• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


  •  خانه تیمورتاش (موزه جنگ) شهرستان تهران استان تهران
  •  خانه تیمورتاش (موزه جنگ) شهرستان تهران استان تهران
  •  خانه تیمورتاش (موزه جنگ) شهرستان تهران استان تهران
  •  خانه تیمورتاش (موزه جنگ) شهرستان تهران استان تهران
  •  خانه تیمورتاش (موزه جنگ) شهرستان تهران استان تهران
  •  خانه تیمورتاش (موزه جنگ) شهرستان تهران استان تهران
  •  خانه تیمورتاش (موزه جنگ) شهرستان تهران استان تهران
  •  خانه تیمورتاش (موزه جنگ) شهرستان تهران استان تهران
  •  خانه تیمورتاش (موزه جنگ) شهرستان تهران استان تهران
  •  خانه تیمورتاش (موزه جنگ) شهرستان تهران استان تهران
  •  خانه تیمورتاش (موزه جنگ) شهرستان تهران استان تهران
  •  خانه تیمورتاش (موزه جنگ) شهرستان تهران استان تهران


خانه تیمورتاش (موزه جنگ)

نام مرکز دیدنی

Teymurtash Museum

نوع مرکز دیدنی

موزه نظامی

استان

شهرستان

تهران

منطقه

منیریه و میدان حر و بریانک

ناحیه

مرکز شهر

مدت زمان بازدید

1 الی 3 ساعت

ساعت بازدید

روزانه از ساعت 8:00 الی 17:00

نرخ قیمت ورودی

ارزان

متوسط قیمت بلیط

5،000 تومان

آدرس

تهران، میدان حر، دانشگاه جنگ، موزه جنگ (خانه تیمورتاش)

خانه تیمورتاش یک خانه 160 ساله قجری است که مانند تمام خانه های قاجاری از گچبری های زیبا بی بهره نمانده است. دیوارهای سبز آبی خانه که با گچبری های طلایی و ارسی های رنگی تزیین شده اند بسیار زیبا و چشم نواز می باشند. نمای بیرونی خانه یک ساختمان آجری با دو ایوان پهن مزین به 14 ستون افراشته سفید رنگ در ایوان بالا و 4 ستون در ایوان پایین با سر ستون های گچبری شده طلایی رنگ می باشد. در هر یک از ایوان های خانه سه درب چوبی رنگ قرار دارد. درب های بالا با شیشه های رنگی تزیین شده اند. نرده های چوبی قدیمی زیبایی در مقابل ایوان بالایی قرار گرفته است. نمای خانه از دورن دوبلکس می باشد و طبقه بالا با یک نرده چوبی از طبقه پایین جدا شده است.
این خانه که اینک به موزه جنگ تبدیل شده است متعلق به عبدالحسین تیمورتاش وزیر دربار رضا شاه پهلوی بوده است. البته بعد از سقوط حکومت قاجاریه این خانه مصادره شد و تیمورتاش آن را ضبط کرد. بعد از اینکه تیمورتاش به فرمان رضاشاه کشته شد این خانه به نفع حکومت پهلوی مصادره شد و ساختمان های دیگری به آن افزوده شد. معماری این خانه 160 ساله ترکیبی از معماری ایرانی، هندی و روسی می باشد. بنای اصلی این خانه در دوره احمد شاه پایه گذاری شده است که تا سال 1312 دستخوش تغییرات زیادی شده است. کریم طاهرزاده معماری بود که در سال 1312 مجددا آن را طراحی و بازسازی کرد و این خانه تبدیل به دانشگاه جنگ شد. بعد از انتقال دانشگاه جنگ به مکان دیگر این مکان تبدیل به موزه جنگ شد. البته در این مکان امروزه فنون نظامی به درجات سرهنگ به بالا آموزش داده می شود. در موزه جنگ می توانید ادوات جنگی مربوط به جا مانده از دوران قبل و همچنین مدرن ترین ادوات جنگی موجود در ایران و کشورهای دیگر را مشاهده فرمایید.

بهترین زمان بازدید از خانه تیمورتاش یا موزه جنگ
باغ اطراف موزه جنگ پر از گلها و گیاهانی است که در فصل بهار زیبایی و طراوت خاص خود را دارند. بهتر است در فصل بهار از این موزه دیدن فرمایید که مشامتان از بوی صلح و آشتی پر شود.

ثبت ملی
 این اثر در بهمن 1383 با شماره 11197 به ثبت ملی رسید.

دسترسی 
وسیله نقلیه شخصی: خانه تیمورتاش یا موزه جنگ در میدان حر، دانشگاه جنگ واقع شده است.
مترو: از خط 2 مترو در ایستگاه میدان حر از قطار پیاده شوید. به طرف دانشگاه جنگ بروید. خانه تیمور تاش یا موزه جنگ در دانشگاه جنگ واقع شده است.
اتوبوس: از اتوبوس هایی که در ایستگاه شکوفه ایستگاه دارند هم می توانید استفاده کنید و در ایستگاه شکوفه پیاده شوید. به طرف دانشگاه جنگ بروید. خانه تیمور تاش یا موزه جنگ در دانشگاه جنگ واقع شده است.


نقشه و موقعیت جغرافیایی

مشاهده دیدنی های اطراف روی نقشه

آب و هوا

دیدنی های نزدیک به خانه تیمورتاش (موزه جنگ)

تفریحات نزدیک به خانه تیمورتاش (موزه جنگ)

نظرها

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.

ایران گردی
محبوبترین دیدنی های ایران

مقاله های گردشگری

راهنمای اولین سفر به کشور جمهوری چک

پراگ، پایتخت جمهوری چک، یکی از محبوب‌ ترین مقاصد گردشگری در اروپا است. این شهر در طول قرن‌ ها از آسیب‌ های جدی جنگ های در گرفته در این قاره در امان مانده و گنجینه‌ ای از معماری خیره‌ کننده تاریخی از جمله آثاری به سبک گوتیک، باروک و آرت نوو را به صورت دست‌ نخورده حفظ کرده است. ترکیب این معماری شگفت‌ انگیز با موقعیت تماشایی پراگ در امتداد رود ولتاوا، آن را به یکی از زیباترین شهرهای جهان تبدیل کرده است.

آشنایی با ۱۰ مقصد گردشگری مشهور جهان که ممکن است دیگر پذیرای گردشگران نباشند

در دنیای امروز که «اینفلوئنسر» بودن تبدیل به یک شغل واقعی شده و حتی مادربزرگ‌ ها هم استاد گرفتن سلفی برای اینستاگرام شده‌ اند، مقاصد گردشگری بیشتر شبیه واگن‌ های شلوغ مترو در ساعات اوج ترافیک هستند، با این تفاوت که به‌ جای کیف‌ های اداری، پر از کیف‌ های کمری و افراد آفتاب‌ سوخته‌ اند.

متن کامل مقاله

معرفی ۱۰ کشور برتر برای زندگی و کار در سال ۲۰۲۵

از سواحل آفتابی استرالیا گرفته تا جنگل‌ های بکر فنلاند، از نظم ساعت‌ وار سوئیس تا سیاست‌ های پیشرو کانادا، هر یک از این کشورها مزایای منحصر به‌ فردی دارند که می‌ توانند کارگران بین‌ المللی را به خود جذب کنند. در ادامه با ۱۰ کشوری آشنا می‌ شویم که به‌ خوبی در هنر «خانه ساختن برای خارجی‌ ها» مهارت پیدا کرده‌ اند، کشورهایی که ترکیبی ایده‌ آل از فرصت‌ های اقتصادی و کیفیت بالای زندگی را ارائه می‌ دهند.

متن کامل مقاله

توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید