مرتب سازی براساس:
میدان فانتین یک میدان عمومی در منطقه دان تاون باکوست، یکی از میدان های زیبا و اصلی باکو که در گذشته از آن به نام پاراپت (Parapet) یاد می شد و هنوز هم در بین افراد محلی با همین نام شناخته می شود. در اطراف این میدان ده ها فواره رنگارنگ به چشم می خورد، فواره هایی که در زمان قدرت حکومت شوروی آذربایجان ساخته شده اند.
این پل در سال 1945 بنا گردید و به پاس پیروزی در جنگ جهانی دوم، پل پیروزی نام گرفت. این پل جذاب با طول 200 متری در ارتفاع 34 متری بر فراز رودخانه قرار گرفته است. ساختار اولیه آن در اثر وقوع زمین لرزه ای که در سال 1679 اتفاق افتاد، کاملا تخریب گردید اما در سال 1830 بعد از تسخیر ایروان توسط روسیه بازسازی شد.
این صومعه بر روی دامنه های رشته کوه های ارک در ارتفاعات روستای باکراچلی (Bakraçlı) قرار گرفته است. ساختاری به نام صومعه واراک وانک (Warak Wank) که شامل پنج کلیسا در دو گروه، یک کلیسا، یک کتابخانه و یک برج ناقوس می باشد. از قدیمی ترین این کلیساها می توان به سنت مری سوفیا اشاره کرد.
این کلیسا به عنوان یکی از قدیمی ترین ساختارهای ایروان در قرن هفدهم ساخته شد، کلیسایی زیبا که بنای آن به کمک سنگ قرمز و سیاه توفا، نوعی مصالح مرسوم که به وفور در معماری ارمنستان مورد استفاده قرار می گیرد، مزین گردیده. در طراحی این کلیسا علاوه بر سنگ توفا از گچ بری های زینتی و چلپیا سنگ یا خاچکار استفاده شده است.
می توان از قصر شروانشاهان به عنوان یکی از جاذبه های برتر باکو نام برد که قطعا نظر هر بازدیدکننده ای را به خود جلب می کند. این قصر به عنوان قطعه ای بسیار مهم از تاریخ آذربایجان در قرن پانزدهم میلادی توسط پادشاه شروانشاه کسی که در بیشتر قلمرو کنونی آذربایجان در طی سال های 861 تا 1538 حکمفرمایی می کرد، بنا گردید.
در اوایل دهه 1990 همزمان با زوال اتحاد جماهیر شوروی، باکو مرکز تادیب های سختگیرانه و سرکوب های خشونت انگیز علیه جنبش های استقلالی بود. در جریان این اتفاقات در این خیابان تعداد زیادی از مردم آذربایجان به دست نیروهای نظامی شوروی قتل عام شدند. این کوچه به گرامیداشت خاطره آنها، خیابان شهدا نام گرفت.
میدان پرچم ملی، چهارراه بزرگ شهر نفتچیلر در بیلی در شهر باکو پایتخت آذربایجان می باشد که پرچمی با ابعاد 70 در 35 متر و ارتفاع 162 متری از آن سربرافراشته. میله این پرچم به عنوان بلندترین میله دنیا در کتاب گینس ثبت شده بود اما طولی نکشید که میله پرچم دوشنبه در کشور تاجیکستان با ارتفاع 165 متری جایش را گرفت.
مرکز فرهنگی حیدر علی اف به عنوان یکی دیگر از شاهکارهای بانوی هنر معماری زاها حدید در زمینی به مساحت 57500 متر مربعی گسترانیده شده، مجموعه ای شگرف با معماری متمایز و زوایای منحصربه فرد. این مرکز به اسم حیدر علی اف نخست وزیر آذربایجان در طی سال های 1969 تا 1982 نامگذاری شد.
می توان از این موزه نه تنها به عنوان یکی از محبوب ترین موزه های روسیه بلکه به عنوان یکی از مطرح ترین موزه های جهان نام برد. قدم گذاشتن در این موزه به معنای غرق شدن در تاریخ روسیه است. تاریخی باشکوه که در این مکان هنوز زنده بوده و نفس می کشد. از پترهوف می توان به عنوان محل سکونت پادشاهان سابق روسیه نام برد.
می توان از موزه اِرمیتاژ به عنوان یکی از محبوب ترین جاذبه های سن پترزبورگ و یکی از بزرگترین و معتبرترین موزه های جهان نام برد، موزه ای بسیار جذاب که سفر به روسیه و سن پترزبورگ بدون بازدید از آن لطفی ندارد. این موزه باشکوه بیش از 3000 آثار هنری غنی از شاهکارهای امپرسیونیسم و گنجینه های جذاب شرقی را در دل خود جای داده است.