no 693 695 Sukhumvit Rd, Khlong Tan Nuea, Watthana, Bangkok 10110, Thailand
ام کورتیر با مساحت حدود 600 هزار متر مربع، 1000 فروشگاه محلی و بین المللی را در خود جای داده است و در پروم پونگ (Phrom Phong)، یکی از بزرگترین مراکز خرده فروشی در مرکز شهر و دقیقا روبروی مرکز خرید امپوریوم (Emporium)، در جاده سوخومویت قرار دارد.
آنچه که می توانید انتظار دیدن آن را در این مرکز داشته باشید فهرستی از برندهای معتبر و جدید است، که یک طراحی کاملا آینده نگر با ده ها رستوران، دفاتر، سالن های رویداد و یک باغ آتریوم خنک با آبشار مصنوعی را نیز ارائه می دهد.
ام کورتیر بانکوک محلی است که کالاهای لوکس از برترین برندهای جهان مانند لویی ویتون (Louis Vuitton)، گوچی، شانل، پرادا، دولچه اند گابانا (Dolce & Gabbana)، دیور (Dior)، جیمی چو (Jimmy Choo)، والنتینو و فندی یافت می شود که در طبقه همکف و طبقه دوم می باشند. با رفتن به طبقات بالاتر، مجموعه ای از مارک های خیابانی ارزان قیمت مانند زارا، یونیکلو (Uniqlo)، اچ اند ام (H&M)، گپ (Gap) و سوپر درای (Super Dry) و همچنین گزینه های خوبی از مارک های محلی را می توانید بیابید.
این مرکز به 3 منطقه تقسیم می شود که یکی از آن ها در واقع در یک ساختمان جداگانه است و توسط چندین مسیر به ساختمان اصلی متصل می شود. این مناطق عبارتند از گلس کورتیر (Glass Quartier)، هلیکس کورتیر (Helix Quartier - جایی که تقریبا 50 رستوران را با بالا رفتن از یک مسیر مارپیچ زیبا خواهید یافت) و واترفال کورتیر (Waterfall Quartier) که دارای یک آبشار با اندازه متوسط و بسیار جالب است.
گردشگران خارجی می توانند یک کارت تخفیف دریافت کنند که بین 5 تا 55 درصد تخفیف در فروشگاه های شرکت کننده و 5 درصد تخفیف در مارکت مواد غذایی و همچنین 6 درصد بازپرداخت مالیات بر ارزش افزوده ارائه می شود. از این کارت می توان برای دریات 5 تا 10 درصد تخفیف در رستوران ها نیز استفاده کرد. این کارت را می توان در مرکز خدمات توریست و مشتری در طبقه دوم با نشان دادن پاسپورت دریافت کرد.
با استفاده از اسکای ترین (Skytrain) به راحتی می توانید به ام کورتیر و امپوریوم بروید. در ایستگاه، علائم انگلیسی وجود دارد که شما را به هر دو مرکز خرید راهنمایی می کنند.
در دنیای ما زیبایی و حیرت آور بودن گونه های مختلفی دارند، از عجایب طبیعی گرفته تا مواردی که توسط انسان ساخته شده اند، آثاری که هنوز پایدار هستند و یا اینکه به ویرانه تبدیل شده اند. فهرست این مقاله نیز حاوی برخی از زیباترین عجایب دنیاست. از بقایای تمدن های گم شده که برخی از آنها هنوز هم رمز آلود هستند، تا شهرهای دلربا و اشیا و عناصر خیره کننده در دنیای طبعیت، تمامی این عجایب همگی در فهرست مقاله ای که مطالعه خواهید کرد حضور دارند.
حتماً تا به حال نشنیده بودید که چه کارهایی از دست خودروهای کاروان بر می آید. برای همین در این مطلب بعد از جستجو در میان خودروهای کاروان، خودروهای پیکنیکی و نمایشگاه های خودروهایی که اندازه یک خانه مجهز هستند، به دنبال مدرن ترین موارد گشتیم. فقط این را بدانید دیگر دورانی که خودروهایی مانند تصویر بالا در خیابان ها وجود داشت گذشته است.
قاره آسیا در حقیقت بزرگترین و در عین حال پرجمعیت ترین قاره جهان به شمار می آید، به طور کل این قاره فضایی معادل 44.58 میلیون کیلومتر مربع را اشغال کرده است و باید بدانید که در این فضا 4 میلیارد و 164 میلیون نفر زندگی می کنند. قاره آسیا بطور کلی متشکل از 48 کشور مستقل، 6 کشور غیرمستقل و 6 کشور وابسته می باشد.
در یک رویداد تاریخی برای باستان شناسی و میراث فرهنگی ایران، «مناطق پیشاتاریخی دره خرم آباد» بهطور رسمی در جلسه ۴۷ کمیته میراث جهانی یونسکو در پاریس در تاریخ ۱۱ جولای ۲۰۲۵ در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شد. این نخستین بار است که یک سایت دوره پارینه سنگی در ایران در این فهرست معتبر قرار می گیرد و نقطه عطف مهمی در به رسمیت شناختن جهانی تاریخ اولیه بشر در رشته کوه های زاگرس محسوب می شود.
به عنوان قلب آجارا و دومین شهر بزرگ گرجستان، باتومی با جذابیت چهارفصل خود مسافران را از همه جا به سوی خود فرا می خواند. از پاییز مخملی و تابستان های طولانی گرفته تا شکوفایی گل های بهاری و زمستان های برفی، این شهر سرشار از شگفتی های آب و هوایی و مناظر متنوع است.
سفر کردن فقط به معنای حضور در کشورهای مختلف جهان نیست. سفر یعنی غرق شدن در فرهنگ های مختلف، چشیدن طعم غذاهای عجیب و دیدن دنیا از زاویه ای تازه است. این کشورها فقط جایی برای تفریح نیستند، بلکه تجربه سفرهایی هستند که ذهنیتتان را برای همیشه تغییر می دهند.