مرتب سازی براساس:
گالری هپتا که در واقع یک گالری هنرهای تجسمی می باشد در خیابان کریم خان زند با دو سالن نمایش و یک فروشگاه همه روزه به جز پنج شنبه ها پذیرای علاقمندان به هنر می باشد. این گالری که تمرکزش را بر روی هنر مدرن و معاصر ایران قرار داده است از سال 1392 مشغول به کار شد.
وقتی از خیابان ولی عصر وارد خیابان نوفل لوشاتو می شوید پنجاه متر جلوتر، سفارت های ایتالیا و فرانسه در این خیابان نمایان می شوند. اگر از سمت راست به خیابان حافظ بپیچید و سراغ کوچه لولاگر یا به قول مردم محلی دیواره دوقلوها را از هرکسی بگیرید نشانتان می دهند.
کوچه مروی که خیابان ناصر خسرو را به خیابان پامنار وصل می کند درست در مقابل عمارت شمس العماره قرار گرفته که روزگاری نماد تهران محسوب می شده است. این کوچه مانند کوچه خدا بنده لو از معروفترین مراکز خرید قدیمی در ناصر خسرو می باشد که در ابتدای آن مجسمه زیبایی قرار گرفته است.
آرامگاه ابن بابویه دومین گورستان شهر تهران و اولین قبرستان شهرری می باشد. تا زمان ناصرالدین شاه این مکان کشتزاری بوده است که در آن جسدی پیدا شد و مشخص می شود که این جسد متعلق به مرحوم شیخ صدوق بوده که هشتصد سال قبل دار فانی را وداع گفته است.
گالری آ یک گالری دو طبقه است که آثار هنرمندان در آن برای فروش به نمایش گذاشته می شود و البته بازدید از آن رایگان است. این گالری دارای یک سالن نمایشگاه و یک کافه می باشد. هنرمندان می توانند برای نقد آثار موجود در گالری در کافه به بحث و بررسی بپردازند.
گالری اثر در سال 1378 با هدف جذب هنرمندان ایرانی و خارجی علاقمند به تاریخ ایران در درکه به مدیریت امید تهرانی آغاز به کار کرد. این مجموعه در سال 1382 با اسپانسری مریم کیهان فعالیت خود را در خیابان ایرانشهر گسترش داد.
گالری دنا یک ساختمان یک طبقه می باشد که آثار هنرمندان ایرانی معاصر را برای فروش به نمایش برای علاقمندان می گذارد. همه مردم می توانند از طریق وبسایت این مجموعه در حراجی ها و گالری های آن شرکت نمایند و محصولات مورد علاقه خود را خریداری فرمایند.
گالری شیرین با مدیریت شیرین پرتوی دارای یک شعبه در خیابان کریم خان زند و یک شعبه در نیویورک می باشد که به نمایش آثار حجمی و مفهومی می پردازد. شعبه اول این نمایشگاه در سال 1384 در تهران افتتاح شد.
ساختمان سرای روشن در سال 1311 در سالهای ابتدایی به سلطنت رسیدن رضا شاه پهلوی در خیابان ناصرخسرو تهران ساخته شد. درست زمانی که تهران پله های پیشرفت و ترقی را یکی در میان و به سرعت در می نوردید. همان روزها که طرح تهران مدرن ریخته شده بود.
سینما استقلال در خیابان ولی عصر در زمینی به مساحت 800 متر مربع با نام سینما امپایر با ظرفیت 700 نفر در دی ماه 1338 افتتاح شد و در سال 1339 با نمایش فیلم شبهای اروپا رسما کار خود را آغار نمود. این سینما دارای یک سالن نمایش و یک بالکن برای نمایش فیلم بود.