• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


  • نمای تخت بزرگ اتاق استاندارد
  • محوطه نشیمن سوئیت یک خوابه
  • تخت بزرگ اتاق با دسترسی به استخر
  • تخت های توئین سوئیت آیلند
  • نمای تخت بزرگ سوئیت ایلند
  • محوطه نشیمن ویلا دوبلکس
  • تخت بزرگ اقامتگاه سه خوابه
  • میز غذاخوری سوئیت گرند
  • تخت بزرگ اتاق بیچ (ساحل)
  • محوطه نشیمن اقامتگاه چهار خوابه
  • نمای تخت بزرگ ویلا دوبلکس
  • اتاق استاندارد هتل آنگسانا لاگونا
  • تخت بزرگ سوئیت یک خوابه
  • اتاق پرمیر هتل آنگسانا لاگونا پوکت
  • حمام و سرویس بهداشتی اتاق ها

اتاق سینگل (یک نفره)


این اتاق های 40 متر مربعی که با نام اتاق لاگونا در این هتل شناخته می شوند بسیار لوکس با رنگ های روشن و متاثر از سبک تایلندی طراحی شده اند و با ارائه چشم اندازی جذاب و دیدنی به استخر، باغ و تالاب از شما پذیرایی می کنند. برای این اتاق ها یک تخت خواب کینگ (دو نفره بزرگ) یا دو تخت خواب توئین و یک بالکن اختصاصی در نظر گرفته شده است. اتاق های لاگونا برای اقامت دو میهمان بزرگسال مناسبند.

نظرها

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.

آب و هوا

ساعت به وقت محلی این شهر

مقاله های گردشگری

جزیره ای که زیباترین فرودگاه جهان را دارد و باند فرود آن از دل دریا شروع می‌ شود

فرود در فرودگاهی که اطرافش را قله‌ کوه های سرسبز فرا گرفته یا باندش در میان آب‌ های نیلگون کارائیب قرار دارد، بیشتر شبیه به یک تصویر خیالی یا فیلم سینمایی است تا یک فرود در دنیای واقعی. چنین فرودهایی بیشتر شبیه پرواز بر فراز مناظر دیدنی‌ اند تا یک پرواز معمولی، که نمایی از زیبایی‌ های پیش رو را نشان می‌ دهند و گاهی اوج این زیبایی‌ ها به حساب می‌ آیند.

متن کامل مقاله

راهنمای اولین سفر به کشور جمهوری چک

پراگ، پایتخت جمهوری چک، یکی از محبوب‌ ترین مقاصد گردشگری در اروپا است. این شهر در طول قرن‌ ها از آسیب‌ های جدی جنگ های در گرفته در این قاره در امان مانده و گنجینه‌ ای از معماری خیره‌ کننده تاریخی از جمله آثاری به سبک گوتیک، باروک و آرت نوو را به صورت دست‌ نخورده حفظ کرده است. ترکیب این معماری شگفت‌ انگیز با موقعیت تماشایی پراگ در امتداد رود ولتاوا، آن را به یکی از زیباترین شهرهای جهان تبدیل کرده است.

متن کامل مقاله

آشنایی با ۱۰ مقصد گردشگری مشهور جهان که ممکن است دیگر پذیرای گردشگران نباشند

در دنیای امروز که «اینفلوئنسر» بودن تبدیل به یک شغل واقعی شده و حتی مادربزرگ‌ ها هم استاد گرفتن سلفی برای اینستاگرام شده‌ اند، مقاصد گردشگری بیشتر شبیه واگن‌ های شلوغ مترو در ساعات اوج ترافیک هستند، با این تفاوت که به‌ جای کیف‌ های اداری، پر از کیف‌ های کمری و افراد آفتاب‌ سوخته‌ اند.

متن کامل مقاله

توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید