مرتب سازی براساس:
عبدلعظیم حسنی نام امامزاده ای است در شهر ری که با 4 واسطه از نوادگان امام حسن مجتبی (ع) محسوب می شود. بقعه اصلی حرم عبدالعظیم حسنی در زمان سلجوقیان ساخته شده و مانند همه بناهای سلجوقی دارای یک چهار ضلعی هشت در هشت می باشد.
آقا شیخ هادی نجم آبادی متولد 1250 هجری قمری در نجم آباد یا نظر آباد تهران است. وی از مجتهدین به نام در زمان ناصرالدین شاه و مظفرالدین شاه قاجار بود و شاگردان زیادی چون سید محمد طباطبایی، علی اکبر دهخدا، میرزا جهانگیرخان شیرازی و ملک و المتکلمین را تربیت کرد.
در ضلع جنوبی خیابان مولوی مقبره ای در فضایی به وسعت 30 هزار متر مربع قراردارد که سالهای سال است درب سبز رنگ آن به روی گردشگران بسته است. در واقع این یک مقبره خانوادگی بوده و مکان مقدسی برای زیارت نیست.
اگر عاشق طبیعت هستید و دوست دارید در کنار خانواده تان یک روز تعطیل را در کنار رودخانه، آبشار یا کوه بگذرانید و مطمئن باشید که نمازتان نیز قضا نمی شود امامزاده داوود بهترین گزینه برای شماست. امامزاده داوود از یازدهمین نسل امام حسن مجتبی (ع) می باشد.
تالاب عشق آباد تالابی مصنوعی است که برای جمع آوری آب های سطحی در سال 1354 ساخته شد و به دلیل هم جواری با آتشکده بهرام نام آن را بهرام گور نهادند. اینک این تالاب در جوار روستایی به نام عشق آباد از توابع ورامین واقع شده که به همین دلیل به تالاب عشق آباد معروف شده است.
در دامنه جنوبی کوههای شهر ری زیارتگاهی دیده می شود که منسوب به شهربانو، دختر یزدگرد سوم آخرین پادشاه ساسانی است که در حمله اعراب به ایران به همراه خواهرش به اسارت گرفته شد. کلا بنای سنگی نخستین معماری مربوط به عهد پیش از اسلام زمان ساسانی را دارد.
در جاده تهران- ساوه بعد از چهارراه یافت آباد تابلویی قرار دارد که گردشگران را رهنمون به سمت امامزاده زید می کند. این امامزاده از نوادگان علی بن الحسین(ع) است که بنا به روایات مختلف برای زیارت امام رضا (ع) راهی ایران شده بود و به دست خلفای عباسی به شهادت رسید.
جانپناه یا پناهگاه اسپیدکمر بر روی یال جنوبی کوه توچال در دو طبقه با هزینه شخصی صاحب نامان برجسته ای در کوهنوردی در سال 1325 بنا شده است. این جان پناه با هدف حفاظت جان کوهنوردان در ارتفاعات توچال از گزند طوفان و بارندگی های ناگهانی ساخته شده است.
بانک شاهی یا شاهنشاهی ایران که اینک موزه بانک تجارت است، اولین بانک دولتی ایران بود که نقش بانک مرکزی را ایفا می کرد. در این موزه آثار نقاشی استاد سهراب سپهری به نمایش عموم گذاشته شده است و همچنین علاقه مندان می توانند با شیوه بانکداری قدیمی در ایران آشنا شوند.
در خیابان ابن بابویه شهر ری در سمت راست آرامگاه ابن بابویه برجی 800 ساله وجود دارد که شکل آن شبیه به استوانه است. بر روی آن کنگره هایی وجود دارد که تا روی بدنه به حالت زیکزاکی امتداد یافته است. کارشناسان کارکرد این برج را مانند تقویم می دانسته اند.