مرتب سازی براساس:
در دامان کوه های فیروزکوه، روستای هرانده با درختان متعددش به چشم می خورد. این روستای خوش آب و هوا در تمامی روزهای سال جلوه گر چشم اندازهایی بدیع است و می توان گفت یکی از جاذبه هایی است که در هر فصل سال بسیار دیدنی خواهد بود.
اگر عاشق پیاده روی، کوهنوردی، شکم گردی و یا حتی طبیعت گردی هستید، درکه تهران بهترین انتخاب برای شما می باشد. کوهنوردان حرفه ای درکه را به عنوان مسیر صعود به توچال تا ایستگاه پنجم تله کابین انتخاب می کنند.
دشت هویج یکی از مناطق بسیار زیبای روستای افجه در 5 کیلومتری شهر لواسان و 30 کیلومتری شمال شرق تهران می باشد که در قدیم در آن هویج می کاشته اند و اکنون پر از درختان گیلاس می باشد. در فصل بهار منظره شکوفه های گیلاس بسیار جذاب و دیدنی است.
رصد خانه زعفرانیه یا رصد خانه راز توسط کانون پرورشی و فکری کودکان و نوجوانان در بوستان زعفرانیه در سال 1368 تاسیس شد. این رصد خانه، اولین رصدخانه نجوم آماتور در ایران می باشد که مسئولیت آشنا کردن کودکان و نوجوانان علاقمند به نجوم را بر عهده دارد.
در سال 1396 بود که جاثلیق اعظم آرام اول، تصمیم گرفت بخشی از کلیسای مریم مقدس را تبدیل به موزه نماید و آن را به نام آرداک مانوکیان اسقف چهل ساله ارامنه نامید. تمام اشیایی که در این موزه نگهداری می شوند از طرف ارامنه به این موزه اهدا شده است.
کاروانسرای فتحعلی شاهی که آن را با نام های حاج کمال و رباط کریم هم می شناسند در زمان فتحعلی شاه ساخته شده است. روی کتیبه ای که بر روی این سر در این کاروانسرا قرار داشته است نام کاروانسرای کمال و تاریخ ساخت 1245 هجری قمری نشان می دهد.
میدان انقلاب یکی از مراکز اصلی شهر تهران است که امکان دسترسی به تمام امکانات شهری را برای عموم فراهم کرده است. این میدان در تقاطع خیابان های انقلاب، کارگر و آزادی واقع شده است.
میدان بهارستان در تقاطع خیابان های جمهوری، صفی علیشاه، اکباتان، نظامیه، شهید نصرالله جورکش و مصطفی خمینی قرار گرفته است و یکی از مهمترین میدان های تهران می باشد. تا اواخر حکومت رضا شاه این میدان را میدان نگارستان می نامیدند چون که در نزدیکی کاخ نگارستان قرار گرفته بود.
میدان حسن آباد یکی از زیباترین میادین شهر تهران است که در زمان رضاشاه پهلوی همزمان با مدرن سازی ایران ساخته شد. داستان ساخت این میدان زیبا بر می گردد به زمانی که زمین های منطقه حسن آباد در تملک میرزا یوسف آشتیانی یکی از افراد دربار قاجار بود.
میدان ولی عصر تهران در دوره پهلوی ساخته شد و میدان ولیعهد نام داشت. در این میدان دایره ای شکل دو حوض با اشکال ذوزنقه بر روی یکدیگر سوار بودند و اضلاع این ذوزنقه کمی تحدب و تقعر داشت که جلوه بصری آن را دو صد چندان کرده بود.