مرتب سازی براساس:
می توان از ساختمان این کلیسای شگفت انگیز به عنوان اولین انتخاب برای لذت بردن از تماشای منظره ای بی بدیل و خیره کننده از بندر باتومی نام برد، ساختمانی با تاریخچه تراژدی که در دوران حکومت شوروی ها بازسازی شد. این کلیسا در فواصل بین سال های 1898 تا 1903 به عنوان یک کلیسای کاتولیک رومی ساخته شد اما عمدتاً از آن به عنوان یک کلیسای ارتدوکس یاد می شود.
امارات تاوِرز که در طول خیابان شیخ زاید قرار گرفته اند، از برج اداری امارات و هتل جمیرا امارات تاورز تشکیل شده است. برج اداری که از برج هتل جمیرا امارات تاورز بلندتر است 54 طبقه می باشد، در حالیکه برج هتل 52 طبقه است.
در قلب شهر کوالالامپور محوطه ای جای خوش کرده است که در آن هیچ وقت خاموشی نیست و رنگارنگ تر و شلوع تر از همسایه های بزرگتر و درخشان تر خود یعنی کِی اِل سی سی و بوکیت بینتانگ می باشد.
منارا کی ال تاور در کنار برج های دوقلوی پتروناس یکی از محبوب ترین و شناخته شده ترین نمادهای مالزیست. این برج 421 متری در سال 1994 ساخته شده و به راحتی با چشم انداز بی نظیر و بلندتر شهرش از برج های دوقلوی پتروناس پیشی گرفته است.
پارک ارکیده کوالالامپور که قسمتی از باغ گیاه شناسی پِردانا (لِیک گاردن سابق) می باشد، با مساحت تقریبی یک هکتار، در نوع خود بی نظیر است. باغ ارکیده در بالاترین قسمت لِیک گاردن واقع شده و هدف اصلی اش محلی برای نمایش گونه های مختلف این منطقه و همچنین مرکزی برای حفاظت گل های ارکیده و تحقیقات بر روی آنها است.
یکی از شگفت انگیزترین سازه های باستانی شهر استانبول باسیلکا سیسترن است که در جنوب غربی ایاصوفیه واقع شده است. این بنا برای ژوستینین یکم امپراطور روم شرقی (از سال 527 تا 565) ساخته شد.
مسجد لالِه لی، مسجد کوچک دلربایی است که به دستور سلطان مِحمِت سوم از سال 1760 تا 1763 ساخته شده است. این مسجد کوچک حس صمیمیت بیشتری نسبت به دیگر مساجد بزرگ دارد و دارای جزئیات معماری جالب توجه ای است.
مسجد جامع میهری ماه سلطان که به دستور سلطان سلیمان برای دخترش میهری ماه در سال 1548 به دست معمار سینان ساخته شده در میدان اُسکودار روبه روی اسکله واقع شده است. این مسجد جامع شامل حوزه علمیه، مقبره، مدرسه ابتدایی، کاروانسرا، آشپزخانه، نوانخانه و بیمارستان بوده اما تنها بخشی از این مجموعه به جا مانده است. معمار سینان تصمیم گرفت که در ساخت این مسجد طراحی مدرن تری نسبت به ایاصوفیه به کار گیرد.
این میدان با باغچه هایی با درختان نخل و تخت های گلدار که به آنها به خوبی رسیدگی می شود، چشم انداز مسجد بلو و ایاصوفیه به خصوص شبها که چراغهایش روش است، چرخ دستی ها و دکه های رنگارنگی که ذرت های کبابی می فروشند، شاه بلوط و نان شیرینی های حلقوی مکانی برای لذت خانواده هایی است که می خواهند در فضای باز وقت بگذرانند.
هیپودِرم که به ترکی آن را میدان سلطان احمِت می نامند میدانی بود که مرکز اجتماعی و ورزشی قسطنطنیه پایتخت امپراطوری روم شرقی در آن قرار داشت.