می توان از این کلیسا به عنوان نمادی از قهرمانی تزارهای روسی نام برد، کلیسایی باروکی که گنبدهای شگفت انگیزش از میان درختان سربرافراشته اند. این کلیسا در جزیره کوتلیت در خلیج فنلاند قرار گرفته، منطقه ای که در ابتدا محل استقرار ملوانان در دوران پتر کبیر به شمار می رفت. در واقع اولین ساختمان کلیسا در غالب یک بنای چوبی در این محل بنا گردید و نام سنت نیکولاس معجزه کارگران برای آن انتخاب شد. با گذشت زمان و در راستای پیشرفت این منطقه ملکه الیزابت دستورات لازم برای تغییر ساختار کلیسا از چوبی به سنگی را صادر نمود و معمار دریا سالار ساوا شیواکینسکی (Savva Chevakinsky) را برای طراحی و ساخت مجدد آن به خدمت گماشت. کسی که علاوه بر تغییر نمای ساختمان بنیاد آن را دو متر مرتفع تر کرد تا از گزند آسیب های سیل در امان بماند.
پروژه ساخت و ساز کلیسای جدید در سال 1753 آغاز گردید و محراب اصلی کلیسا در سال 1760 در حضور ملکه الیزابت افتتاح گردید. مجتمع این کلیسا در واقع دو کلیسا را در دل خود جای داده، کلیسای بالایی و پایین.
کلیسا در ماه ژوئیه سال 1762 به دستور کاترین بزرگ رسماً به کلیسای نیروی دریایی تبدیل شد، کلیسایی که امروزه از آن به عنوان یکی از بهترین نمونه های باقی مانده از سبک باروک یاد می شود. دیواره های این کلیسا با تصاویری از تاریخ نیروی دریایی روسیه مزین شده اند، در سال 1907 دو پلاک مرمری به افتخار ملوانانی که در طی جنگ روسیه و ژاپن در سال های 1904 تا 1905 کشته شدند، آویزان گردید. در همان زمان در میدانی واقع در مجاورت کلیسا یادبودی از ملوانان کشتی های جنگی ارتش الکساندر دوم که در سال 1905 جان خود را از دست دادند، نصب گردید.
کلیسای سنت نیکلاس هم اکنون از 10 تندیس طلایی شگفت انگیز محافظت می کند، تندیس هایی که همگی به عنوان هدیه ای از کاترین بزرگ به کلیسا آورده شدند. همچنین تندیس هایی مقدس در جشن های نیروی دریایی به کلیسا اعطا می شدند.
کلیسای سنت نیکولاس جزو معدود کلیساهایی است که در دوران اتحاد جماهیر شوروی بسته شد. در سال 1989 یک پلاک یادبود به احترام 42 ملوانی که جان خود را در سواحل نروژ از دست دادند نیز در محل کلیسا نصب گردید. این کتیبه در حافظه خود سرنوشت ملوانان روسی که در تاریخ هفتم آوریل سال 1989 روی آب شناور بودند را ثبت کرده است.
در دنیای ما زیبایی و حیرت آور بودن گونه های مختلفی دارند، از عجایب طبیعی گرفته تا مواردی که توسط انسان ساخته شده اند، آثاری که هنوز پایدار هستند و یا اینکه به ویرانه تبدیل شده اند. فهرست این مقاله نیز حاوی برخی از زیباترین عجایب دنیاست. از بقایای تمدن های گم شده که برخی از آنها هنوز هم رمز آلود هستند، تا شهرهای دلربا و اشیا و عناصر خیره کننده در دنیای طبعیت، تمامی این عجایب همگی در فهرست مقاله ای که مطالعه خواهید کرد حضور دارند.
حتماً تا به حال نشنیده بودید که چه کارهایی از دست خودروهای کاروان بر می آید. برای همین در این مطلب بعد از جستجو در میان خودروهای کاروان، خودروهای پیکنیکی و نمایشگاه های خودروهایی که اندازه یک خانه مجهز هستند، به دنبال مدرن ترین موارد گشتیم. فقط این را بدانید دیگر دورانی که خودروهایی مانند تصویر بالا در خیابان ها وجود داشت گذشته است.
قاره آسیا در حقیقت بزرگترین و در عین حال پرجمعیت ترین قاره جهان به شمار می آید، به طور کل این قاره فضایی معادل 44.58 میلیون کیلومتر مربع را اشغال کرده است و باید بدانید که در این فضا 4 میلیارد و 164 میلیون نفر زندگی می کنند. قاره آسیا بطور کلی متشکل از 48 کشور مستقل، 6 کشور غیرمستقل و 6 کشور وابسته می باشد.
هر کسی که عاشق تماشای پرنده ها باشد می تواند به شما بگوید که بسته به اینکه بر چه اساسی شمارش را انجام می دهد، بین 10 هزار تا 20 هزار گونه مختلف پرنده در سراسر جهان وجود دارد. اما مطمئنا، پرندگان تنها چیزهایی نیستند که در این مکان های با زیبایی طبیعی خیره کننده توجه شما را به خود جلب می کنند.
ممکن است باورنکردنی به نظر برسد، اما در واقع کشورهایی در جهان وجود دارند که هنوز فرودگاه ندارند. این کشورها به خوبی نشان داده اند که داشتن فرودگاه همیشه یک الزام نیست و این را از طریق هنر اشتراک گذاری منابع، با کشورهای همسایه خود نشان داده اند. با این حال، برای برخی از کشورها، نبود فرودگاه یک موضوع انتخابی نیست، زیرا محدودیت های جغرافیایی آنها به سادگی اجازه داشتن فرودگاه را به آنها نمی دهد.
ازبکستان در قلب آسیای مرکزی قرار دارد و سرزمین زیبایی های خیره کننده، معماری های بی نظیر و تاریخ غنی است. اگر شما هم مجذوب این کشور زیبا شده اید، در این مقاله قصد داریم برخی از زیباترین مکان های دیدنی ازبکستان را معرفی کنیم و نگاهی به میراث بی نظیر این کشور بیاندازیم.