مرتب سازی براساس:
بقعه آخوند کرباسی اثری باقی مانده از قاجار در سال 1384 لا شماره 13906 به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این بقعه که طی گذر زمان آسیب دیده بود به تازگی مرمت و بازسازی شده است.ملاجعفر کرباسی عالم و فقهی نامدار بوده که در قرن 12 هجری زندگی می کرده است.
این مسجد که اکنون بقایای آن باقی مانده، قدیمی ترین مسجد خراسان و از منحصر به فرد ترین مساجد ایران بوده است. باستان شناسان بر این باورند که این مسجد در اواست قرن پنجم هجری ساخته شده. از بخش های مختلف می توان به شبستان قبله، صحن و شبستان شمالی اشاره کرد.
دیلمان شهر خوش آب و هوا و سرسبز استان گیلان مکان های گردشگری بسیار زیبایی را در جای جای خود گنجانده اما یکی از این مراکز دیدنی بسیار شگفت انگیز و چشم نواز است. بشکافته سنگ نام این مرکز دیدنی است و بلندای آن با 50 متر ارتفاع هم عرض یک برج 17 طبقه است.
بریانی حاج محمود شفاعت، امروزه با نام بریانی حاج محمود شهرت گرفته است و از سال 1284 خورشیدی در کوچه پس کوچه های بازار مشغول فعالیت است. هرچند صف مشتریان این رستوران داخل بازار طولانی است، اما غذا شما زود آماده می شود.
بریانی نوعی غذای محلی در اصفهان است. برای تهیه این غذا ابتدا گوشت پخته می شود، سپس همراه ادویه های مختلفی از قبیل دارچین چرخ می شود و در تابه های مخصوصی به اندازه کف دست پخته می شود. همراه این غذا آب گوشت نیز می توانید سفارش بدهید.
این گردشگاه دارای چشمه و تالاب می باشد و در اطراف این تالاب نیزاری زیبا به چشم می خورد. از دیدنی های اطراف این چشمه زیبا می توان به قصر ابونصر اشاره کرد و در دل کوه نزدیک تالاب و در کنار چشمه نیز چند سنگ نگاره متعلق به دوره ساسانی خودنمایی می کنند.
شهر ساری یکی از زیباترین و برترین مقاصد گردشگری در میان شهرهای شمالی کشورمان است که علاوه بر جاذبه های طبیعی، جاذبه های تاریخی بسیاری را نیز در خود جای داده است. یکی از معروف ترین جاذبه های تاریخی شهر ساری برج ساعت است که در مرکز و میدان اصلی این شهر قرار دارد.
برج و دروازه های ندوشن اثری باقی مانده از دوران مظفریان و صفوی می باشند. در دوران قدیم که به منظور دفاع از شهر و راهنمایی مسافران در میان بیابان ها، دور و اطراف شهرها را با برج ها و قلعه ها محصور می کردند ندوشن نیز به همین شکل حصار کشی شده بوده است.
یزد از قدیمی ترین شهرهای ایران و جهان است که ساخت و تولد آن را به یزدگرد سوم ساسانی نسبت میدهند و در آن زمان "کثه" نامیده میشده. بنایی برج و باروهای این شهر را به زمان دیلمیان و اتابکان میرسد که دیوارهایی مستحکم و دروازههایی برای تردد مردم داشته.
می توان از برج میلاد به عنوان نماد شهر تهران نام برد، یک برج مخابراتی با ارتفاع 435 متری و آنتن های 120 متری که ساخت آن در سال 1376 شروع و در سال 1387 به پایان رسید. میلاد در میان برج های مرتفع مخابراتی موفق به احراز رتبه ششم شده و از نظر وسعت کاربری رتبه اول دنیا را داراست.