مرتب سازی براساس:
طبیعت زیبای شهرستانک در بر دارنده جاذبه های گردشگری فراوانی است. از این میان قلعه دزدبند یا همان قلعه دختر شهرستانک با قدمت دیرین خود، ارزشی باستانی به این روستا بخشیده است. برای رفتن به این قلعه تاریخی باید از کاخ ناصری شهرستانک عبور کنید.
باغ موزه دفاع مقدس یکی از پیشرفته ترین موزه های غرب آسیاست که در زمینی به مساحت 25 هکتار بنا شده است. این باغ موزه با به کارگیری فناوری های روز سعی در یادآوری روزهای سخت جنگ و همچنین نحوه شکل گیری انقلاب اسلامی و مبارزات با حکومت پهلوی را دارد.
اگر روحیه هنری دارید و دوست دارید یک روز تعطیلتان را در فضایی آرام و مفرح بگذرانید بد نیست که سری به باغ موزه نگارستان بزنید. این باغ موزه زمانی کاخ و عمارت ییلاقی فتحعلی شاه قاجار بوده است. وی علاقه زیادی به تجملات و هنر داشته است.
بانک شاهی یا شاهنشاهی ایران که اینک موزه بانک تجارت است، اولین بانک دولتی ایران بود که نقش بانک مرکزی را ایفا می کرد. در این موزه آثار نقاشی استاد سهراب سپهری به نمایش عموم گذاشته شده است و همچنین علاقه مندان می توانند با شیوه بانکداری قدیمی در ایران آشنا شوند.
در خیابان ابن بابویه شهر ری در سمت راست آرامگاه ابن بابویه برجی 800 ساله وجود دارد که شکل آن شبیه به استوانه است. بر روی آن کنگره هایی وجود دارد که تا روی بدنه به حالت زیکزاکی امتداد یافته است. کارشناسان کارکرد این برج را مانند تقویم می دانسته اند.
در خیابان ولی عصر بعد از خیابان شهید بهشتی کوچه ای به نام پله اول وجود دارد. این کوچه با 8 دستگاه پله که به آن پله اول تا پله هشتم می گویند به اول خیابان ولی عصر وصل می شود. از پله سوم برای رفاه حال شهروندان آسانسور وجود دارد.
تالار آینه یکی از 12 تالار و موزه موجود در کاخ گلستان است که از سال 1253 تا 1261 ساخت آن به دراز کشید. از آنرو این تالار را آینه خواندند که تمام دیوارهای آن آینه کاری شده است. 3 سال ساخت تالار به دست حاج ابراهیم خان معمارباشی ملقب به صنیع الملک طول کشید.
تالار برلیان یکی از تالارها و موزه های 12 گانه کاخ گلستان است که در دوره حکومت پهلوی برای پذیرایی از میهمانان خارجی استفاده می شد ولی در زمان قاجاریه هدایای پادشاهان سایر کشورها در این تالار نگهداری می شد.
نگارخانه کاخ گلستان موزه نقاشی های دوران قاجاریه می باشد. این تالار در ضلع شمال غربی کاخ گلستان در زیر تالار سلام یا تاج گذاری یا موزه قرار دارد. بنای نگارخانه در سال 1252 هجری شمسی نهاده شد.
خانه پروفسور محمود حسابی از سال 1372 بعد از مرگ ایشان تبدیل به موزه دکتر حسابی شده است. این خانه در سال های 1300 تا 1310 به سفارش معز السلطان پدربزرگ دکتر حسابی و توسط یک معمار روس طراحی و ساخته شد.