• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


  • نمای تخت بزرگ اتاق پرمیر
  • تخت اتاق الیت با دسترسی به استخر
  • نمای تخت بزرگ اتاق هانی مون
  • تخت اتاق پرمیر با دسترسی به استخر
  • سوئیت جکوزی هتل بوراساری ریزورت
  • محوطه نشیمن اتاق هانی مون
  • نمای تخت بزرگ اتاق الیت
  • جکوزی اختصاصی سوئیت هتل
  • اتاق الیت هتل بوراساری ریزورت
  • حمام و سرویس بهداشتی اتاق ها

سوئیت جکوزی


می توان از این سوئیت های 54 متر مربعی که در این هتل با نام سوئیت مود شناخته می شوند به عنوان دروازه ای برای ورود به دنیایی متفاوت از آرامش و راحتی نام برد، سوئیت هایی فوق العاده با طراحی خیره کننده و امکانات رفاهی فوق مدرن. این سوئیت ها برای اقامت  دو میهمان بزرگسال مناسبند و دارای فضای نشیمن در محیط روباز و سرپوشیده، یک بالکن با جکوزی اختصاصی و یک تخت خواب کینگ (دو نفره بزرگ) در نظر گرفته می باشند. از دیگر امکانات منحصربه فرد این سوئیت ها می توان به محصولات بهداشتی طبیعی اسپا و وان روباز و سرپوشیده اشاره کرد. 

نظرها

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.

آب و هوا

ساعت به وقت محلی این شهر

مقاله های گردشگری

جزیره ای که زیباترین فرودگاه جهان را دارد و باند فرود آن از دل دریا شروع می‌ شود

فرود در فرودگاهی که اطرافش را قله‌ کوه های سرسبز فرا گرفته یا باندش در میان آب‌ های نیلگون کارائیب قرار دارد، بیشتر شبیه به یک تصویر خیالی یا فیلم سینمایی است تا یک فرود در دنیای واقعی. چنین فرودهایی بیشتر شبیه پرواز بر فراز مناظر دیدنی‌ اند تا یک پرواز معمولی، که نمایی از زیبایی‌ های پیش رو را نشان می‌ دهند و گاهی اوج این زیبایی‌ ها به حساب می‌ آیند.

متن کامل مقاله

راهنمای اولین سفر به کشور جمهوری چک

پراگ، پایتخت جمهوری چک، یکی از محبوب‌ ترین مقاصد گردشگری در اروپا است. این شهر در طول قرن‌ ها از آسیب‌ های جدی جنگ های در گرفته در این قاره در امان مانده و گنجینه‌ ای از معماری خیره‌ کننده تاریخی از جمله آثاری به سبک گوتیک، باروک و آرت نوو را به صورت دست‌ نخورده حفظ کرده است. ترکیب این معماری شگفت‌ انگیز با موقعیت تماشایی پراگ در امتداد رود ولتاوا، آن را به یکی از زیباترین شهرهای جهان تبدیل کرده است.

متن کامل مقاله

آشنایی با ۱۰ مقصد گردشگری مشهور جهان که ممکن است دیگر پذیرای گردشگران نباشند

در دنیای امروز که «اینفلوئنسر» بودن تبدیل به یک شغل واقعی شده و حتی مادربزرگ‌ ها هم استاد گرفتن سلفی برای اینستاگرام شده‌ اند، مقاصد گردشگری بیشتر شبیه واگن‌ های شلوغ مترو در ساعات اوج ترافیک هستند، با این تفاوت که به‌ جای کیف‌ های اداری، پر از کیف‌ های کمری و افراد آفتاب‌ سوخته‌ اند.

متن کامل مقاله

توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید