• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


  • کافه دلیفرانس هتل فلامینگو بای لیک


رستوران های هتل فلامینگو بای لیک کوالالامپور


  • رستوران سلطانی

    رستوران سلطانی

    رستوران مغولی سلطانی بهترین غذاهای تند و تیز و خوشمزه همچون چیکِن تیکا و تندوری روتی را با کباب های لذیذ سرو می کند.

    اطلاعات بیشتر >>
  • رستوران و سالن استراحت او اسیس

    رستوران و سالن استراحت او اسیس

    میهمانان اواِیسیس شانس این را خواهند داشت تا پس از یک روز طولانی و خسته کننده، روی صندلی های این رستوران استراحت کنند و از نوشیدن های متنوع همراه با موسیقی آرامش بخشی که در آن پخش می شود لذت ببرند.

    اطلاعات بیشتر >>
  • کافه دلیفرانس

    کافه دلیفرانس

    کافه نانوایی دِلیفرانس واقع در هتل فلامینگو بای لِیک ارائه کننده بهترین نان و شیرینی های فرانسوی می باشد.

    اطلاعات بیشتر >>

نظرها

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.

آب و هوا

ساعت به وقت محلی این شهر


مقاله های گردشگری

جزیره ای که زیباترین فرودگاه جهان را دارد و باند فرود آن از دل دریا شروع می‌ شود

فرود در فرودگاهی که اطرافش را قله‌ کوه های سرسبز فرا گرفته یا باندش در میان آب‌ های نیلگون کارائیب قرار دارد، بیشتر شبیه به یک تصویر خیالی یا فیلم سینمایی است تا یک فرود در دنیای واقعی. چنین فرودهایی بیشتر شبیه پرواز بر فراز مناظر دیدنی‌ اند تا یک پرواز معمولی، که نمایی از زیبایی‌ های پیش رو را نشان می‌ دهند و گاهی اوج این زیبایی‌ ها به حساب می‌ آیند.

متن کامل مقاله

راهنمای اولین سفر به کشور جمهوری چک

پراگ، پایتخت جمهوری چک، یکی از محبوب‌ ترین مقاصد گردشگری در اروپا است. این شهر در طول قرن‌ ها از آسیب‌ های جدی جنگ های در گرفته در این قاره در امان مانده و گنجینه‌ ای از معماری خیره‌ کننده تاریخی از جمله آثاری به سبک گوتیک، باروک و آرت نوو را به صورت دست‌ نخورده حفظ کرده است. ترکیب این معماری شگفت‌ انگیز با موقعیت تماشایی پراگ در امتداد رود ولتاوا، آن را به یکی از زیباترین شهرهای جهان تبدیل کرده است.

متن کامل مقاله

آشنایی با ۱۰ مقصد گردشگری مشهور جهان که ممکن است دیگر پذیرای گردشگران نباشند

در دنیای امروز که «اینفلوئنسر» بودن تبدیل به یک شغل واقعی شده و حتی مادربزرگ‌ ها هم استاد گرفتن سلفی برای اینستاگرام شده‌ اند، مقاصد گردشگری بیشتر شبیه واگن‌ های شلوغ مترو در ساعات اوج ترافیک هستند، با این تفاوت که به‌ جای کیف‌ های اداری، پر از کیف‌ های کمری و افراد آفتاب‌ سوخته‌ اند.

متن کامل مقاله

توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید