مرتب سازی براساس:
غارها از جمله مکان های شگفت انگیز و پر رمز و راز هر منطقه به حساب می آیند و استان اصفهان نیز میزبان تعدادی از این جاذبه های ارزشمند است. غار فریدون نام یکی از این مکان های گردشگری است که در دل کوه واقع شده است.
رستورانی شیک با غذاهای لذیذ و منوی باز صبحانه برای آغاز یک روز دلچسب. منو بسیار قوی رستوران فرنی از مزایای آن است. شما می توانید غذاهای اصلی با مرغ یا با گوشت، غذاهای ایتالیایی و انواع صبحانه ایرانی سرد، آمریکایی، آلمانی و یا حتی پن کیک سفارش دهید.
بازار فردوسی بازاری مدرن و کامل است. تفکیک طبقات بر حسب مشاغل می تواند در صرفه جویی وقت بسیار کارآمد باشد. در طبقه منفی یک شما لباس های کودک و نوجوان را می بینید، در طبقه هم کف پوشاک خانم ها و آقایان، طبقه یک بورس مانتو و روسری است.
بازار بزرگ فردوسی یا همان پاساژ فردوسی در سال 1351 توسط فردی به نام علیرضا صالحی ساخته شد. پاساژ فردوسی در خیابان فردوسی واقع شده است. پاساژی که اختصاصا به پوشاک مردانه اختصاص دارد و تنوع زیاد البسه مردانه در این پاساژ تمامی سلیقه ها را پوشش می دهد.
موزه فردوسی ابزار، لوازم و آثاری که از دوران فردوسی و در توس کشف شده به نمایش می گذارند. به عنوان مثال می توان انواع شاهنامه را نام برد: شاهنامه چاپ فلورانس، شاهنامه 73 کیلوگرمی اهدایی موسسه امیر کبیر و مواردی دیگر. موزه فردوسی دارای چهار بخش می باشد.
باغ فردوس یکی از قدیمی ترین باغ های تهران است . قدم زدن در آن به یکی از تفریحات رایج مردم تبدیل شده. اگر بخواهیم به گذشته آن برگردیم باید بگوییم باغ فردوس میراث قاجار است. در سال 1227 خورشیدی محمد شاه قاجار دستور داد تا قصری در نزدیکی تجریش برای او بسازند.
خیابان فردوسی تهران حد فاصل خیابان میدان خمینی و میدان فردوسی قرار دارد. البته این خیابان از امام خمینی به فردوسی یکطرفه است. بورس لوازم سفر و ماهیگیری و کافه ها، فروشگاههای چرم، عتیقه فروشی و صرافی است.
بازدید از بازارهای قشم همیشه بخشی جذاب از سفر به این جزیره بوده اند. تنوع و تعدد بازارها در کنار قیمت مناسب باعث شده که قشم مقصدی مناسب برای خرید باشد. دو طبقه اول بازار دارای 450 فروشگاه و طبقه سوم آن شامل 180 واحد اداری مسکونی است.
عمارت زیبای فاضلی یا خانه فاضلی ها یکی از جاذبه های تاریخی برتر و معروف شهر ساری به حساب می آید که فاصله کمی با آثار تاریخی دیدنی دیگر دارد و از همین رو می توان در یک روز از همه آن ها بازدید کرد.
خانه فاضل عراقی که امروزه به بیمارستان دادگستری معروف است متعلق به مستشار و رییس دیوان عالی دوره پهلوی به نام فاضل عراقی می باشد که در سال 1334 با 35 تخت بیمارستانی وقف شد تا به عنوان بیمارستان زنان مورد استفاده قرار بگیرد.