مرتب سازی براساس:
موزه هنرهای معاصر گنجینه ای ازهنرهای نوگرا و معاصر در اروپا و آمریکای شمالی می باشد. این موزه به پیشنهاد کامران دیبا در پارک فرح یا پارک لاله کنونی در سال 1356 در زمینی به وسعت 2000 متر مربع به ساخته شد.
موزه ملی هنرهای ملی ایران که به جرات می توان گفت یکی از زیباترین موزه های ایران است در میدان بهارستان قرار گرفته است. محل موزه باغ نگارستان است که در زمان فتحعلیشاه دارای یک ساختمان حوضخانه بوده که به همین دلیل به آن حوضحانه باغ نگارستان نیز می گفتند.
میدان انقلاب یکی از مراکز اصلی شهر تهران است که امکان دسترسی به تمام امکانات شهری را برای عموم فراهم کرده است. این میدان در تقاطع خیابان های انقلاب، کارگر و آزادی واقع شده است.
میدان بهارستان در تقاطع خیابان های جمهوری، صفی علیشاه، اکباتان، نظامیه، شهید نصرالله جورکش و مصطفی خمینی قرار گرفته است و یکی از مهمترین میدان های تهران می باشد. تا اواخر حکومت رضا شاه این میدان را میدان نگارستان می نامیدند چون که در نزدیکی کاخ نگارستان قرار گرفته بود.
میدان حسن آباد یکی از زیباترین میادین شهر تهران است که در زمان رضاشاه پهلوی همزمان با مدرن سازی ایران ساخته شد. داستان ساخت این میدان زیبا بر می گردد به زمانی که زمین های منطقه حسن آباد در تملک میرزا یوسف آشتیانی یکی از افراد دربار قاجار بود.
میدان ولی عصر تهران در دوره پهلوی ساخته شد و میدان ولیعهد نام داشت. در این میدان دایره ای شکل دو حوض با اشکال ذوزنقه بر روی یکدیگر سوار بودند و اضلاع این ذوزنقه کمی تحدب و تقعر داشت که جلوه بصری آن را دو صد چندان کرده بود.
چشمه علی شهرری با قدمت 8000 سال از زیر تخته سنگی جاری می شود و نام اصلی آن سورین می باشد. در چشمه علی یک سنگ نگاره وجود دارد که نقش برجسته فتحعلی شاه و 16 پسرش می باشد. در سمت راست این نقش برجسته شاه با بازی بر دوش در زیر سایبانی در حرکت است.
بیش از نیمی از ما در کودکی آرزو داشتیم خلبان شویم و یونیفرم زیبای خلبانی را بپوشیم اما انگار خلبان شدن کار زیاد ساده ای هم نبود و حداقل باید هر شب دندان هایمان را مسواک می زدیم! با اینکه الان بزرگ شده ایم و هر کدام به حرفه ای مشغولیم.
باغ موزه قصر به وسعت 24 هکتار در محل قبلی زندان قصر با هدف آشنایی مردم با زندان های قبل از انقلاب به وجود آمده است. در واقع زندان قصر هم در محل قبلی قصر قاجار ساخته شده بود باغ موزه قصر از دو بخش باغ و موزه تشکیل شده است.
ساختمان فرهنگستان هنر در خیابان ولیعصر یکی از ساختمان های زیبا به سبک معماری ایرانی می باشد که در آن هر از چند گاهی نقد و بررسی آثار سینمایی صورت می گیرد و تنی چند از هنرمندان محبوب و مردمی به نقد فیلم می پردازند.