مرتب سازی براساس:
موزه گلسنگ زیر نظر سازمان پژوهش های علمی و صنعتی در سال 1391 گشایش یافت. موزه گلسنگ ایران، محل نگهداری 600 گونه گلسنگ است که نقش مهمی در جلوگیری از ریزگردها دارند. همچنین از گلسنگ ها در مصارف دارویی و تشخیص اکوسیستمهای پایدار نیز استفاده می شود.
هرباریوم مرکزی دانشگاه تهران در پردیس علوم دانشگاه تهران در طبقه سوم قرار گرفته است. این مرکز گیاه شناسی در سال 1363 با جمع آوری 105 هزار نمونه گیاه خشک شده به منظور آشنایی دانشجویان با انواع گیاهها و محل زندگی آن ها به تلاش دکتر احمد قهرمان تاسیس و پایه ریزی شد.
موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران یکی از جذاب ترین موزه های موجود می باشد که روند تکامل این رشته را در هشت شاخه به نمایش عموم می گذارد. طرح این موزه در سال 1376 توسط سازمان میراث فرهنگی کشور به مجلس داده شد و نهایتا در سال 1380 افتتاح گردید.
موزه ها بهترین منابع آموزشی برای دانشجویان و دانش آموزان در رابطه به علوم طبیعی و تاریخی می باشند. موزه علوم زمین یکی از این منابع آموزشی ارزشمند در مورد انواع سنگ ها، کانی ها، فسیل ها و ابزارآلات حفاری معدن می باشد.
خانه هنرمندان در پارک هنرمندان واقع شده است. این خانه در زمان رضاشاه پهلوی پادگان بوده و تا سال 1375 جز مناطق نظامی محسوب می شده است. این خانه در زمان ریاست جمهوری احمد خاتمی با مشارکت وزارت ارشاد و شهرداری تهران تبدیل به خانه هنرمندان شد.
دژ رشکان متعلق به دوران اشکانیان در حوالی شهر ری می باشد. ارزش تاریخی این دژ به دوران 160 سال قبل از میلاد باز می گردد. بر طبق نوشته تاریخ نویسان، در سده اول میلادی دژهای موجود در شهر ری اقامتگاه بهاری سلاطین اشکانی بوده است.
خیابان فردوسی تهران حد فاصل خیابان میدان خمینی و میدان فردوسی قرار دارد. البته این خیابان از امام خمینی به فردوسی یکطرفه است. بورس لوازم سفر و ماهیگیری و کافه ها، فروشگاههای چرم، عتیقه فروشی و صرافی است.
خیابان ولی عصر به طول 18 کیلومتر طولانی ترین خیابان خاورمیانه به شمار می رود. این خیابان جنوب ِتهران را به شمال تهران وصل می کند. خیابان ولی عصر از میدان راه آهن در جنوب آغاز و به میدان تجریش در شمال ختم می شود.
سبزه میدان یکی از مهمترین میادین شهر در زمان قاجاریه بوده است. زمانی که تهران رفته رفته شکل شهر به خود می گرفت این میدان اولین میدان مدرن بود که در 700 متری کاخ گلستان ساخته شد. از آنرو آن را سبزه میدان می خوانند که در زمان صفویه و زندیه در این مکان زمین های کشاورزی بوده.
موزه ارتباطات در خیابان سپه در واقع اولین ساختمان پست ایران می باشد که بین سالهای 1313-1307 هجری شمسی در زمینی به مساحت شش هزار متر مربع و زیر بنای پانزده هزار متر مربع توسط یک معمار ایرانی-گرجی به نام نیکلای مارکف ساخته شده است.