• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


  • تخت های توئین آپارتمان تک خوابه
  • تخت بزرگ آپارتمان دو خوابه
  • محوطه نشیمن آپارتمان دو خوابه
  • محوطه نشیمن آپارتمان تک خوابه
  • آشپزخانه آپارتمان های هتل
  • حمام و سوریس بهداشتی اتاق ها

آپارتمان یک خوابه


متراژ اين آپارتمان ها ٥٠ متر مربع است و دارای ٢ تخت يک نفره و ٢ کانپه تخت خواب شو می باشند. لطفاً توجه داشته باشيد که تهويه مطبوع و گاوصندوق دارای هزينه مجزا می باشند. اين آپارتمان ها دارای بالکن با چشم انداز باغ، استخر و شهر، تلويزيون با کانال های ماهواره ای، تلفن، فضای نشيمن، سيستم گرمايشی، کف پوش چوبی و سرامیکی، کمد، حمام، دوش، دستشويی، سشوار، آشپزخانه کوچک، مينی بار، يخچال، فضای غذاخوری، کتری برقی، ميز غذاخوری ٣ نفره و سرويس بيدارباش هستند. ظرفيت آپارتمان های يک خوابه ٤ نفر است. 

نظرها

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.

آب و هوا

ساعت به وقت محلی این شهر

مقاله های گردشگری

جزیره ای که زیباترین فرودگاه جهان را دارد و باند فرود آن از دل دریا شروع می‌ شود

فرود در فرودگاهی که اطرافش را قله‌ کوه های سرسبز فرا گرفته یا باندش در میان آب‌ های نیلگون کارائیب قرار دارد، بیشتر شبیه به یک تصویر خیالی یا فیلم سینمایی است تا یک فرود در دنیای واقعی. چنین فرودهایی بیشتر شبیه پرواز بر فراز مناظر دیدنی‌ اند تا یک پرواز معمولی، که نمایی از زیبایی‌ های پیش رو را نشان می‌ دهند و گاهی اوج این زیبایی‌ ها به حساب می‌ آیند.

متن کامل مقاله

راهنمای اولین سفر به کشور جمهوری چک

پراگ، پایتخت جمهوری چک، یکی از محبوب‌ ترین مقاصد گردشگری در اروپا است. این شهر در طول قرن‌ ها از آسیب‌ های جدی جنگ های در گرفته در این قاره در امان مانده و گنجینه‌ ای از معماری خیره‌ کننده تاریخی از جمله آثاری به سبک گوتیک، باروک و آرت نوو را به صورت دست‌ نخورده حفظ کرده است. ترکیب این معماری شگفت‌ انگیز با موقعیت تماشایی پراگ در امتداد رود ولتاوا، آن را به یکی از زیباترین شهرهای جهان تبدیل کرده است.

متن کامل مقاله

آشنایی با ۱۰ مقصد گردشگری مشهور جهان که ممکن است دیگر پذیرای گردشگران نباشند

در دنیای امروز که «اینفلوئنسر» بودن تبدیل به یک شغل واقعی شده و حتی مادربزرگ‌ ها هم استاد گرفتن سلفی برای اینستاگرام شده‌ اند، مقاصد گردشگری بیشتر شبیه واگن‌ های شلوغ مترو در ساعات اوج ترافیک هستند، با این تفاوت که به‌ جای کیف‌ های اداری، پر از کیف‌ های کمری و افراد آفتاب‌ سوخته‌ اند.

متن کامل مقاله

توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید