• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


  • تخت بزرگ اتاق استاندارد
  • تخت بزرگ سوئیت پینک
  • نمای اتاق فمیلی
  • نمای اتاق استاندارد
  • اتاق فمیلی
  •  سوئیت بلک (سیاه) هتل دلفین دیوا پرمییر شهر آنتالیا
  •  سوئیت بلک (سیاه) هتل دلفین دیوا پرمییر شهر آنتالیا
  • حمام و سرویس بهداشتی اتاق ها

سوئیت بلک (سیاه)


اتاق های بِلَک که متراژ آنها 80 متر مربع است یکی از سوئیت های انحصاری این هتل می باشند و در بالاترین طبقه یکی از برج های دلفین دیوا قرار دارند. این سوئیت های باشکوه طراحی بی عیب و نقصی داشته و همه چیز در آنها به رنگ مشکی و قرمز طلاکاری شده است. همچنین در این اتاق ها یک بار آمریکایی، یک دوش با صفحه شفاف و یک جکوزی که مخصوص این اتاق ها طراحی شده، دو تخته خواب دو نفره جداگانه، مبلمان چرم مشکی و اسباب اثاثیه طلاکاری شده از مشخصات انحصاری این سوئیت ها می باشد. علاوه بر این امکاناتی نظیر تهویه مطبوع مرکزی، تلویزیون با کانال های ماهواره ای، مینی بار رایگان، سشوار، تلفن راه دور و درون شهری، کمد و گاوصندوق از دیگر امکانات این سوئیت ها هستند.

نظرها

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.

آب و هوا

ساعت به وقت محلی این شهر

مقاله های گردشگری

معرفی ۱۰ مورد از بهترین دستشویی‌ های فرودگاهی جهان در سال ۲۰۲۵

این رتبه‌ بندی اولیه که بر اساس ارزیابی ۲۳۵ فرودگاه توسط تیم‌ های بازرسی اسکای‌ ترکس انجام شده، کیفیت دستشویی‌ ها را به‌ عنوان معیاری معتبر برای سنجش برتری فرودگاه‌ ها معرفی می‌ کند.

متن کامل مقاله

با ۱۰ مورد از آرام‌ بخش‌ ترین مکان های جهان در سال ۲۰۲۵

در دنیایی که هیچ‌ گاه به نظر نمی‌ رسد از هیاهو بایستد، تعداد بیشتری از مسافران به دنبال آرامش، مکانی خلوت و فرصتی برای تجدید انرژی هستند. بر اساس تحقیقات سال ۲۰۲۵ هولافلای، بیش از ۶۰٪ مسافران آمریکایی اکنون تعطیلاتی را در اولویت قرار می‌ دهند که به سلامت روان آنها کمک کند، و همین امر باعث رونق صنعت سفرهای سلامت‌ محور به ارزش ۱ تریلیون دلار شده است.

متن کامل مقاله

جالب‌ ترین مکان‌ های جهان که می توانید از آنجا یک نامه پست کنید

گاهی اوقات، و تنها اگر خوش‌ شانس باشید، ارسال نامه تنها شامل رفتن به اداره پست نمی‌ شود. در سراسر جهان، تعدادی دفتر پست در مکان‌ هایی بسیار غیرمعمول وجود دارند که خودشان به جاذبه‌ های گردشگری تبدیل شده‌ اند. یکی روی یک خانه‌ قایق در دریاچه دال در هند و میان شیکاراها قرار دارد، دیگری از سال ۱۸۱۹ در یک غار در اسلوونی مخفی شده، یکی روی دامنه‌ های کوه اورست قرار گرفته و دیگری زیر آب در اقیانوسیه است.

متن کامل مقاله

توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید