مرتب سازی براساس:
اگر اهل دیدن انیمیشن و خواندن کتاب های کودکانه باشید حتما اسم داستان اتوبوس جادویی مدرسه و یا همان سفرهای علمی به گوشتان خورده است. در بخش هایی از این داستان ها بچه های مدرسه به همراه خانم فریزل، وارد بدن انسان می شدند و به ماجراجویی در آن می پرداختند.
روستای آندروخ یا اندرخ با چشمه های زیبا، زمین های سرسبز و حاصل خیزش مناظر چشم نوازی به وجود آورده است. دره باریک «اندرخ» در این روستا با صخره ها و دیوارهای مرتفع تفریح گاهی بسیار عالی برای کوهنوردان و صخره نوردان می تواند باشد.
آبشار گُل آخور از جاذبه های گردشگری بسیار زیبای استان آذربایجان شرقی است که در نزدیکی روستا گل آخور شهرستان ورزقان قرار گرفته. واژه گل آخور در زبان آذری به معنی گل ریز است. این آبشار در میان جنگل های ارسباران، در 60 کیلومتری ورزقان است که همچون جنگل های ارسباران از پوشش گیاهی بسیار زیبایی برخوردار است.
منطقه حفاظت شده و چشم نواز بولا در استان مازندران، آبشار بسیار زیبایی را در خود جای داده است. این آبشار خروشان با قرار گیری در میان درختان سر به فلک کشیده طبیعت ییلاقی مازندران، از گونه های جانوری متعددی برخوردار است.
دره نی گاه و یا دره نگار از جاذبه های بکر و بسیار زیبای مناطق حفاظت شده اشترانکوه در استان لرستان می باشد. این دره که تقریبا بیست کیلومتر طول دارد، از رودی که از دریاچه گهر سرچشمه می گیرد شکل گرفته و از فاصله 6 کیلومتری این دریاچه شروع و در نهایت به روستای تی ختم می شود.
شهر سوادکوه یکی از منابع غنی صنعت گردشگری است. در این میان جنگل های کهنسال هیرکانی این شهر مناظر منحصر به فرد و چشم نوازی را به نمایش می گذارد. رودخانه کسیلیان از میان جنگل هیرکانی عبور می کند و آن را به دو نیم تقسیم می کند.
خانه تاریخی بهنام در دوران زندیه و اوایل قاجار، به عنوان خانه مسکونی ساخته شد. در زمان پادشاهی ناصر الدین شاه قاجار و با پا گرفتن معماری کارت پستالی در ایران، این خانه نوسازی گشت و با نقاشی های بسیار فاخر تزیین شد.
روستا معجن منطقه ای کوهستانی است و به لطف وجود رودخانه پر آب، آبشار بلند و کوه های مرتفع، به گردشگاه بسیار زیبایی تبدیل شده است. وقتی از وسط باغ های روستا و در جوار رودخانه حرکت کنید به آبشاری می رسید که از رشته کوه های چهل تن سرچشمه گرفته است.
ویژگی ها و مشخصه های برتر ورسک تا حدی زیاد است که توصیفش دشوار می شود، یکی از کهن ترین و دومین پل راه آهن کشور در زمان قدرت رضاشاه پهلوی ساخته شد و در سال 1315 افتتاح گردید. می توان از این پل به عنوان یکی از شاهکارهای مهندسی ایران نام برد، پلی تاریخی که نامش به خاطر قرار گرفتنش در ارتفاع 110 متری از ته دره در کتاب گینس خودنمایی می کند.
می توان از پل دختر به عنوان یکی از حیرت انگیزترین پل های استان لرستان نام برد، این پل در ورودی شمالی شهری به همین نام و فاصله 100 کیلومتری جنوب خرم آباد قرار گرفته است. پیشینه این پل مستحکم به دوران ساسانیان باز می گردد و گفته می شود شاپور اول دستورات لازم برای ساخت آن را صادر نموده.