مرتب سازی براساس:
کاخ چهلستون کاخی در دل باغی قدیمی بسیار زیبایی قرار دارد و از کاخ باغ های سلطنتی ایران به شمار می رود بازدید از آن به عنوان قدمگاه شاهان صفوی، نمونه ای بی بدیل از هنر و معماری اصیل ایرانی، کلکسیونی زیبا و فاخر از نقاشی ها و هنرهای دیگر تجربه ای مثال زدنی خواهد بود.
محله جلفا اصفهان با پایتخت شدن اصفهان در دوران صفوی ایجاد شد. به نظر می رسد شاه عباس هدف جداسازی شیعیان و غیر شیعیان را داشت، لذا دستور مهاجرت ارامنه شمالی کشور را از شهر جلفا در حاشیه رود ارس صادر کرد.
موزه هنرهای معاصر بر خلاف نامش در ساختمانی تاریخی قرار دارد. این ساختمان در زمان حکومت صفوی بنا شده و یکی از قدیمی ترین ساختمان های اصفهان به شمار می رود. این ساختمان در زمان حکومت قاجار محل سکونت حاکم اصفهان بود.
یکی از خوش نویس های بزرگ و مشهور خط نستعلیق میر عماد حسن قزوینی است که از هنرمندان قرن 10 قمری به شمار می رود. او نه تنها در ایران و در دربار صفوی نام دار بود، بلکه آوازه اش به قلمرو حکومت عثمانی و دربار گورکانیان هند نیز رسیده بود.
واله را می توان از شعرا و خوشنویسان مربوط به اواخر حکومت زندیه و اوایل دوران حکومت فتحعلی شاه قاجار دانست. او علاوه بر شعر و خط در فنون ادبی، عربی، عرفان، حکمت و ریاضیات نیز دانشمند بود و مورد احترام بزرگان قرار داشت.
مسجد آقا نور یکی از مساجد قدیمی و دیدنی های ارزشمند شهر اصفهان است. ساخت این مسجد در زمان شاه عباس اول شروع شده و پس از مرگ او در نخستین سال سلطنت شاه صفی به پایان رسیده است.
شنیدن نام منار جنبان اصفهان برای افراد زیادی این سوال ها را به وجود می آورد که چیست و چگونه ممکن است منار یا بنایی تکان بخورد. منار جنبان در تمام دنیا از ظریف ترین و جالب ترین انواع بناها در معماری محسوب می شوند.
شهشهان یکی از محله های قدیمی اصفهان است. این محله در شمال مسجد عتیق از خیابان ابن سینا شروع می شود، سپس از مسجد جامع عبور می کند و در انتها به میدان امام علی می رسد. محله شهشهان به دلیل این که شاه نشین بوده به این اسم خوانده می شود.
پل چوبی یا پل جویی نام پلی است بین دو پل الله وردی خان یا سی و سه پل و پل خواجو. در سال 1065 قمری شاه عباس دوم دستور داد تا این پل را به عنوان راهی میان کاخ های حاشیه شمالی زاینده رود و کاخ های حاشیه جنوبی آن بسازند.
سردر قیصریه در واقع ورودی باشکوه یکی از بازار های قدیمی اصفهان به نام قیصریه است. سردر قیصریه در گذشته از دروازه های بسیار مهم ورودی شهراصفهان بوده و اصفهان جدید را به محدوده قدیمی شهر وصل می کرده است.