• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


  • نمای تخت بزرگ اتاق سوپریور
  • محوطه نشیمن ویلا سه خوابه
  • نمای تخت بزرگ سوئیت پنت هاوس
  • محوطه نشیمن سوئیت جکوزی
  • نمای تخت بزرگ ویلا سه خوابه
  • تخت های توئین اتاق سوپریور
  • سوئیت پنت هاوس هتل کیپ پانوا
  • نمای تخت بزرگ سوئیت جونیور
  • استخر اختصاصی ویلا سه خوابه
  • سوئیت جونیور هتل کیپ پانوا
  • نمای تخت بزرگ سوئیت جکوزی
  • چشم انداز تراس سوئیت جکوزی
  • حمام و سرویس بهداشتی اتاق ها

سوئيت فمیلی (خانوادگی)


این سوئیت های 114 متر مربعی بسیار لوکس و متناسب با اقامت خانواده ها و با هدف حفظ حریم خصوصی برای آنها با بالکن ها و حمام های مجزا طراحی شده اند. برای این سوئیت ها یک بالکن اختصاصی بسیار پهناور با جکوزی روباز، تخت های مخصوص حمام آفتاب و جایگاه آیپد در نظر گرفته شده است. لطفاً توجه داشته باشید این سوئیت ها قابلیت اتصال به اتاق های سوپریور را دارند.

نظرها

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.

آب و هوا

ساعت به وقت محلی این شهر

مقاله های گردشگری

جزیره ای که زیباترین فرودگاه جهان را دارد و باند فرود آن از دل دریا شروع می‌ شود

فرود در فرودگاهی که اطرافش را قله‌ کوه های سرسبز فرا گرفته یا باندش در میان آب‌ های نیلگون کارائیب قرار دارد، بیشتر شبیه به یک تصویر خیالی یا فیلم سینمایی است تا یک فرود در دنیای واقعی. چنین فرودهایی بیشتر شبیه پرواز بر فراز مناظر دیدنی‌ اند تا یک پرواز معمولی، که نمایی از زیبایی‌ های پیش رو را نشان می‌ دهند و گاهی اوج این زیبایی‌ ها به حساب می‌ آیند.

متن کامل مقاله

راهنمای اولین سفر به کشور جمهوری چک

پراگ، پایتخت جمهوری چک، یکی از محبوب‌ ترین مقاصد گردشگری در اروپا است. این شهر در طول قرن‌ ها از آسیب‌ های جدی جنگ های در گرفته در این قاره در امان مانده و گنجینه‌ ای از معماری خیره‌ کننده تاریخی از جمله آثاری به سبک گوتیک، باروک و آرت نوو را به صورت دست‌ نخورده حفظ کرده است. ترکیب این معماری شگفت‌ انگیز با موقعیت تماشایی پراگ در امتداد رود ولتاوا، آن را به یکی از زیباترین شهرهای جهان تبدیل کرده است.

متن کامل مقاله

آشنایی با ۱۰ مقصد گردشگری مشهور جهان که ممکن است دیگر پذیرای گردشگران نباشند

در دنیای امروز که «اینفلوئنسر» بودن تبدیل به یک شغل واقعی شده و حتی مادربزرگ‌ ها هم استاد گرفتن سلفی برای اینستاگرام شده‌ اند، مقاصد گردشگری بیشتر شبیه واگن‌ های شلوغ مترو در ساعات اوج ترافیک هستند، با این تفاوت که به‌ جای کیف‌ های اداری، پر از کیف‌ های کمری و افراد آفتاب‌ سوخته‌ اند.

متن کامل مقاله

توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید