مرتب سازی براساس:
باغ علی نقی خان اثری به جا مانده از دوران قاجار می باشد که در تاریخ 11 مرداد سال 1384 با شماره 12344 به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این باغ بسیار جذاب دارای یک عمارت باشکوه نیز می باشد.
حمام دربند میزرا اثری به جا مانده از دوران قاجار می باشد که در تاریخ 11 مرداد سال 1384 با شماره 12356 به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این حمام تاریخی عضوی از مجموعه مسجد و حسینیه به همین نام می باشد که مورد باسازی و مرمت قرار گرفته است.
خانه رزاقیان اثری به جا مانده از دوران پهلوی اول می باشد که در تاریخ 11 مرداد سال 1384 با شماره 12353 به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این خانه زیبا در سال های اخیر مورد بازسازی قرار گرفته است و اکنون به اداره میراث فرهنگی شهرستان تفت تغییر کاربری داده شده است.
قلعه باقرآباد اثری به جا مانده از دوران قاجار می باشد که در تاریخ 22 مرداد سال 1384 با شماره 13000 به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این قلعه باشکوه به فرمان شخصی به نام عبدالرحیم خان ساخته شده است.
باغ تیتو اثری به جا مانده از سده 13 هجری قمری و دوران صفویه می باشد. باغ تیتو که به دستور حاکم آن زمان یزد، محمد تقی خان در شهرستان بافق ساخته شده است خود به تنهایی شگفتی بزرگی است چراکه این باغ سرسبز در منطقه ای کویری جای گرفته است.
بافت فرهنگی تاریخی شهرستان میبد اثری بسیار دیدنی مربوط به دوران تاریخی پس از اسلام می باشد که با شماره 3490 در تاریخ 25 اسفند سال 1379 به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
خانه سالار میبد اثری به جا مانده از دوران قاجار می باشد که با شماره 3695 و در تاریخ 25 اسفند سال 1379 به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این خانه امروزه تحت اختیار اداره میراث فرهنگی و صنایع دستی میبد درآمده است.
قلعه مهرجرد اثری به جا مانده از دوران پیش از تاریخ ایران باستان با شماره 4132 در تاریخ 10 مهر 1380 به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این بنای تاریخی در روستای مهرجرد که در قدیم یکی از آبادی های این منطقه بوده است قرار گرفته و یکی از چندین قلعه ساخته شده در این منطقه کویری می باشد.
زیارتگاه مقدس خدیجه خاتون در واقع آرامگاه خواهر امامزاده جعفر (ع) و فرزند امام موسی بن جعفر (ع) می باشد، ایشان در دهه سوم قرن پنجم هجری شمسی وفات یافته است. گفته می شود بر اساس کتیبه های موجود در آن قدمت بنا به قرون 6 یا 8 هجری شمسی بر میگردد.
پل موسی خان متعلق به دوره قاجار می باشد. متاسفانه این پل در آستانه تخریب قرار گرفته است. به گفته یک کشاورز محلی، جناب آقای سید حسین یحیی زاده، در حدود 50 سال پیش که آب سیلاب ها از این منطقه عبور می کرده این پل محل عبور افراد بوده.