• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


  • اتاق گاردن هتل سنترال پالاس بسفروس
  • تخت های توئین اتاق استاندارد
  • محوطه نشیمن سوئیت تراس
  • نمای تخت بزرگ اتاق دلوکس
  • اتاق اسپیشیال هتل سنترال پالاس بسفروس
  • تخت های توئین اتاق استاندارد
  • اتاق دلوکس هتل سنترال پالاس بسفروس
  • چشم انداز زیبای سوئیت تراس
  • حمام و سرویس بهداشتی اتاق ها

سوئیت با چشم انداز دریا


این سوئیت های 45 متر مربعی دارای تراس با چشم انداز تنگه بُسفروس، حمام بزرگ با سنگ های گرانیت و مرمر طبیعی و وسایل روشنایی با طرح های خاص و زیبا می باشند. وجود پنجره سقفی که امکان تماشای ستاره ها را در طول شب مهیا می کند نیز از دیگر ویژگی های سوئیت بُسفروس به شمار می رود. ظرفیت این سوئیت دو بزرگسال و یک کودک می باشد و یکی از این سوئیت ها یک اتاق خواب بیشتر از سوئیت های دیگر دارد.

نظرها

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.

آب و هوا

ساعت به وقت محلی این شهر

مقاله های گردشگری

جزیره ای که زیباترین فرودگاه جهان را دارد و باند فرود آن از دل دریا شروع می‌ شود

فرود در فرودگاهی که اطرافش را قله‌ کوه های سرسبز فرا گرفته یا باندش در میان آب‌ های نیلگون کارائیب قرار دارد، بیشتر شبیه به یک تصویر خیالی یا فیلم سینمایی است تا یک فرود در دنیای واقعی. چنین فرودهایی بیشتر شبیه پرواز بر فراز مناظر دیدنی‌ اند تا یک پرواز معمولی، که نمایی از زیبایی‌ های پیش رو را نشان می‌ دهند و گاهی اوج این زیبایی‌ ها به حساب می‌ آیند.

متن کامل مقاله

راهنمای اولین سفر به کشور جمهوری چک

پراگ، پایتخت جمهوری چک، یکی از محبوب‌ ترین مقاصد گردشگری در اروپا است. این شهر در طول قرن‌ ها از آسیب‌ های جدی جنگ های در گرفته در این قاره در امان مانده و گنجینه‌ ای از معماری خیره‌ کننده تاریخی از جمله آثاری به سبک گوتیک، باروک و آرت نوو را به صورت دست‌ نخورده حفظ کرده است. ترکیب این معماری شگفت‌ انگیز با موقعیت تماشایی پراگ در امتداد رود ولتاوا، آن را به یکی از زیباترین شهرهای جهان تبدیل کرده است.

متن کامل مقاله

آشنایی با ۱۰ مقصد گردشگری مشهور جهان که ممکن است دیگر پذیرای گردشگران نباشند

در دنیای امروز که «اینفلوئنسر» بودن تبدیل به یک شغل واقعی شده و حتی مادربزرگ‌ ها هم استاد گرفتن سلفی برای اینستاگرام شده‌ اند، مقاصد گردشگری بیشتر شبیه واگن‌ های شلوغ مترو در ساعات اوج ترافیک هستند، با این تفاوت که به‌ جای کیف‌ های اداری، پر از کیف‌ های کمری و افراد آفتاب‌ سوخته‌ اند.

متن کامل مقاله

توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید