تخت بزرگ اتاق استاندارد
تخت های توئین اتاق استاندارد
اتاق دلوکس دبل هتل تووانا
تخت های توئین اتاق پرمیر
اتاق پرستیج هتل تووانا
اتاق استاندارد هتل تووانا
اتاق سوپریور تریپل هتل تووانا
حمام و سرویس بهداشتی اتاق ها
متراژ اتاق های اکونمی دبل یا توئین 16 متر مربع بوده و با یک تخت خواب دو نفره یا دو تخت خواب یک نفره مناسب اقامت دو میهمان بزرگسال می باشند. همه این اتاق ها مجهز به تهويه مطبوع هوا، سیستم گرمایشی، دی وی دی و سی دی پلير، چشم انداز باغ و استخر، اينترنت بيسيم رايگان، کمد لباس، تلويزيون ال سی دی با کانال های ماهواره ای، تلفن، گاوصندوق به اندازه لپ تاپ، دستشویی، حمام با دوش یا وان، سشوار، لوازم بهداشتی رایگان، حوله، ملحفه، مينی بار، کتری برقی، کف پوش چوبی و خدمات بیدار باش هستند.
اطلاعات بیشتر >>متراژ اتاق های استاندارد دبل 18 متر مربع بوده و با یک تخت خواب دو نفره یا دو تخت خواب یک نفره مناسب اقامت دو میهمان بزرگسال می باشند. همه این اتاق ها مجهز به تهويه مطبوع هوا، سیستم گرمایشی، دی وی دی و سی دی پلير، چشم انداز باغ و استخر، اينترنت بيسيم رايگان، فضای نشیمن، میز تحریر، کمد لباس، تلويزيون ال سی دی با کانال های ماهواره ای، تلفن، گاوصندوق به اندازه لپ تاپ، دستشویی، حمام با دوش یا وان، سشوار، لوازم بهداشتی رایگان، مينی بار، کتری برقی، کف پوش چوبی و خدمات بیدار باش هستند.
اطلاعات بیشتر >>متراژ اتاق های پرمیر دبل یا توئین 19 متر مربع بوده و با یک تخت خواب دو نفره یا دو تخت خواب یک نفره مناسب اقامت دو میهمان بزرگسال می باشند. همه این اتاق ها مجهز به تهويه مطبوع هوا، سیستم گرمایشی، دی وی دی و سی دی پلير، چشم انداز باغ و استخر، اينترنت بيسيم رايگان، کمد لباس، تلويزيون با کانال های ماهواره ای، تلفن، گاوصندوق به اندازه لپ تاپ، دستشویی، حمام با دوش یا وان، سشوار، لوازم بهداشتی رایگان، مينی بار، کتری برقی، کف پوش چوبی و خدمات بیدار باش هستند.
اطلاعات بیشتر >>متراژ اتاق های اکونمی تریپل 20 متر مربع بوده و با یک تخت خواب دو نفره و یک تخت خواب یک نفره یا سه تخت خواب یک نفره مناسب اقامت سه میهمان بزرگسال می باشند. همه این اتاق ها مجهز به تهويه مطبوع هوا، سیستم گرمایشی، دی وی دی و سی دی پلير، چشم انداز باغ و استخر، اينترنت بيسيم رايگان، کمد لباس، تلويزيون ال سی دی با کانال های ماهواره ای، تلفن، گاوصندوق به اندازه لپ تاپ، دستشویی، حمام با دوش یا وان، سشوار، لوازم بهداشتی رایگان، حوله، ملحفه، مينی بار، کتری برقی، کف پوش چوبی و خدمات بیدار باش هستند.
اطلاعات بیشتر >>متراژ اتاق های سوپریور دبل که دکراسیون مجللی دارند و اثاثیه آن از چوب بلوط و کاج ساخته شده اند، 20 متر مربع بوده و با یک تخت خواب دو نفره مناسب اقامت دو میهمان بزرگسال می باشند. همه این اتاق ها مجهز به تهويه مطبوع هوا، سیستم گرمایشی، دی وی دی و سی دی پلير، چشم انداز باغ و استخر، اينترنت بيسيم رايگان، کمد لباس، تلويزيون ال سی دی با کانال های ماهواره ای، تلفن، گاوصندوق به اندازه لپ تاپ، میز تحریر، دستشویی، حمام با دوش یا وان، سشوار، لوازم بهداشتی رایگان، حوله لباسی، دمپایی، مينی بار، کتری برقی، کف پوش چوبی و خدمات بیدار باش هستند.
اطلاعات بیشتر >>متراژ اتاق های پرستیژ دبل یا توئین 20 متر مربع بوده و با یک تخت خواب دو نفره یا دو تخت خواب یک نفره مناسب اقامت دو میهمان بزرگسال می باشند. همه این اتاق ها مجهز به تهويه مطبوع هوا، سیستم گرمایشی، دی وی دی و سی دی پلير، چشم انداز باغ و استخر، اينترنت بيسيم رايگان، کمد لباس، تلويزيون ال سی دی با کانال های ماهواره ای، تلفن، گاوصندوق به اندازه لپ تاپ، دستشویی، حمام با دوش یا وان، سشوار، لوازم بهداشتی رایگان، مينی بار، کتری برقی، کف پوش چوبی و خدمات بیدار باش هستند.
اطلاعات بیشتر >>متراژ اتاق های پرمیر تریپل 21 متر مربع بوده و با یک تخت خواب یک نفره و یک تخت خواب دو نفره یا سه تخت خواب یک نفره مناسب اقامت سه میهمان بزرگسال می باشند. همه این اتاق ها مجهز به تهويه مطبوع هوا، سیستم گرمایشی، دی وی دی و سی دی پلير، چشم انداز باغ و استخر، اينترنت بيسيم رايگان، کمد لباس، تلويزيون ال سی دی با کانال های ماهواره ای، تلفن، گاوصندوق به اندازه لپ تاپ، دستشویی، حمام با دوش یا وان، سشوار، لوازم بهداشتی رایگان، مينی بار، کتری برقی، کف پوش چوبی و خدمات بیدار باش هستند.
اطلاعات بیشتر >>متراژ اتاق های استاندارد تریپل 22 متر مربع بوده و با سه تخت خواب یک نفره مناسب اقامت سه میهمان بزرگسال می باشند. همه این اتاق ها مجهز به تهويه مطبوع هوا، سیستم گرمایشی، دی وی دی و سی دی پلير، چشم انداز باغ و استخر، اينترنت بيسيم رايگان، فضای نشیمن، میز تحریر، کمد لباس، تلويزيون ال سی دی با کانال های ماهواره ای، تلفن، گاوصندوق به اندازه لپ تاپ، دستشویی، حمام با دوش یا وان، سشوار، لوازم بهداشتی رایگان، مينی بار، کتری برقی، کف پوش چوبی و خدمات بیدار باش هستند.
اطلاعات بیشتر >>متراژ اتاق های دلوکس دبل 22 متر مربع بوده و با یک تخت خواب دو نفره یا دو تخت خواب یک نفره مناسب اقامت دو میهمان بزرگسال می باشند. همه این اتاق ها مجهز به تهويه مطبوع هوا، سیستم گرمایشی، دی وی دی و سی دی پلير، چشم انداز باغ، اينترنت بيسيم رايگان، فضای نشیمن، کمد لباس، تلويزيون ال سی دی با کانال های ماهواره ای، تلفن، گاوصندوق به اندازه لپ تاپ، دستشویی و حمام، جکوزی، سشوار، لوازم بهداشتی رایگان، حوله لباسی، دمپایی، مينی بار، کتری برقی، کف پوش چوبی و خدمات بیدار باش هستند.
اطلاعات بیشتر >>متراژ اتاق های سوپریور تریپل که دکراسیون مجللی دارند و اثاثیه آن از چوب بلوط و کاج ساخته شده اند، 32 متر مربع بوده و با یک تخت خواب یک نفره و یک تخت خواب دو نفره یا سه تخت خواب یک نفره مناسب اقامت سه میهمان بزرگسال می باشند. همه این اتاق ها مجهز به تهويه مطبوع هوا، سیستم گرمایشی، دی وی دی و سی دی پلير، چشم انداز باغ و استخر، اينترنت بيسيم رايگان، فضای نشیمن، کمد لباس، تلويزيون ال سی دی با کانال های ماهواره ای، تلفن، گاوصندوق به اندازه لپ تاپ، دستشویی، حمام با دوش یا وان، سشوار، لوازم بهداشتی رایگان، حوله لباسی، دمپایی، مينی بار، کتری برقی، کف پوش چوبی و خدمات بیدار باش هستند.
اطلاعات بیشتر >>در دنیای ما زیبایی و حیرت آور بودن گونه های مختلفی دارند، از عجایب طبیعی گرفته تا مواردی که توسط انسان ساخته شده اند، آثاری که هنوز پایدار هستند و یا اینکه به ویرانه تبدیل شده اند. فهرست این مقاله نیز حاوی برخی از زیباترین عجایب دنیاست. از بقایای تمدن های گم شده که برخی از آنها هنوز هم رمز آلود هستند، تا شهرهای دلربا و اشیا و عناصر خیره کننده در دنیای طبعیت، تمامی این عجایب همگی در فهرست مقاله ای که مطالعه خواهید کرد حضور دارند.
حتماً تا به حال نشنیده بودید که چه کارهایی از دست خودروهای کاروان بر می آید. برای همین در این مطلب بعد از جستجو در میان خودروهای کاروان، خودروهای پیکنیکی و نمایشگاه های خودروهایی که اندازه یک خانه مجهز هستند، به دنبال مدرن ترین موارد گشتیم. فقط این را بدانید دیگر دورانی که خودروهایی مانند تصویر بالا در خیابان ها وجود داشت گذشته است.
قاره آسیا در حقیقت بزرگترین و در عین حال پرجمعیت ترین قاره جهان به شمار می آید، به طور کل این قاره فضایی معادل 44.58 میلیون کیلومتر مربع را اشغال کرده است و باید بدانید که در این فضا 4 میلیارد و 164 میلیون نفر زندگی می کنند. قاره آسیا بطور کلی متشکل از 48 کشور مستقل، 6 کشور غیرمستقل و 6 کشور وابسته می باشد.
پراگ، پایتخت جمهوری چک، یکی از محبوب ترین مقاصد گردشگری در اروپا است. این شهر در طول قرن ها از آسیب های جدی جنگ های در گرفته در این قاره در امان مانده و گنجینه ای از معماری خیره کننده تاریخی از جمله آثاری به سبک گوتیک، باروک و آرت نوو را به صورت دست نخورده حفظ کرده است. ترکیب این معماری شگفت انگیز با موقعیت تماشایی پراگ در امتداد رود ولتاوا، آن را به یکی از زیباترین شهرهای جهان تبدیل کرده است.
در دنیای امروز که «اینفلوئنسر» بودن تبدیل به یک شغل واقعی شده و حتی مادربزرگ ها هم استاد گرفتن سلفی برای اینستاگرام شده اند، مقاصد گردشگری بیشتر شبیه واگن های شلوغ مترو در ساعات اوج ترافیک هستند، با این تفاوت که به جای کیف های اداری، پر از کیف های کمری و افراد آفتاب سوخته اند.
از سواحل آفتابی استرالیا گرفته تا جنگل های بکر فنلاند، از نظم ساعت وار سوئیس تا سیاست های پیشرو کانادا، هر یک از این کشورها مزایای منحصر به فردی دارند که می توانند کارگران بین المللی را به خود جذب کنند. در ادامه با ۱۰ کشوری آشنا می شویم که به خوبی در هنر «خانه ساختن برای خارجی ها» مهارت پیدا کرده اند، کشورهایی که ترکیبی ایده آل از فرصت های اقتصادی و کیفیت بالای زندگی را ارائه می دهند.
ایمیل تائید کاربری برای شما ارسال شد. لطفا ایمیل خود را چک کنید.
توجه داشته باشید که ممکن است ایمیل در قسمت اسپم قرار گرفته باشد.
از آخرین آفرهای استثنائی و رویدادهای مهم با خبر شوید.