مرتب سازی براساس:
مسجد جامع نطنز در واقع مجموعه ای از چند بنا است. در زمان ایلخانی در این محل ابتدا مسجدی ساخته شد، سپس بقعه شیخ عبدالصمد در جوار مسجد، بعد از آن ایوان جلو خانقاه و نهایتا مناره ها به این مجموعه اضافه شدند. این مجموعه آرامگاه و اماکن مذهبی این مسجد را به مسجد جامع نطنز تبدیل کرد.
مسجد ریگ رضوانشهر، بنایی 700 ساله که سالها زیر تلی از شنهای روان پنهان بوده. در سال 1370 این بنا از میان شنها سردربرآورد و قدمت و اصالت خود را به همگان نشان داد. این مسجد قرن نهمی توسط معین الدین اشرف ساخته شده و با شماره 2402 در سال 1387 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
سلیمان خان رکن الملک، نایب الحکومه ظل السلطان بود و او را با لقب رکن الملک می شناختند. مسجد رکن الملک نیز در سال 1325 قمری توسط او ساخته شد. این مسجد در ابتدا مسجد اقصا نامیده می شد ولی با نام سازنده خود یعنی رکن الملک شناخته شد.
موزه های شهر شیراز در کنار سایر آثار و اماکن ارزشمند آن، همواره بخش مهمی از جاذبه های گردشگری شهر بوده اند. یکی از جذاب ترین این موزه ها موزه رادیو است. این موزه منحصر به فرد در طبقه دوم باغ دلگشا واقع شده که خود یکی از مهم ترین مکان های دیدنی شهر شیراز است.
سردر باغ ملی با نمای منحصر به فرد خود، یکی از المان های مهم شهر تهران به شمار می رود. این دروازه چشم نواز تا پیش از ساخته شدن برج آزادی، نماد اصلی شهر تهران به شمار می روفت و بنایی است متعلق به دوره قاجاریه. در ابتدا سردر به منظور ورودی میدان مشق ساخته شد.
پارک لاله یکی از قدیمی ترین پارک های تهران است، این پارک در سال 1345 خورشیدی ساخته شده است و پیش از آن محل سوارکاری و رژه ارتش بوده است. پارک لاله در این زمان باغ جلالیه نامیده می شد. بعدها نام پارک تغییر کرد، و این بار به احترام شهدای جنگ تحمیلی آن را لاله نام نهادند.
آب انبار وکیل یکی از آب انبار های مربوط به دوره زندیه است. مجموعه ای از آب انبارها مانند آب انبار دیوان خانی، آب انبار حافظیه و آب انبار هفت تن در زمان کریم خان زند برای تامین آب آشامیدنی مورد نیاز ساکنین شیراز احداث شده است.
میدانک یکی از روستاهای کوچک از توابع بخش کلیجان رستاق است که در 45 کیلومتری جنوب شهرستان ساری قرار گرفته است و با سد شهید رجایی (سلیمان تنگه) حدود ۶ تا ۷ کیلومتر فاصله دارد. براساس آخرین سرشماری مرکز آمار ایران که در سال ۱۳9۵ صورت گرفته، جمعیت آن ۱13 نفر بوده است.
پل مارنان مانند سایر پل های رودخانه زاینده رود، به منظور وصل کردن روستاهای شمالی و جنوبی زاینده رود به یکدیگر ایجاد شده بود. اطلاعات دقیقی از زمان ساخت پل مارنان وجود ندارد، اما می دانیم این پل هم زمان با پل شهرستان وجود داشته است.
درخت همیشه سبز لور یا انجیر معابد، درختی است که در اصل بومی هندوستان و جنوب شرق آسیا است ولی در شهرهای جنوبی ایران مانند بندر عباس، چابهار، قشم و کیش نیز یافت می شود. این درختان با برگ هایی همیشه سبز، چند صد سال عمر می کنند.