• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


  •  امامزاده قاضی الصابر شهرستان تهران استان تهران
  •  امامزاده قاضی الصابر شهرستان تهران استان تهران
  •  امامزاده قاضی الصابر شهرستان تهران استان تهران
  •  امامزاده قاضی الصابر شهرستان تهران استان تهران
  •  امامزاده قاضی الصابر شهرستان تهران استان تهران
  •  امامزاده قاضی الصابر شهرستان تهران استان تهران


امامزاده قاضی الصابر

نام مرکز دیدنی

Imamzadeh Qazi Al Saber Shrine

نوع مرکز دیدنی

مکان مذهبی

استان

شهرستان

تهران

منطقه

ونک و توانیر

ناحیه

شمال شهر

مدت زمان بازدید

1 الی 2 ساعت

ساعت بازدید

روزانه از ساعت 7:00 الی 23:00

نرخ قیمت ورودی

رایگان

آدرس

تهران، خیابان شیخ بهایی شمالی، میدان شیخ بهایی، خیابان ده ونک، میدان ده ونک، خیابان مجید پور، کوچه داریوش

در روستای ونک در پشت دانشگاه الزهرا امامزاده ای به نام علی بن محمد ملقب به قاضی الصابر متولد گردید که نسب ایشان با ده واسطه به امام زین العابدین می رسد. این امامزاده جلیل القدر با چهار واسطه از نوادگان امامزاده محمد درکه تجریش می باشد. وی در سال 539 هجری خورشیدی به شهادت رسید. او از عالمان زمان خود بود و به قضاوت می پرداخت. کلاس های درس ایشان در همین مکانی که اینک مدفن اوست برگزار می شده است. از آنجایی که برای جدا کردن حق و باطل و گرفتن حق مظلوم از ظالمان بسیار دقیق و صبور بود لقب قاضی الصابر را به وی داده اند. این امامزاده بین سالهای 1360 تا 1377 به جز در بعدازظهر پنج شنبه تعطیل بوده است.

معماری امامزاده قاضی الصابر
این امامزاده مانند دیگر امامزاده ها از بقعه ای 8 ضلعی تشکیل شده که بنای آن شباهت زیادی به خانه امام علی (ع) در کوفه دارد. ساختمان این امامزاده در سال 1264 هجری خورشیدی در زمان زمامداری ناصرالدین شاه قاجار پایه گذاری شد. بنای اولیه این اثر خشت و گلی با ضریح چوبی و کاشیکاری آبی بوده که بعدها مرمت شد و داخل رواق های آن و گنبدخانه مانند بقیه امامزاده ها آینه کاری گردید. در گوشه ای از صحن این امامزاده درخت کهنسالی است که مردم برای گرفتن حاجت به شاخه های آن  دستمال می بندند.

ثبت ملی 
این اثر با شماره 12532 در تایخ 11/05/1384 به ثبت ملی رسیده است.

دسترسی به امامزاده
وسیله نقلیه شخصی: از خیابان ملاصدرا وارد خیابان شیرازی شوید. خیابان پردیس را پشت سر بگذارید و در خیابان دانشور شرقی بعد از رسیدن به خیابان شیخ بهایی وارد این خیابان شده و تا میدان شیخ بهایی برانید. وارد خیابان فرعی محتشم کاشانی در سمت راست شده و 100 متر جلوتر، وارد خیابان فرعی محسن شهامتی شوید کمی جلوتر وارد کوچه دانشگاه الزهرا و از آنجا وارد کوچه کارخانه شده تا به خیابان اصلی ده ونک برسید. بعد از پیمودن مسافتی در تقاطع خیابان مجید پور به سمت چپ بپیچید. کوچه امامزاده یا کوچه داریوش 200 متر جلوتر قرار گرفته است که به امامزاده منتهی می شود.
مترو: با خط 1 به ایستگاه مترو حقانی بروید. روبه روی پارک حقانی سوار تاکسی های حقانی- میدان ونک شوید. در میدان ونک پیاده شوید و با تاکسی های ونک- ده ونک در تقاطع خیابان مجیدپور- امامزاده پیاده شوید.


نقشه و موقعیت جغرافیایی

مشاهده دیدنی های اطراف روی نقشه

آب و هوا

دیدنی های نزدیک به امامزاده قاضی الصابر

تفریحات نزدیک به امامزاده قاضی الصابر

نظرها

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.

ایران گردی
محبوبترین دیدنی های ایران

مقاله های گردشگری

پربازدیدترین کشورهای جهان در سال 2023 را بشناسید

آیا هنگام جستجو در میان محتواهای مربوط به سفرهای هیجان انگیز در رسانه های اجتماعی، فکر می کنید که همه در حال سفر به مکان های مشابه هستند؟ خوب اگر اینطور است باید دوباره فکر کنید. داده‌های آخرین گزارش سفر جهانی در "بازار جهانی سفر"، همه چیزهایی را که باید در مورد پرتقاضاترین کشورهای جهان بدانید را نشان می‌دهد. بیایید باهم نگاهی به آنها بیندازیم.

متن کامل مقاله

معرفی 10 مکان در آسیا برای بازدید در ماه مارچ

سفرهای جدیدی که در این ماه محبوب هستند، سفر اورینتال اکسپرس از میان آسیا است که در فوریه امسال همراه با جشنواره‌ های محلی، کنسرت تیلور سویفت و نمایشگاه‌ های فرهنگی در سراسر آسیا، از کره جنوبی تا نپال، باز می‌ گردد. در حالی که جمعیت در سریلانکا در این زمان کم شده و جای خود را به سواحل خالی می دهد، ژاپن از مسافران خود استقبال می کند.

متن کامل مقاله

با 6 مورد از بهترین سفرهای قطار کوهستانی در جهان آشنا شوید

کوه‌ های باشکوه، دره‌ های رودخانه‌ دار و دریاچه‌ های یخی در این مسیرهای راه‌ آهن مرتفع منتظر شما هستند. از یک ماجراجویی مجلل و چند روزه در پرو گرفته تا یک سفر کوتاه از مرز سوئیس به ایتالیا، همه این مسیرهای ریلی یک چیز مشترک دارند و آن مناظر کوه های سر به فلک کشیده است.

متن کامل مقاله

توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید