• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


  • تخت های توئین اتاق فمیلی
  • اتاق گاردن هتل کاستور کلاب هالیدی ویلیج
  • سوئیت هتل کاستور کلاب هالیدی ویلیج
  • تخت بزرگ اتاق فمیلی
  • تخت بزرگ اتاق گاردن
  • اتاق سوپریور هتل کاستور کلاب هالیدی ویلیج
  • تخت های اتاق سوپریور

اتاق ها

  • اتاق گاردن (باغ)

    اتاق گاردن (باغ)

    تعداد این اتاق ها 102 اتاق و مساحت آنها 29.58 متر مربع است. همه آنها دارای ایوان 6 متر مربعی برای کسانی که می خواهند حس در خانه داشتن را داشته باشند هستند. این اتاق ها ظرفیت یک تخت خواب فرانسوی (با عرض 140 سانتی متر) یا دو تخت خواب یک نفره استاندارد و همچنین در صورت نیاز، یک تخت کودک را دارند. در این اتاق ها شما می توانید معنای جدید آرامش و هارمونی را به همراه ایوانی که در رو به رویش باغی زیبا قرار گرفته و کودکانتان می توانند در آن بازی کرده یا بر روی چمن ها غلت بخورند را کشف کنید. اتاق های گاردن دارای دوش در حمام ها هستند و همچنین دارای کف پوش سرامیک می باشند. امکانات این اتاق ها شامل تهویه مطبوع، سشوار، مینی بار، گاوصندوق جاسازی شده در دیوار اتاق، تلویزیون صفحه تخت با 54 کانال و سرویس بیدار باش است.

    اطلاعات بیشتر >>
  • اتاق سوپریور

    اتاق سوپریور

    تعداد این اتاق ها 318 اتاق و مساحت آنها 31.80 متر مربع است. همه آنها دارای بالکن 4 متر مربعی هستند و از سال 2004 برای پذیرایی از میهمانان آماده شده اند. این اتاق ها ظرفیت یک تخت خواب فرانسوی (با عرض 140 سانتی متر)، یک تخت خواب یک نفره استاندارد و همچنین در صورت نیاز، یک تخت کودک را دارند. در این اتاق ها شما می توانید معنای جدید آرامش و هارمونی را به همراه طبیعت عالی اطرافتان کشف کنید. اتاق های سوپریور دارای وان یا دوش در حمام ها هستند و همچنین دارای موکت یا کف پوش سرامیک می باشند. بعلاوه 4 اتاق به بطور ویژه برای معلولین طراحی شده است. امکانات این اتاق ها شامل تهویه مطبوع، سشوار، مینی بار، گاوصندوق جاسازی شده در دیوار اتاق و تلویزیون صفحه تخت با 54 کانال است.

    اطلاعات بیشتر >>
  • اتاق فمیلی (خانوادگی)

    اتاق فمیلی (خانوادگی)

    مساحت این اتاق های 35.07 متر مربع است که هر کدام دارای یک بالکن 4 متر مربعی هستند. این اتاق ها طوری طراحی شده اند تا مسافران در آنها احساس راحتی کرده و گرمای خانه را حس کنند. در این هتل 24 اتاق فمیلی وجود دارد که هر کدام دارای دو اتاق مجزا می باشند. امکانات این اتاق ها شامل تهویه مطبوع، سشوار، مینی بار، گاوصندوق جاسازی شده درون دیوار، سرویس بیدار باش و تلویزیون صفحه تخت با 54 کانال است.  

    اطلاعات بیشتر >>
  • سوئیت

    سوئیت

    این 6 سوئیت بسیار لوکس دارای تهویه مطبوع، سشوار، مینی بار، گاوصندوق جاسازی شده درون دیوار، سرویس بیدار باش و تلویزیون صفحه تخت با 54 کانال هستند.  

    اطلاعات بیشتر >>

نظرها

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.

آب و هوا

ساعت به وقت محلی این شهر


مقاله های گردشگری

مکان های شگفت انگیزی که ممکن است تا سال 2050 به زیر آب بروند (قسمت دوم)

اگر جامعه بین‌ الملل اقدامات چشمگیری برای کاهش اثرات تغییرات اقلیمی انجام ندهد، ممکن است در دهه‌ های آینده، برخی مکان ها تا سال 2050 و تقریبا تا سال 2100 ناپدید یا حداقل غیرقابل سکونت شوند. خشکسالی و سایر اثرات افزایش دما، مانند طوفان های پی در پی و ویرانگر، تندبادها و باران های موسمی به طور بالقوه برخی از نقاط کره زمین را غیرقابل زندگی می کنند.

متن کامل مقاله

مکان های شگفت انگیزی که ممکن است تا سال 2050 به زیر آب بروند (قسمت اول)

اگر جامعه بین‌ الملل اقدامات چشمگیری برای کاهش اثرات تغییرات اقلیمی انجام ندهد، ممکن است در دهه‌ های آینده، برخی مکان ها تا سال 2050 و تقریبا تا سال 2100 ناپدید یا حداقل غیرقابل سکونت شوند. خشکسالی و سایر اثرات افزایش دما، مانند طوفان های پی در پی و ویرانگر، تندبادها و باران های موسمی به طور بالقوه برخی از نقاط کره زمین را غیرقابل زندگی می کنند.

متن کامل مقاله

معرفی بهترین موزه های زیر آب جهان

موزه های زیر آب باورنکردنی بسیاری در جهان وجود دارد. ما در اینجا زیباترین ها را برای شما جمع آوری کرده ایم و من فکر می کنم بازدید از یکی از آنها باید در لیست مکان های دیدنی شما باشد.

متن کامل مقاله

توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید