• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


  • نمای ساختمان هتل دالیدا
  • نمای کلی هتل دالیدا
  • میز پذیرش هتل دالیدا
  •   هتل دالیدا شهر تفلیس
  •   هتل دالیدا شهر تفلیس
  •   هتل دالیدا شهر تفلیس
  • نمای تخت بزرگ اتاق دبل
  • نمای تخت های اتاق توئین
  • اتاق دبل هتل دالیدا
  • اتاق تریپل هتل دالیدا
  • اتاق توئین هتل دالیدا
  • حمام و سرویس بهداشتی اتاق ها

فعالیت ها و سرویس ها


استفاده از تراس فضای باز و همچنین فضای باغ هتل از جمله فعالیت های قابل انجام در آن می باشند.
سایر خدماتی که مجموعه چهار ستاره هتل دالیدا برای رفاه حال میهمانان خود ارائه می کند شامل رستوران، بار، ارائه منوی آلاکارت (انتخابی)، پذیرش سفارشات خرید میهمانان از بیرون از هتل، مینی بار، ارائه منوی غذاهای رژیمی در صورت درخواست میهمانان، اسنک بار، ناهار بسته بندی شده، ارائه منوی آلاکارت (انتخابی)، ارائه منوی غذاهای رژیم در صورت درخواست میهمانان، ورودی اختصاصی برای میهمانان، آشپزخانه مشترک جهت استفاده میهمانان هتل، سالن استراحت مشترک به همراه تلویزیون، روم سرویس (خدمات سفارش غذا و نوشیدنی از داخل اتاق) به صورت 24 ساعته، اتاق نگهداری از چمدان ها، خدمات راهنمایی و ارائه تورهای گردشگری و میز پذیرش 24 ساعته به همراه امکان رزرو بلیط، ارائه خدمات شاتل (حمل و نقل) به فرودگاه در صورت پرداخت هزینه، ارائه سایر خدمات شاتل در صورت پرداخت هزینه به صورت جداگانه، خدمات کرایه خودرو، ورودی و خروجی اختصاصی برای میهمانان هتل، خدمات تحویل و تخلیه سریع اتاق، خدمات نظافت روزانه اتاق ها، خدمات ارائه روزنامه، ارائه خدمات واکس و پولیش کفش، دستگاه خودکار فروش اسنک، دستگاه خودکار فروش نوشیدنی، اینترنت بیسیم رایگان در تمامی قسمت های هتل، اتاق های مجهز به امکانات وی آی پی، سوئیت ماه عسل، ارائه خدمات فاکس و کپی، خدمات لباسشویی، خشکشویی، پرس شلوار و اتوی لباس در صورت پرداخت هزینه به صورت جداگانه می شوند.
سایر خدمات عمومی هتل شامل سیستم گرمایشی، گاوصندوق، اتاق های همراه با ممنوعیت استعمال دخانیات، قسمت ویژه برای میهمانان سیگاری، اتاق های مجهز به عایق صوتی، ارائه امکانات رفاهی برای میهمانان معلول، اتاق های مجهز به فضای ضد آلرژی، ممنوعیت استعمال دخانیات در تمامی قسمت های هتل، کف تمام پارکت در قسمت اتاق ها، تهویه مطبوع هوا و آسانسور می‌باشد. 
استفاده از فضای پارکینگ هتل رایگان بوده و برای استفاده از آن می بایست از قبل اقدام به رزرو نمایید. همچنین کارکنان هتل به زبان های گرجی، ترکی، آلمانی، روسی و انگلیسی مسلط هستند.



نظرها

  • 6 0

    نام هتل سه ستاره رو نمیشه روش گذاشت، در حد یک اپارتمان خیلی معمولی بوده. اتاق های خیلی کوچیکی داشته و اتاقی که به ما داده بودن حتی توالت و حمومش در بیرون از اتاق بود یعنی یک دالانی بود که مابین اتاق و توالت در آسانسور باز میشد.صبحانه های هتل که پرسی بود و حق انتخاب نداشتی و هر روز تکراری بود فقط در سروتخم مرغ تنوع داشت. صاحب هتل هم یک فرد خیلی عصبی و بی ادب و خسیس بود.اتاق ها هم توو 5 روز اقامت ما کلا تمیز نشد. در مجموع از نظر من جای خوبی برای اقامت نیست

  • 3 1

    ,واقعاً هتل نیست .یک مسافر خانه درجه 6 هم نیست. هیچ امکاناتی نداره نه صبحانه خوبی میدن نه اتاق های تمیزی داره. حیف پول که آدم بابت چنین مکانی پرداخت کنه. صاحب هتل هم یک پیرمرد و پیرزن هستن که ظاهراً ارث پدرشون رو از آدم طلب کار هستند. تو 5 روز اقامت اتاق ها رو تمیز نکردند. نرید و گول تبلیغات رو نخورید

  • 1 0

    تمام مطالبي كه راجع به مزاياي هتل داليدا نوشته دروغه واقعيت نداره اصلا در زمره ي هتل ها نيست استاندارد هتل اصلا نداره فقط يه مسافرخونه كوچيك يا بهتر بگم مهمانپذير بوم گرديه توسط يك زن و شوهر پير بد اخلاق و بسيار خسيس اداره ميشه كثيفه بسيار كهنه با يك صبحانه محقر و خجالت اور با سرويس دهي بسيار بسيار ضعيف اتاقهاي كوچك و كثيف سرويس هاي كثيف خاطره بسيار بدي از سفر تفليس برام گذاشت اصلا ايت هتل رو به هيچكس پيشنهاد نمي كنم بدتر از همش صبحانه اش بود با خساست و محقر

    • 1 0

      سلام سعیده جان، تمامی مطالب مربوط به هتل ها از سایت اصلی خود هتل ترجمه شده و در سایت توریستگاه قرار گرفته است و ما تجربه سفر به همه این هتل ها را نداریم. اما شما با گذاشتن نظراتتون می توانید تجربه مستقیم خود را در اختیار کاربران قرار دهید تا برای سفر بهترین انتخاب را داشته باشند.

  • 2 0

    هتل که نه مسافرخونس ولی در کل بدک نیس ولی مهمتر از اون مراقب لیدراتون باشید چون به شدت دزد و دروغگو هستند ولی در قالب ی آدم محترم و موجه

  • 0 0

    فوق العاده افتضاح ب هيچ وجه نرين نه رفتار كاركنان و صاحب هتل خوب بود نه صبحانه نه تميزي هتل توروخدا نرين اينا فقطططط راه ميرن و فحش ميدن تو صورتمون در كل آدماي بي ادب و عصباني و شاكي هستن در ضمن اصلااااا به حرف ليدر ها نكنين و جاهاي ديدني رو خودتون با هزينه كم و نصب ياندكس ( اسنپ اونا) برين و خواهششششش ميكنم هتل داليدا نرين افتضاحه

  • 0 0

    این مجموعه هتل نیست ی اپارتمان قدیمی است با حداقل امکانات جالبه برخی تورها اونرو 4 ستاره وبرخی سه ستاره معرفی میکنند اصلا ستاره وتابلویی در این هتل نبود اسمش رو روی دیوار سیمانی نوشتن .فقط شامپو وصابون اتاق سطل زباله دستشویی روزانه شارژ میشهنه هوله نه ملافه من شهریور 98 اونجا بودم اتاق ما سشوار نداشت وتا روز اخر هم برامون نیووردن از ساعت 7یا8 شب دیگه کسی نه تو لابی پاسخگونیست نه تلفنی خودت هستی وخودت و هر کسی میره میاد.

آب و هوا

ساعت به وقت محلی این شهر


مقاله های گردشگری

آشنایی با بهترین میراث پارسیان در هند

طبق اسناد قدیمی پارسی ها اولین بار بین قرن هشتم تا دهم میلادی وارد هند شدند و سنجان اولین جایی بود که به آن پا گذاشتند. شهر سنجان در اوماگرام تالوکا در منطقه والساد، گجرات واقع شده است. گجرات به عنوان اولین سکونتگاه پارسی ها در هند، از دیرباز به عنوان یکی از میراث مهم پارسیان در نظر گرفته می شود. با گذشت زمان، پارسیان به ماهاراشترا و به ویژه بمبئی، که دارای بیشترین تعداد پارسیان در هند است، نقل مکان کردند.

متن کامل مقاله

با کم‌ ترددترین شهر جهان آشنا شوید

مطمئنا، پیاده‌ روی و قدم زدن در خیابان‌ های پر پیچ و خم راهی فوق‌ العاده برای کشف مقصد تعطیلاتی شماست. با این حال، گاهی اوقات به دلیل سختی و ناهمواری برخی از خیابان ها، این کار به سادگی امکان پذیر نیست. (این را از من به عنوان کسی که در لیسبون زندگی می کند، بپذیرید. مکانی که به خاطر هفت تپه اش شناخته شده است.)

متن کامل مقاله

بوداپست بهترین شهر اروپا برای عشایر دیجیتال

اگر به دنبال بهترین مرکز عشایر دیجیتالی در اروپا هستید که غذای ارزان، مکان های اجتماعی پر جنب و جوش، سطح بالای ایمنی، و مناظر زیبایی را ارائه می دهد که بخواهید اقامت خود را برای مدت نامحدودی تمدید کنید (البته به شرطی که بوروکراسی محلی اجازه دهد)، با ما در این مقاله همراه باشید.

متن کامل مقاله

توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید