مرتب سازی براساس:
موزه رضا عباسی محل نگهداری و نمایش اشیایی از هزاره دوم بعد از میلاد تا اوایل قرن بیستم یا انتهای سلطنت قاجار می باشد. که روند تکامل تمدن اقوام ایرانی را نشان می دهد. این موزه دارای سه تالار می باشد. تالار پیش از اسلام، تالار هنرهای اسلامی و تالار نگار گری و خوشنویسی.
موزه آبگینه و سفالینه پربازدید ترین موزه ایران است که سالانه دو میلیون خارجی از آن بازدید می کنند. در این موزه هنر شیشه و سفال به نمایش گذاشته شده است. قدیمی ترین اشیا شیشه ای و زیور آلات استفاده شده توسط ایرانیان هزار سوم قبل از میلاد در این موزه قرار دارد.
کتابخانه و موزه ملی ملک یکی از شش کتابخانه بزرگ کشور با موضوع نسخ خطی است که توسط فردی به نام حسین ملک تاسیس شد و در سال 1316 به همراه محل کتابخانه وقف آستان قدس رضوی گردید. حسین ملک این مجموعه را در خانه خود ایجاد کرده بود.
در سال ۱۳۷۳ طبق توافقات انجام شده بین سازمان فرهنگی و پرویز بهزاد فرزند حسین بهزاد، ۲۸۹ اثر مینیاتور استاد حسین بهزاد در کاخ ولیعهد کاخ سعد آباد در پنج سالن به نمایش عموم گذاشته شد.
موزه استاد علی اکبر صنعتی محل نمایش آثار استاد علی اکبر صنعتی است. این موزه اولین موزه مردم شناسی ایران است که در سال ۱۳۲۵ به همت پسر استاد علی اکبر صنعتی با نام شیر و خورشید پایه گذاری شد. علی اکبر صنعتی پیکر تراش و نقاش دوره معاصر است.
موزه آلبوم های سلطنتی و اسناد سعدآباد یکی از موزه های 17 گانه کاخ ۴۰۰ هکتاری سعد آباد تهران می باشد که از دوران پهلوی یادگار مانده است. در این موزه کلیه اسناد اداری و مکاتبات دربار مکاتبات خارجی و ۴۵ آلبوم مختلف جمع آوری گردیده است.
این مدرسه توسط امیر یوسف خواجه بهادر، ملقب به غیاث الدین، یکی از فرماندهان دوره تیموری در دوران سلطنت میرزا شاهرخ (807-850 قمری) ساخته شد. تا مدتها به نام بانی اولی اش یوسفیه خوانده می شد اما بعدها به مدرسه دو در یا دو درب نامیده شد.
رودخانه شاوور با طبیعت زیبا و بیشه زارهای چشم نوازش از رودخانه های باستانی ایران به شمار می رود. این رود از روستای قریه سید احمد شروع و از به هم پیوستن چندین چشمه شکل گرفته است. رودخانه شاوور شهر شوش را به 2 نیمه شرقی و غربی تقسیم می کند.
رودخانه کرخه با وسعت بسیارش همچون سفید رود و رود کارون از جمله 3 رود بلند ایران به شمار می رود. کرخه با سرچشمه گیری از رشته کوه های زاگرس و گذشتن از اندیمشک و شوش در نهایت به تالاب هورالعظیم در مرز عراق و ایران می رسد.
خانه مستوفی از جاذبه های گردشگری شهر با تمدن شوشتر است و روزانه پذیرای گردشگران داخلی و خارجی بسیاری است. این بنا همچون دیگر آثار باستانی شهر شوشتر از ارزش تاریخی بالایی برخوردار بوده و قدمت آن به دوره حکومتی مظفر الدین شاه قاجار می رسد.