• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


  • نمای کلی هتل لارا
  • نمای کلی هتل لارا
  • نمای استخر روباز هتل
  • دورنمای استخر روباز
  • استخر  روباز هتل لارا
  • محوطه فضای سبز هتل
  • محوطه فضای سبز هتل
  • دورنمای هتل لارا در شب
  • دورنمای استخر روباز در شب
  • نمای میز پذیرش
  • محوطه پذیرش هتل لارا
  • استخر  روباز هتل لارا
  • رستوران فضای باز هتل
  • نمای بار هتل لارا
  • نمای بار لابی هتل
  • تخت های اتاق تریپل استاندارد
  • نمای اتاق سینگل
  • تخت های توئین اتاق استاندارد
  • تخت های توئین اتاق استاندارد
  • تخت بزرگ اتاق استاندارد

مرکز سلامتی و اسپا

در اين مرکز شما می توانند از خدماتی نظير ماساژ، سونا، حمام ترکی و سولاريوم استفاده کنند. اين مرکز از ساعت ٩ تا ٢١ در خدمت شماست.  

نظرها

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.

آب و هوا

ساعت به وقت محلی این شهر

محبوب ترین هتل ها

مقاله های گردشگری

جزیره ای که زیباترین فرودگاه جهان را دارد و باند فرود آن از دل دریا شروع می‌ شود

فرود در فرودگاهی که اطرافش را قله‌ کوه های سرسبز فرا گرفته یا باندش در میان آب‌ های نیلگون کارائیب قرار دارد، بیشتر شبیه به یک تصویر خیالی یا فیلم سینمایی است تا یک فرود در دنیای واقعی. چنین فرودهایی بیشتر شبیه پرواز بر فراز مناظر دیدنی‌ اند تا یک پرواز معمولی، که نمایی از زیبایی‌ های پیش رو را نشان می‌ دهند و گاهی اوج این زیبایی‌ ها به حساب می‌ آیند.

متن کامل مقاله

راهنمای اولین سفر به کشور جمهوری چک

پراگ، پایتخت جمهوری چک، یکی از محبوب‌ ترین مقاصد گردشگری در اروپا است. این شهر در طول قرن‌ ها از آسیب‌ های جدی جنگ های در گرفته در این قاره در امان مانده و گنجینه‌ ای از معماری خیره‌ کننده تاریخی از جمله آثاری به سبک گوتیک، باروک و آرت نوو را به صورت دست‌ نخورده حفظ کرده است. ترکیب این معماری شگفت‌ انگیز با موقعیت تماشایی پراگ در امتداد رود ولتاوا، آن را به یکی از زیباترین شهرهای جهان تبدیل کرده است.

متن کامل مقاله

آشنایی با ۱۰ مقصد گردشگری مشهور جهان که ممکن است دیگر پذیرای گردشگران نباشند

در دنیای امروز که «اینفلوئنسر» بودن تبدیل به یک شغل واقعی شده و حتی مادربزرگ‌ ها هم استاد گرفتن سلفی برای اینستاگرام شده‌ اند، مقاصد گردشگری بیشتر شبیه واگن‌ های شلوغ مترو در ساعات اوج ترافیک هستند، با این تفاوت که به‌ جای کیف‌ های اداری، پر از کیف‌ های کمری و افراد آفتاب‌ سوخته‌ اند.

متن کامل مقاله

توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید