مرتب سازی براساس:
جاذبه های طبیعی استان مازندران از مهمترین مقاصد گردشگری شمال کشور هستند که به دلیل مناظر و طبیعت زیبا و همچنین آب و هوای معتدل خود شناخته شده هستند. کلیج خیل یکی از روستاهای دیدنی در شهرستان سوادکوه این استان است.
مازندران به عنوان یکی از قوی ترین و اصلی ترین قطب های گردشگری ایران، جاذبه های متنوع و فراوانی را در خود جای داده است. با وجود اینکه مازندران انواع جاذبه های تاریخی، فرهنگی و طبیعی را به نمایش می گذارد اما شهرت و محبوبیتش را به دلیل جاذبه های طبیعی اش به دست آورده است.
جاذبه های طبیعی استان مازندران از مهمترین مقاصد گردشگری شمال کشور هستند که به دلیل مناظر و طبیعت زیبا و همچنین آب و هوای معتدل خود شناخته شده هستند. روستای پیمد یکی از مکان های دیدنی در شهرستان نور این استان است.
جاذبه های طبیعی استان مازندران از مهمترین مقاصد گردشگری شمال کشور هستند که به دلیل مناظر و طبیعت زیبا و همچنین آب و هوای معتدل خود شناخته شده هستند. روستای کالج یکی از مکان های دیدنی در شهرستان نور این استان است که می توانید در سفر بعدی خود به این استان سرسبز از دیدن آن لذت ببرید.
بقعه 12 امام از قدیمیترین آثار تاریخی شهر یزد و دومین گنبد شناسنامهدار در ایران است که در قرن پنجم هجری و در دوران سلجوقیان ساخته شده و جزو بناهای کهن کتیبهدار است. این بنای تاریخی در نزدیکی چند اثر تاریخی دیگر از جمله مدرسه فیضیه و خانه لاریها واقع شده است
آرامگاه سید شمس الدین از مکانهای تاریخی یزد است که در محله چهارمنار این شهر قرار دارد و قدمت آن به دوران ایلخانی برمیگردد و در سال 1313 به ثبت ملی رسیده. متاسفانه این بنا نیز مانند بیشتر آثار تاریخی این محل، نیمه ویران است و به همین دلیل کمتر مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار میگیرد.
مدرسه کمالیه در محله شاه کمالیه یزد، شهر مهد علم و تمدن واقع شده. این مدرسه در گذشته جزیی از یک مجموعه بزرگ شامل مدرسه و آب انبار بوده که گنبد کنونی در وسط آن مجموعه قرار داشته. به مرور زمان قسمت هایی از آن تخریب شده یا به صورت خانه های مسکونی درآمده.
احمد و شیخ محمد از ساکنان منطقه اسفنجرد (روستایی میان عزآباد و رستاق) بوده اند که بعدها تخریب شده. آنان به دلیل ظلم حاکم آن منطقه از آنجا مهاجرت کردند و به شهر یزد آمدند. این دو برادر عارف بسیار مورد احترام مردم بودند و در کتب تاریخی نیز از آنها نام برده شده.
این مجموعه به دست امیر جلال الدین چخماق که از سرداران تیموری بود در سده هشتم خورشیدی و با همکاری همسر وی فاطمه خاتون که مقبره او نیز در ضلع شمالی این مکان قرار دارد ساخته شد. او این بنا را برای رونق بخشیدن به یزد ساخت.
تکیه امیر چخماق بخشی از مجموعه امیر چخماق در بافت تاریخی شهر یزد است. این مجموعه دارای بازار، مسجد، تکیه، دو آب انبار و یک بقعه است. این مجموعه در قرن نهم هجری به وسیله امیر جلال الدین چخماق و با یاری همسر وی به منظور آبادانی شهر یزد بنا شد و در دوره شاه عباس صفوی تغییراتی کرده.