا و آب و هوای معتدل خود شناخته شده هستند. پارک جنگلی بابلکنار یکی از پارک های جنگلی در شهرستان بابل این استان است که می توانید در سفر بعدی خود به این استان سرسبز از دیدن آن لذت ببرید.
موزه بابل که با نام موزه گنجینه بابل هم شناخته می شود، در واقع اولین موزه استان مازندران است به موضوع مردم شناسی اختصاص داده شده است. ساختمان این موزه ابتدا در زمان رضاشاه (سال 1307) و به عنوان بلدیه یا شهرداری بنا شده بود.
از مناطق بیار زیبا و دیدنی شهرستان کلیبر می توان به قلعه جمهور اشاره کرد که امروزه به نام قلعه بابک معروف است. این بنا در زمان ساسانیان احداث شد و نام خود را از اسم بابک خرمدین گرفت . قلعه بابک در بالای کوهی به ارتفاع ۲۳۰۰ متر قرار دارد.
بابا یادگار از بزرگان قرن 8 قمری و فرزند بمیان گذار آیین یارِسان (اهل حق) به نام سلطان سهاک و داده سارا (دادا ساری) است. دشمنان یارسان، بابایادگار را به قتل رساندند و مریدانش وی را در دامنه منطقه ای کوهستانی تخت سرانه در روستایی نزدیک به شهرستان خوش آب و هوا دالاهو به خاک سپردند.
بابا رکن الدین یکی از زاهدان و عارفان بزرگ قرن 7 و 8 قمری بوده و در زمان سلطان ابوسعید مغول می زیست. او مسعود بن عبدالله بیضاوی نام داشته و اصل و نسبش به شهرستان بیضا در استان فارس می رسد.
در سال 700 هجری قمری، غازانخان فرمانروا این ناحیه بود. در آن زمان شمس الدین عبدالله دستور ساخت مسجد تاریخی بابا عبدالله را صادر کرد. بنا کنونی مسجد از قسمت های مختلف، شامل سردر، شبستان، صحن، گنبد خانه، پیش طاق، درگاه و ایوان است.
باب همایون یکی از قدیمی ترین خیابان های تهران است، این خیابان اکنون به خاطر حضور دکه های غذا فروشی در خیابان هایی مثل سی تیر به سایت گردشگری جذاب با حال و هوای قدیمی تبدیل شده است. در قسمت شمالی خیابان باب همایون راسته دکه های غذا فروشی شلوغ تر است.