تهران، شهر ری، خیابان ابن بابویه، آرامگاه ابن بابویه
آرامگاه ابن بابویه دومین گورستان شهر تهران و اولین قبرستان شهرری می باشد. تا زمان ناصرالدین شاه این مکان کشتزاری بوده است که در آن جسدی پیدا شد و مشخص می شود که این جسد متعلق به مرحوم شیخ صدوق بوده که هشتصد سال قبل دار فانی را وداع گفته است. به دستور ناصرالدین شاه مجددا شیخ صدوق دفن می گردد و برای آرامگاهش بقعه ای ساخته می شود. بعد از کشف جسد شیخ صدوق به این نتیجه می رسند که با توجه به اینکه شیخ صدوق در زمان سامانیان زندگی می کرده، پس این مکان گورستانی بوده که سیل آن را برده و بعدها تبدیل به کشتزار شده است. البته آرامگاه شیخ صدوق در حمله مغولان به ایران و جنگ هایی که در دوران تیموریان خوارزمشاهیان صورت می گرفته به کرات به دلایل مختلف تخریب گردیده است. بعد از برپایی بقعه برای مقبره مرحوم شیخ صدوق اشخاص زیادی در این آرامگاه دفن می گردند و رفته رفته آرامگاه ابن بابویه محل دفن اشخاص معروف می گردد. مرحوم محمد مصدق و محمدرضا شاه پهلوی نیز از جمله کسانی بودند که وصیت کردند پس از مرگ در این قبرستان به خاک سپرده شوند. از کسانی که در این آرامگاه آرمیده اند می توان به
و تعدادی دیگر از رجل سیاسی و فرهنگی کشور به همراه کشته شدگان قیام 30 تیر را نام برد.
برج طغرل
برج طغرل نیز از دیگر آثار تاریخی موجود در این گورستان تاریخی است که در واقع کارکرد تقویمی داشته است. این برج 800 سال پیش ساخته شده و ساعت را با دقت 30 دقیقه نشان می دهد. از دیگر کارکرد آن می توان به این موضوع اشاره کرد که این برج مانند یک فانوس دریایی در وسط دریا عمل می کرده است با این تفاوت که در وسط جاده ابریشم روی زمین روشنگر مسیر مسافران بوده است. در بالای باروی این برج مشعل های می افروختند که روشنگر راه مسافران جاده ابریشم که از سمت خراسان راهی ری بوده اند باشد. البته گردشگران وقتی در برج طغرل می ایستند هوس خواندن به سرشان می زند چرا که از لحاظ محاسبات علم فیزیک دیواره های برج طغرل طوری ساخته شده اند که سبب می شوند صدا در آنها اکو شود.
توسعه گردشگری گوستان ابن بابویه
شهرداری منطقه 20 تهران در حال حاضر در محوطه ای به وسعت 20 هزار متر مربع در اطراف برج طغرل سعی در ساخت مرکزی فرهنگی-تفریحی برای پایتخت نشینان و گردشگران دارد. قرار است در این محوطه کتابخانه، فرهنگسرا و رستوران ساخته شود.
ثبت ملی
آرامگاه ابن باویه در سال 1375 با شماره 1816 به ثبت ملی رسیده است.
دسترسیبه قبرستان ابن بابویه
وسیله نقلیه شخصی: برای رفتن به آرامگاه ابن بابویه لازم است ابتدا به شهر ری بروید سپس در خیابان ابن بابویه به آرامگاه ابن بابویه بروید.
مترو: با استفاده از خط 1 مترو در ایستگاه جوانمرد قصاب پیاده شوید و با تاکسی های عبوری تا ابن بابویه بروید.
اتوبوس: با استفاده از اتوبوس های خط 426 که از میدان صفایه به سمت ترمینال مترو شهر ری حرکت می کنند نیز می توانید در ایستگاه شهید غیاثوند از اتوبوس پیاده شده و 500 متری را تا آرامگاه ابن بابویه پیاده روی فرمایید.
در دنیای ما زیبایی و حیرت آور بودن گونه های مختلفی دارند، از عجایب طبیعی گرفته تا مواردی که توسط انسان ساخته شده اند، آثاری که هنوز پایدار هستند و یا اینکه به ویرانه تبدیل شده اند. فهرست این مقاله نیز حاوی برخی از زیباترین عجایب دنیاست. از بقایای تمدن های گم شده که برخی از آنها هنوز هم رمز آلود هستند، تا شهرهای دلربا و اشیا و عناصر خیره کننده در دنیای طبعیت، تمامی این عجایب همگی در فهرست مقاله ای که مطالعه خواهید کرد حضور دارند.
حتماً تا به حال نشنیده بودید که چه کارهایی از دست خودروهای کاروان بر می آید. برای همین در این مطلب بعد از جستجو در میان خودروهای کاروان، خودروهای پیکنیکی و نمایشگاه های خودروهایی که اندازه یک خانه مجهز هستند، به دنبال مدرن ترین موارد گشتیم. فقط این را بدانید دیگر دورانی که خودروهایی مانند تصویر بالا در خیابان ها وجود داشت گذشته است.
قاره آسیا در حقیقت بزرگترین و در عین حال پرجمعیت ترین قاره جهان به شمار می آید، به طور کل این قاره فضایی معادل 44.58 میلیون کیلومتر مربع را اشغال کرده است و باید بدانید که در این فضا 4 میلیارد و 164 میلیون نفر زندگی می کنند. قاره آسیا بطور کلی متشکل از 48 کشور مستقل، 6 کشور غیرمستقل و 6 کشور وابسته می باشد.
یکی از بهترین مزایای سفر در اروپا این است که به راحتی می توان از کشوری به کشور دیگر رفت و افراد این امکان را دارند که کارهای ارزشمندی مانند صرف صبحانه، ناهار و شام در سه کشور مختلف در یک روز را تجربه کنند. این قاره چندین "تقاطع" دارد، از جمله شهرها، محلات یا نقاط خاصی که چندین ملت را در بر می گیرند. برای مثال Drielandenpunt (به معنی محل طلاقی سه کشور) یک بنای تاریخی در تقاطع کشورهای بلژیک، آلمان و هلند است.
طبق اسناد قدیمی پارسی ها اولین بار بین قرن هشتم تا دهم میلادی وارد هند شدند و سنجان اولین جایی بود که به آن پا گذاشتند. شهر سنجان در اوماگرام تالوکا در منطقه والساد، گجرات واقع شده است. گجرات به عنوان اولین سکونتگاه پارسی ها در هند، از دیرباز به عنوان یکی از میراث مهم پارسیان در نظر گرفته می شود. با گذشت زمان، پارسیان به ماهاراشترا و به ویژه بمبئی، که دارای بیشترین تعداد پارسیان در هند است، نقل مکان کردند.
مطمئنا، پیاده روی و قدم زدن در خیابان های پر پیچ و خم راهی فوق العاده برای کشف مقصد تعطیلاتی شماست. با این حال، گاهی اوقات به دلیل سختی و ناهمواری برخی از خیابان ها، این کار به سادگی امکان پذیر نیست. (این را از من به عنوان کسی که در لیسبون زندگی می کند، بپذیرید. مکانی که به خاطر هفت تپه اش شناخته شده است.)