مرتب سازی براساس:
دلیل نام گذاری این بازار به اسم هفت حوض حضور آن در میدان هفت حوض است. میدان هفت حوض در محله قدیمی نارمک یا صد میدان قدیم قرار دارد. این محله به خاطر داشتن میدان های زیاد به این اسم خوانده می شود و هفت حوض مهم ترین میدان آن است.
اگر تمایل به دیدن برق روی بلور ها دارید، از تماشای ظروف بلوری و لوازم دکوری لذت می برید، حتما باید سری به بازار شوش تهران بزنید. در این بازار می توانید انواع لوازم برقی آشپزخانه، سرویس پلاستیک، جهیزیه عروس، لوازم چینی، لوازم دکوری، ظروف استیل، ظروف بلور و کریستال را تهیه کنید.
روبوکیدز محلی است که در هیچ جا آن را ندیده اید، در واقع می توان گفت روبوکیدز یک شهر بازی برای کودکان 2 تا 14 ساله است. داستان این شهر بازی داستان 2 ربات به نام های آرسو و سامی است. آرسو و سامی از سیاره روبونوس به زمین پناه آورده اند.
مجموعه اسکیپ می در مجتمع تجاری کوروش شامل 5 بازی گروهی 4 تا 6 نفره برای تمرین حل مشکلات و انجام کارها به صورت گروهی طراحی شده است. سختی بازی ها 90 درصد است و حل معماها پیچیده می باشد.
مهدی اخوان ثالث شاعر نام دار و موسیقی پژوه ایرانی بود و با تخلص م.امید اشعار اجتماعی و روایتی از زندگی مردم را به تصویر کشید. به گفته فرزند اخوان، خانه او در حال حاضر رو به تخریب است و سقفش در حال فروریختن است.
ویلای نمازی یکی از مهمترین آثار معماری ایران به شمار می رود، این ویلا سابق بر این جز آثار ملی ایران ثبت شده بود. هرچند امکان بازدید از بنا وجود ندارد، اما شما می توانید از کنار این ویلا عبور کنید و از زیبایی های باغ 8000 متری آن حظ ببرید.
پارک جنگلی طالقانی یا پارک جهان کودک در تپه های عباس آباد واقع در منطقه 3 تهران به وسعت 31 هکتار قرار دارد. در سال 1350 با هدف نوسازی تپه های عباس آباد زمین های این پارک از بانک کشاورزی خریداری شد و توسط یک مهندس انگلیسی طراحی شد.
پارک جنگلی تلو یا پارک جنگلی غزال با وسعت 975 هکتار در مقام چهارمین پارک بزرگ تهران قرار دارد. کلید ساخت این پارک جنگلی در سال 1350 مانند بوستان های جنگلی دیگری مثل بوستان جمشیدیه زده شد.
مجموعه علمی-تفریحی دارآباد در بردانده موزه های متنوعی است اما اصلی ترین بخش آن به موزه طبیعت و حیات وحش دارآباد اختصاص داده شده است. این مجموعه عظیم در بردارنده گونه های بسیار زیادی از حیوانات به صورت تاکسیدرمی شده و زنده است.
جانپناه یا پناهگاه اسپیدکمر بر روی یال جنوبی کوه توچال در دو طبقه با هزینه شخصی صاحب نامان برجسته ای در کوهنوردی در سال 1325 بنا شده است. این جان پناه با هدف حفاظت جان کوهنوردان در ارتفاعات توچال از گزند طوفان و بارندگی های ناگهانی ساخته شده است.