• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


  • نمای وان حمام سوئیت امبسدور
  • نمای تخت بزرگ سوئیت هتل
  • سوئیت گرند دلوکس هتل کنراد استامبول بسفروس
  • تخت بزرگ سوئیت فمیلی
  • سوئیت هتل کنراد استامبول بسفروس
  • نمای تخت بزرگ سوئیت پرزیدنشال
  • نمایی از محوطه نشیمن سوئیت هتل
  • نمای تخت بزرگ اتاق اگزکیوتیو
  • تخت بزرگ سوئیت گرند دلوکس
  • محوطه نشیمن سوئیت با تراس
  • تخت بزرگ سوئیت با تراس هتل
  • نمای تخت بزرگ سوئیت با تراس
  • تخت بزرگ اتاق پارک دلوکس
  • حمام و سرویس بهداشتی اتاق ها

اتاق سینگل (یک نفره)


این اتاق ها  با متراژ 30 متر مربع دارای چشم انداز به شهر و یا باغ، اینترنت بی سیم، تلویزیون ال سی دی دارای کانال های ماهواره، یک تخت خواب کینگ ( دو نفره سایز بزرگ)، دمپایی حمام، پرده های ضخیم، نوشیدنی های رایگان، اتاق های به هم مرتبط، میز کار با لامپ قابل تنظیم، قفل های الکترونیکی، سیستم تشخیص دود الکترونیکی، سشوار و مینی بار می باشند.

نظرها

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.

آب و هوا

ساعت به وقت محلی این شهر

مقاله های گردشگری

جزیره ای که زیباترین فرودگاه جهان را دارد و باند فرود آن از دل دریا شروع می‌ شود

فرود در فرودگاهی که اطرافش را قله‌ کوه های سرسبز فرا گرفته یا باندش در میان آب‌ های نیلگون کارائیب قرار دارد، بیشتر شبیه به یک تصویر خیالی یا فیلم سینمایی است تا یک فرود در دنیای واقعی. چنین فرودهایی بیشتر شبیه پرواز بر فراز مناظر دیدنی‌ اند تا یک پرواز معمولی، که نمایی از زیبایی‌ های پیش رو را نشان می‌ دهند و گاهی اوج این زیبایی‌ ها به حساب می‌ آیند.

متن کامل مقاله

راهنمای اولین سفر به کشور جمهوری چک

پراگ، پایتخت جمهوری چک، یکی از محبوب‌ ترین مقاصد گردشگری در اروپا است. این شهر در طول قرن‌ ها از آسیب‌ های جدی جنگ های در گرفته در این قاره در امان مانده و گنجینه‌ ای از معماری خیره‌ کننده تاریخی از جمله آثاری به سبک گوتیک، باروک و آرت نوو را به صورت دست‌ نخورده حفظ کرده است. ترکیب این معماری شگفت‌ انگیز با موقعیت تماشایی پراگ در امتداد رود ولتاوا، آن را به یکی از زیباترین شهرهای جهان تبدیل کرده است.

متن کامل مقاله

آشنایی با ۱۰ مقصد گردشگری مشهور جهان که ممکن است دیگر پذیرای گردشگران نباشند

در دنیای امروز که «اینفلوئنسر» بودن تبدیل به یک شغل واقعی شده و حتی مادربزرگ‌ ها هم استاد گرفتن سلفی برای اینستاگرام شده‌ اند، مقاصد گردشگری بیشتر شبیه واگن‌ های شلوغ مترو در ساعات اوج ترافیک هستند، با این تفاوت که به‌ جای کیف‌ های اداری، پر از کیف‌ های کمری و افراد آفتاب‌ سوخته‌ اند.

متن کامل مقاله

توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید