کلیسای ناجی در خون یا کلیسای قیام مسیح یکی از اصلی ترین جاذبه های شهر سن پترزبورگ می باشد. ساخت بنای این کلیسا به دستور الکساندر سوم به عنوان یادبودی برای پدرش تزار الکساندر و در محل ترور وی انجام شد. الکساندر دوم در اثر تروری در روز اول مارس در محل این کلیسا زخمی شد اما بر اثر زخم های ناشی از حملات گروه تروریستی جان خود را از دست داد. معماری این کلیسا با معماری سایر بناهای سن پترزبورگ متفاوت است، اغلب ساختمان های شهر با الهام از سبک باروک و نئوکلاسیک طراحی شده اند اما این کلیسا دارای سبک روسی متعلق به قرون وسطایی است. چندین معمار طرح هایی متفاوتی را برای ساخت این کلیسا ارائه دادند اما الکساندر تعدادی از آنها رد کرد تا اینکه اسقف ایگناتی (Archimandrite Ignaty) وظیفه طراحی را به آلفرد پارلند (Parland) محول نمود اما خودش به شخصه طرح ارائه شده را ساخت. ساخت و ساز بنا در سال 1883 آغاز گردید اما با مرگ ایگناتی (Ignaty) پارلند زمام پروژه را در دست گرفت و ساخت و ساز را ادامه داد. در کلیسای ناجی در خون هیچ مراسم و مراسم سنتی کلیسا مانند غسل تعمید، تشییع جنازه و عروسی برگزار نشد، زیرا این چنین مراسم هایی اصلاً در برنامه الکساندر سوم نبود. وی کلیسا را با هدف زنده نگه داشتن یاد پدرش و دعا و طلب رحمت برای روح وی ساخته بود، از این رو در این محل تنها مراسم قرائت خطبه و مرثیه هفتگی برگزار می شد، مراسمی که نظر تعداد زیادی از عبادت کنندگان را به خود جلب کرده بود.
پس از انقلاب کلیسای ناجی در خون با وجود تبدیل شدن به کلیسای جامع رسمی در سال 1934 غارت گردید و در سال 1923 اساساً به یک زباله دانی مبدل گشت و بسته شد. پس از پایان جنگ از آن به عنوان یک انبار برای تئاتر و اپرای کوچک استفاده می شد و کلیسا به طور کامل مقبره ارزشمندش را از دست داد. در تاریخ بیستم ژوئیه سال 1970 کلیسا به شاخه ای از موزه کلیسای جامع سنت ایزاک تبدیل شد و مورد بازسازی قرار گرفت. هشتاد درصد از هزینه های نوسازی ناجی در خون از درآمد سنت ایزاک حاصل می شد. بلاخره در اوت سال 1997 کلیسا باردیگر سرپا شد و درب های خود را گشود تا هزاران مشتاق کلیسا را در خود غرق نماید.
برای ساخت کلیسا هزینه ای بالغ بر 3.6 میلیون روبل تخمین زده شد، اما سرانجام با هزینه 4.6 میلیون روبلی به پایان رسید.
این کلیسا دارای بیش از 7500 متر مربع موزائیک و مجموعه ای فوق العاده از تصاویر موزائیکی است. موزائیک هایی که قتل الکساندر دوم را با تصویر عیسی در بالای صلیب متصل می کند.
از مهم ترین و برجسته ترین قسمت های این کلیسا می توان به حرم مقدس آن اشاره کرد، جاییکه دقیقاً در نقطه زخمی شدن الکساندر دوم بنا گردیده است. این مکان توسط پارلند طراحی شد و ساختنش در ژوئیه سال 1907 به پایان رسید. چهار ستون یاسی، خاکستری و یشمی به عنوان پایه، حرم را در برمی گیرند. در بالای حرم ستون های مستطیلی کوچک با کنده کاری های سنگی و تصاویر موزائیکی که خانواده رومانف را به تصویر می کشند، به چشم می خورد.
در این کلیسا مجموعه ای فوق العاده و بسیار متنوع از تصاویر موزائیکی به سبک آکادمیک، مدرن و بیزانس نظر بازدیدکنندگان را به خود جلب می کند.
ساعت بازدید: میهمانان می توانند هر روز هفته به جز چهارشنبه ها از ساعت 10:30 تا 18 از این موزه دیدن نمایند. آخرین پذیرش در ساعت 17:30 اعلام شده. موزه کلیسای ناجی در خون در طول فصل تابستان یعنی از اول ماه مه تا سی اُم سپتامبر از ساعت 18 تا 22:30 نیز آماده خدمت رسانی به بازدید کنندگان است. لطفاً توجه داشته باشید موزه در روزهای چهارشنبه تعطیل می باشد.
هزینه بازدید: هزینه بازدید از این مکان برای بزرگسالان 250 روبل و برای کودکان 50 روبل می باشد. بازدیدکنندگان می بایست برای استفاده از راهنمای صوتی به زبان های روسی، انگلیسی، آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی یا اسپانیایی 100 روبل پرداخت نمایند. استفاده از سانس غروب آفتاب که تنها در طی فصل تابستان موجود است مستلزم پرداخت 400 روبل خواهد بود.
نکته: نزدیک ترین ایستگاه های مترو به این موزه ایستگاه های متروی گورکافسکایا (Gorkovskaya) و خیابان نوسکی (Nevsky pr.) می باشد.
در دنیای ما زیبایی و حیرت آور بودن گونه های مختلفی دارند، از عجایب طبیعی گرفته تا مواردی که توسط انسان ساخته شده اند، آثاری که هنوز پایدار هستند و یا اینکه به ویرانه تبدیل شده اند. فهرست این مقاله نیز حاوی برخی از زیباترین عجایب دنیاست. از بقایای تمدن های گم شده که برخی از آنها هنوز هم رمز آلود هستند، تا شهرهای دلربا و اشیا و عناصر خیره کننده در دنیای طبعیت، تمامی این عجایب همگی در فهرست مقاله ای که مطالعه خواهید کرد حضور دارند.
حتماً تا به حال نشنیده بودید که چه کارهایی از دست خودروهای کاروان بر می آید. برای همین در این مطلب بعد از جستجو در میان خودروهای کاروان، خودروهای پیکنیکی و نمایشگاه های خودروهایی که اندازه یک خانه مجهز هستند، به دنبال مدرن ترین موارد گشتیم. فقط این را بدانید دیگر دورانی که خودروهایی مانند تصویر بالا در خیابان ها وجود داشت گذشته است.
قاره آسیا در حقیقت بزرگترین و در عین حال پرجمعیت ترین قاره جهان به شمار می آید، به طور کل این قاره فضایی معادل 44.58 میلیون کیلومتر مربع را اشغال کرده است و باید بدانید که در این فضا 4 میلیارد و 164 میلیون نفر زندگی می کنند. قاره آسیا بطور کلی متشکل از 48 کشور مستقل، 6 کشور غیرمستقل و 6 کشور وابسته می باشد.
هر کسی که عاشق تماشای پرنده ها باشد می تواند به شما بگوید که بسته به اینکه بر چه اساسی شمارش را انجام می دهد، بین 10 هزار تا 20 هزار گونه مختلف پرنده در سراسر جهان وجود دارد. اما مطمئنا، پرندگان تنها چیزهایی نیستند که در این مکان های با زیبایی طبیعی خیره کننده توجه شما را به خود جلب می کنند.
ممکن است باورنکردنی به نظر برسد، اما در واقع کشورهایی در جهان وجود دارند که هنوز فرودگاه ندارند. این کشورها به خوبی نشان داده اند که داشتن فرودگاه همیشه یک الزام نیست و این را از طریق هنر اشتراک گذاری منابع، با کشورهای همسایه خود نشان داده اند. با این حال، برای برخی از کشورها، نبود فرودگاه یک موضوع انتخابی نیست، زیرا محدودیت های جغرافیایی آنها به سادگی اجازه داشتن فرودگاه را به آنها نمی دهد.
ازبکستان در قلب آسیای مرکزی قرار دارد و سرزمین زیبایی های خیره کننده، معماری های بی نظیر و تاریخ غنی است. اگر شما هم مجذوب این کشور زیبا شده اید، در این مقاله قصد داریم برخی از زیباترین مکان های دیدنی ازبکستان را معرفی کنیم و نگاهی به میراث بی نظیر این کشور بیاندازیم.