• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


  • نمای کلی سوئیت اکستریم واوو
  • اتاق فبیولِس هتل دابلیو دابل - اَل هابتور سیتی
  • نمای تخت بزرگ اتاق مارولِس
  • نمای وان حمام سوئیت فبیولِس
  • نمای تخت بزرگ سوئیت مارولِس
  • نمای کلی از سوئیت فنتستیک
  • نمای تخت بزرگ سوئیت مگا
  • نمای تخت بزرگ سوئیت فنتستیک
  • نمایی از سوئیت سنسیشنال
  • نمای میز کار سوئیت واوو
  • نمای تخت بزرگ سوئیت استودیو
  • سوئیت فنتستیک هتل دابلیو دابل - اَل هابتور سیتی
  • تخت های توئین اتاق مارولِس
  • نمای تخت بزرگ اتاق اسپکتکیولار
  • نمای کلی از سوئیت دابلیو

اتاق سینگل (یک نفره)


از اقامت در این اتاق های 44 تا 46 متر مربعی لذت ببرید و غرق در تماشای منظره نفس گیر آب های پرتلاطم دریا و شهر از طریق پنجره های آن شوید. این اتاق ها دارای تخت خواب کینگ (دو نفره بزرگ) یا توئین می باشند و برای اقامت یک فرد بزرگسال مناسبند. حداکثر تعداد تخت خواب اضافی در این اتاق ها بیش از یک تخت است.

نظرها

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.

آب و هوا

ساعت به وقت محلی این شهر

مقاله های گردشگری

جزیره ای که زیباترین فرودگاه جهان را دارد و باند فرود آن از دل دریا شروع می‌ شود

فرود در فرودگاهی که اطرافش را قله‌ کوه های سرسبز فرا گرفته یا باندش در میان آب‌ های نیلگون کارائیب قرار دارد، بیشتر شبیه به یک تصویر خیالی یا فیلم سینمایی است تا یک فرود در دنیای واقعی. چنین فرودهایی بیشتر شبیه پرواز بر فراز مناظر دیدنی‌ اند تا یک پرواز معمولی، که نمایی از زیبایی‌ های پیش رو را نشان می‌ دهند و گاهی اوج این زیبایی‌ ها به حساب می‌ آیند.

متن کامل مقاله

راهنمای اولین سفر به کشور جمهوری چک

پراگ، پایتخت جمهوری چک، یکی از محبوب‌ ترین مقاصد گردشگری در اروپا است. این شهر در طول قرن‌ ها از آسیب‌ های جدی جنگ های در گرفته در این قاره در امان مانده و گنجینه‌ ای از معماری خیره‌ کننده تاریخی از جمله آثاری به سبک گوتیک، باروک و آرت نوو را به صورت دست‌ نخورده حفظ کرده است. ترکیب این معماری شگفت‌ انگیز با موقعیت تماشایی پراگ در امتداد رود ولتاوا، آن را به یکی از زیباترین شهرهای جهان تبدیل کرده است.

متن کامل مقاله

آشنایی با ۱۰ مقصد گردشگری مشهور جهان که ممکن است دیگر پذیرای گردشگران نباشند

در دنیای امروز که «اینفلوئنسر» بودن تبدیل به یک شغل واقعی شده و حتی مادربزرگ‌ ها هم استاد گرفتن سلفی برای اینستاگرام شده‌ اند، مقاصد گردشگری بیشتر شبیه واگن‌ های شلوغ مترو در ساعات اوج ترافیک هستند، با این تفاوت که به‌ جای کیف‌ های اداری، پر از کیف‌ های کمری و افراد آفتاب‌ سوخته‌ اند.

متن کامل مقاله

توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید