• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


  •  آبشار دودوزن خرمکش شهرستان گیلان استان شفت
  •  آبشار دودوزن خرمکش شهرستان گیلان استان شفت
  •  آبشار دودوزن خرمکش شهرستان گیلان استان شفت


آبشار دودوزن خرمکش

نام مرکز دیدنی

Doodvazan Waterfall

نوع مرکز دیدنی

دریاچه و آبشار

استان

شهرستان

شفت

ناحیه

اطراف شهر

مدت زمان بازدید

2 الی 3 ساعت

ساعت بازدید

تمام ایام سال

نرخ قیمت ورودی

رایگان

آدرس

گیلان، 24 کیلومتری شفت، روستای خرم کش

آبشار دودوزن از جمله آبشار های زیبای ییلاق سرسبز و زیبای سیاهْمِزْگی به شمار می رود. این آبشار با ارتفاعی نزدیک به 54 متر در مدار 37 درجه، 01 دقیقه و 52 ثانیه عرض شمالی و 49 درجه، 25 دقیقه و 33 ثانیه طول شرقی قرار گرفته است. به عقیده زمین شناسان عمر آبشار نزدیک به 100-150 سال بوده و سرچشمه آن از چشمه زلالی به همین نام گرفته شده است.

در ابتدای مسیر پیاده روی آبشار راه سنگفرش شده ای نمایان می شود که عبور از آن نیاز به تجهیزات مخصوصی ندارد. صدای آبشار از انتهای دره به گوش می رسد و باید برای رسیدن به آن از میان پله ها و جنگل عبور کنید. چشمه زلال آب، خانه های قدیمی و سوغات های خوش رنگ و لعاب دستفروشان به محیط اطراف آبشار چهره منحصر به فردی می بخشد. در میان رودخانه شکل گرفته از آبشار، پلی چوبی قرار گرفته و با عبور از آن می توان سر از دیگر منظره های پر رمز و راز دودوزن پی برد.

جذابیت سفر به آبشار دودوزن از ابتدای جاده منتهی به آن شروع می شود، جاده ای پر پیچ و خم و آسفالت شده که از میان درختان با طراوت کوهستان، بیرون زده است. در هر گوشه از این مسیر مناظر شگفت انگیز و چشم نوازی خودنمایی می کند و اگر خوش شانس باشید شاهد کوه های مه گرفته آن می شوید. در میان راه صدای گوش نواز رودخانه پر جوش و خروش و طنین دلنشین پرندگان به گوش می رسد و به جذابیت سفرتان می افزاید.

هوای مطبوع و دلنشین منطقه خرم کش سبب شده تا در تمامی فصل های سال گردشگران بسیاری را به سمت خود جذب کند اما در نیمه اول سال خنکای هوای دودوزن، مکان مناسبی برای رهایی از گرمای هوا است.

اگر علاقه به صخره نوردی دارید، سنگ های پشت آبشار بهترین مکان برای این ورزش هیجان انگیز هستند. اگر توانایی گذر از آب حوض پایین آبشار را دارید حتما از آن عبور کنید و به آبشار برسید، تنها کافی است کمی پاهایتان را در آب خنک آن بگذارید تا ذهنتان از تمامی هیاهو ها خالی شود.

برای اقامت در نزدیکی آبشار می توانید از اقامتگاه های ماسوله، فومن، قلعه رودخان و یا روستای رنگین کمانی امامزاده ابراهیم، استفاده کنید و یا در دل جنگل نزدیک آبشار استراحت کنید. همچنین در نزدیکی آبشار آلاچیق هایی قرار گرفته و غذاهای بومی خوش طعمی را برای مسافران طبخ می کنند. از دیگر امکانات این آبشار می توان به مغازه کوچکی برای خرید برخی خوراکی ها، سرویس بهداشتی و نماز خانه آن اشاره کرد.



نقشه و موقعیت جغرافیایی

مشاهده دیدنی های اطراف روی نقشه

آب و هوا

دیدنی های نزدیک به آبشار دودوزن خرمکش

تفریحات نزدیک به آبشار دودوزن خرمکش

نظرها

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.

ایران گردی
محبوبترین دیدنی های ایران

مقاله های گردشگری

معرفی شهری که فرهنگ آلمانی و فرانسوی در آن به طرز بی نظیری ادغام شده است

یکی از بهترین مزایای سفر در اروپا این است که به راحتی می‌ توان از کشوری به کشور دیگر رفت و افراد این امکان را دارند که کارهای ارزشمندی مانند صرف صبحانه، ناهار و شام در سه کشور مختلف در یک روز را تجربه کنند. این قاره چندین "تقاطع" دارد، از جمله شهرها، محلات یا نقاط خاصی که چندین ملت را در بر می گیرند. برای مثال Drielandenpunt (به معنی محل طلاقی سه کشور) یک بنای تاریخی در تقاطع کشورهای بلژیک، آلمان و هلند است.

متن کامل مقاله

آشنایی با بهترین میراث پارسیان در هند

طبق اسناد قدیمی پارسی ها اولین بار بین قرن هشتم تا دهم میلادی وارد هند شدند و سنجان اولین جایی بود که به آن پا گذاشتند. شهر سنجان در اوماگرام تالوکا در منطقه والساد، گجرات واقع شده است. گجرات به عنوان اولین سکونتگاه پارسی ها در هند، از دیرباز به عنوان یکی از میراث مهم پارسیان در نظر گرفته می شود. با گذشت زمان، پارسیان به ماهاراشترا و به ویژه بمبئی، که دارای بیشترین تعداد پارسیان در هند است، نقل مکان کردند.

متن کامل مقاله

با کم‌ ترددترین شهر جهان آشنا شوید

مطمئنا، پیاده‌ روی و قدم زدن در خیابان‌ های پر پیچ و خم راهی فوق‌ العاده برای کشف مقصد تعطیلاتی شماست. با این حال، گاهی اوقات به دلیل سختی و ناهمواری برخی از خیابان ها، این کار به سادگی امکان پذیر نیست. (این را از من به عنوان کسی که در لیسبون زندگی می کند، بپذیرید. مکانی که به خاطر هفت تپه اش شناخته شده است.)

متن کامل مقاله

توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید