مرتب سازی براساس:
بیش از نیمی از ما در کودکی آرزو داشتیم خلبان شویم و یونیفرم زیبای خلبانی را بپوشیم اما انگار خلبان شدن کار زیاد ساده ای هم نبود و حداقل باید هر شب دندان هایمان را مسواک می زدیم! با اینکه الان بزرگ شده ایم و هر کدام به حرفه ای مشغولیم.
باغ موزه قصر به وسعت 24 هکتار در محل قبلی زندان قصر با هدف آشنایی مردم با زندان های قبل از انقلاب به وجود آمده است. در واقع زندان قصر هم در محل قبلی قصر قاجار ساخته شده بود باغ موزه قصر از دو بخش باغ و موزه تشکیل شده است.
ساختمان فرهنگستان هنر در خیابان ولیعصر یکی از ساختمان های زیبا به سبک معماری ایرانی می باشد که در آن هر از چند گاهی نقد و بررسی آثار سینمایی صورت می گیرد و تنی چند از هنرمندان محبوب و مردمی به نقد فیلم می پردازند.
فرهنگسرای اشراق یکی از پر رفت و آمدترین و بزرگترین فرهنگسراهای کشور است که در طول سال جشنواره های متعددی در آن برگزار می شود. در این فرهنگسرا مانند بقیه فرهنگسراها کلاسهای آموزشی متعددی برای طیف گوناگونی از سنین برگزار می گردد.
حتما برای شما هم پیش آمده که به این موضوع فکر کنید که اولین بار چه کسی کلمه فرهنگسرا را وارد فرهنگ لغت زبان فارسی کرد. این کلمه را فیروز شیروانلو اولین رییس فرهنگسرای نیاوران برای اولین بار به کار برد.
قبرستان دولاب یکی از قبرستان های ارامنه در شرق استان تهران می باشد. که به نام های باغ ارامنه، امیرسلیمانیه هم شناخته می شوند. این آرامستان از جنوب به خیابان پاسدار گمنام، از شمال به خیابان مستفیذ، از غرب به خیابان شهید رضایی تاجری و از شرق به املاک مسکونی ختم می شود.
همیشه وقتی تاریخ 22 بهمن را گفته اند ما به یاد انقلاب 57 افتاده ایم اما در تاریخ 22 بهمن سال 1356 در شهر تهران به همت فرح پهلوی موزه گرانبهای فرش با 135 قالی و قالیچه ارزشمند از اصفهان، تبریز، کرمان، کاشان و کردستان از قرن نهم هجری به بعد به نمایش عموم گذاشته شد.
موزه گلسنگ زیر نظر سازمان پژوهش های علمی و صنعتی در سال 1391 گشایش یافت. موزه گلسنگ ایران، محل نگهداری 600 گونه گلسنگ است که نقش مهمی در جلوگیری از ریزگردها دارند. همچنین از گلسنگ ها در مصارف دارویی و تشخیص اکوسیستمهای پایدار نیز استفاده می شود.
هرباریوم مرکزی دانشگاه تهران در پردیس علوم دانشگاه تهران در طبقه سوم قرار گرفته است. این مرکز گیاه شناسی در سال 1363 با جمع آوری 105 هزار نمونه گیاه خشک شده به منظور آشنایی دانشجویان با انواع گیاهها و محل زندگی آن ها به تلاش دکتر احمد قهرمان تاسیس و پایه ریزی شد.
موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران یکی از جذاب ترین موزه های موجود می باشد که روند تکامل این رشته را در هشت شاخه به نمایش عموم می گذارد. طرح این موزه در سال 1376 توسط سازمان میراث فرهنگی کشور به مجلس داده شد و نهایتا در سال 1380 افتتاح گردید.