• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


  • نمای تخت بزرگ اتاق سینگل
  • تخت های توئین اتاق دلوکس
  • نمای تخت بزرگ اتاق استاندارد
  • محوطه نشیمن سوئیت هتل
  • تخت بزرگ سوئیت پرزیدنشال
  • محوطه نشیمن سوئیت جونیور
  • نمای تخت بزرگ اتاق دلوکس
  • محطوطه نشیمن سوئیت پرزیدنشال
  • نمای تخت بزرگ سوئیت جونیور
  • حمام و سرویس بهداشتی اتاق ها

سوئیت پرزیدنشال


در مجموع فقط یک مورد واحد اقامتی پریزِدِنشال سوئیت در هتل پرِزیدنت مسکو وجود دارد که با ارزش ترین و تجملی ترین سوئیت در آن محسوب می شود. این سوئیت متراژ وسیع 178 متر مربعی را در اختیار دارد و یکی از ایده آل ترین شرایط ممکن را برای اقامت میهمانان خود تدارک می بیند. در اختیار داشتن چشم اندازی منحصر به فرد و پانورامیک (سراسرنما) از رود موسکوا و بنای یادبود پیتر کبیر و همچنین کلیسای مسیح نجات دهنده، دو عدد سرویس بهداشتی که یکی از آنها مجهز وان جکوزی و کابین دوش بوده و دیگری متعلق به میهمان است از دیگر ویژگی های این سری سوئیت ها می باشند.

نظرها

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.

آب و هوا

ساعت به وقت محلی این شهر

مقاله های گردشگری

جزیره ای که زیباترین فرودگاه جهان را دارد و باند فرود آن از دل دریا شروع می‌ شود

فرود در فرودگاهی که اطرافش را قله‌ کوه های سرسبز فرا گرفته یا باندش در میان آب‌ های نیلگون کارائیب قرار دارد، بیشتر شبیه به یک تصویر خیالی یا فیلم سینمایی است تا یک فرود در دنیای واقعی. چنین فرودهایی بیشتر شبیه پرواز بر فراز مناظر دیدنی‌ اند تا یک پرواز معمولی، که نمایی از زیبایی‌ های پیش رو را نشان می‌ دهند و گاهی اوج این زیبایی‌ ها به حساب می‌ آیند.

متن کامل مقاله

راهنمای اولین سفر به کشور جمهوری چک

پراگ، پایتخت جمهوری چک، یکی از محبوب‌ ترین مقاصد گردشگری در اروپا است. این شهر در طول قرن‌ ها از آسیب‌ های جدی جنگ های در گرفته در این قاره در امان مانده و گنجینه‌ ای از معماری خیره‌ کننده تاریخی از جمله آثاری به سبک گوتیک، باروک و آرت نوو را به صورت دست‌ نخورده حفظ کرده است. ترکیب این معماری شگفت‌ انگیز با موقعیت تماشایی پراگ در امتداد رود ولتاوا، آن را به یکی از زیباترین شهرهای جهان تبدیل کرده است.

متن کامل مقاله

آشنایی با ۱۰ مقصد گردشگری مشهور جهان که ممکن است دیگر پذیرای گردشگران نباشند

در دنیای امروز که «اینفلوئنسر» بودن تبدیل به یک شغل واقعی شده و حتی مادربزرگ‌ ها هم استاد گرفتن سلفی برای اینستاگرام شده‌ اند، مقاصد گردشگری بیشتر شبیه واگن‌ های شلوغ مترو در ساعات اوج ترافیک هستند، با این تفاوت که به‌ جای کیف‌ های اداری، پر از کیف‌ های کمری و افراد آفتاب‌ سوخته‌ اند.

متن کامل مقاله

توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید