در دنیای ما زیبایی و حیرت آور بودن گونه های مختلفی دارند، از عجایب طبیعی گرفته تا مواردی که توسط انسان ساخته شده اند، آثاری که هنوز پایدار هستند و یا اینکه به ویرانه تبدیل شده اند. فهرست این مقاله نیز حاوی برخی از زیباترین عجایب دنیاست. از بقایای تمدن های گم شده که برخی از آنها هنوز هم رمز آلود هستند، تا شهرهای دلربا و اشیا و عناصر خیره کننده در دنیای طبعیت، تمامی این عجایب همگی در فهرست مقاله ای که مطالعه خواهید کرد حضور دارند.
حتماً تا به حال نشنیده بودید که چه کارهایی از دست خودروهای کاروان بر می آید. برای همین در این مطلب بعد از جستجو در میان خودروهای کاروان، خودروهای پیکنیکی و نمایشگاه های خودروهایی که اندازه یک خانه مجهز هستند، به دنبال مدرن ترین موارد گشتیم. فقط این را بدانید دیگر دورانی که خودروهایی مانند تصویر بالا در خیابان ها وجود داشت گذشته است.
قاره آسیا در حقیقت بزرگترین و در عین حال پرجمعیت ترین قاره جهان به شمار می آید، به طور کل این قاره فضایی معادل 44.58 میلیون کیلومتر مربع را اشغال کرده است و باید بدانید که در این فضا 4 میلیارد و 164 میلیون نفر زندگی می کنند. قاره آسیا بطور کلی متشکل از 48 کشور مستقل، 6 کشور غیرمستقل و 6 کشور وابسته می باشد.
با فرا رسیدن زمستان، زمان فکر کردن به سفر برای تعطیلات برفی زمستانی هم فرا رسیده است. بهترین مکان ها برای سفرهای زمستانی، همه چیزهایی که در یک تعطیلات برفی نیاز دارید، از تماشای مناظر باشکوه گرفته تا لذت بردن از یک محیط گرم در سرمای زمستان را برای شما به ارمغان می آورند.
با فرا رسیدن زمستان، زمان فکر کردن به سفر برای تعطیلات برفی زمستانی هم فرا رسیده است. بهترین مکان ها برای سفرهای زمستانی، همه چیزهایی که در یک تعطیلات برفی نیاز دارید، از تماشای مناظر باشکوه گرفته تا لذت بردن از یک محیط گرم در سرمای زمستان را برای شما به ارمغان می آورند.
ذهن انسان قرن هاست که مجذوب پدیده های ناشناخته، مرموز و به ظاهر غیرقابل توضیح بوده است. در طول تاریخ، تعدادی اسرار فریبنده وجود داشته است که نظر مردم در سراسر جهان را به خود جلب کرده اند و جرقه شروع بحث ها، نظریه ها و جستجوهای بی پایان برای یافتن پاسخ بوده اند. در این مقاله برترین این مکان ها را معرفی می کنیم.
من الان تو هتل هستم.هتل فریزر در حد فاجعه اس...اصلا و ابدا ۵ ستاره نیست که هیچ.۳ ستاره هم نیست.
توی این ۵ روزی که اینجا هستم این دومین باره که خسته از بیرون میرسیم هتل.اما اصلا اتاق نظافت نشده. حوله ها تعویض نشده شارژ انجام نشده..کلا هیچ کاری انجام نشده.وقتی اعتراض میکنیم با بی مسیولیتی جواب سربالا میدن.از این هتل متنفرم.
این هتل کلی مگس ریز توی اتاق ومگس های بزرگ توی سالن غذاخوریش داره.و اینکه لابی هم نداره.عکساش خوبن.توش تعریفی نداره.
یک سو سک جلوی چشمان همه در وسط لابی میچرخد!!!!!
این هتل پر از مگس و حشره است.برای صبحانه خوردن حشرات اجازه نمیدن یک لقنه درست کرد. تهویه سالن غذا خوری همیسه خاموش است .روی هنه نیوه استوایی که برای صبخانه اناده شده پر از مگس و پشه است.
با سلام مااز اول تا دهم فروردین 97 هتل فریزر رزیدنت بودیم دو تا سوییت یک و دو خوابه گرفتیم از نظر نظافت و رسیدگی به اتاق ها عالی بود روزانه دو بار نظافت میشد سرویس ها مرتب بود حتی درخواست شارژ مجدد هم میکردیم انجام میشد .