• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


  • نمای بار بریج هتل جی تاور
  • نمای برد لانج هتل جی تاور
  • رستوران تانزینی هتل جی تاور
  • نمایی از ویو روف تاپ بار
  • نمای بیرونی از بار بریج
  • محوطه نشیمن کلاب لانج هتل
  • نمای لانج تانزینی آپر دک
  • کلاب لانج هتل جی تاور

بار بریج


نام رستوران

Bridge Bar

کشور

ناحیه

مرکز شهر

نوع غذا

کافه ، بار و لانج

ساعت بازدید

از ساعت 17 تا 1 نیمه شب

نرخ قیمت ورودی

لوکس

آدرس

199, Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur, Malaysia - هتل جی تاور

فاصله تا مرکز شهر

0.8 کیلومتر

فاصله تا فرودگاه

45 کیلومتر

بار بریج که بخشی از دِ کلاب می باشد با طراحی فوق العاده و چشم انداز بسیار جذاب به خط افق آسمان کوالالامپور از شما پذیرایی می کنند. استفاده از امکانات این مکان برای افراد زیر 18 سال مجاز نیست. میهمانان می توانند روزانه از ساعت 17 تا 1 نیمه شب از امکانات این مکان استفاده نمایند.

نقشه و موقعیت جغرافیایی

آب و هوا

ساعت به وقت محلی این شهر


نظرها

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.

مقاله های گردشگری

معرفی ۱۰ مورد از بهترین دستشویی‌ های فرودگاهی جهان در سال ۲۰۲۵

این رتبه‌ بندی اولیه که بر اساس ارزیابی ۲۳۵ فرودگاه توسط تیم‌ های بازرسی اسکای‌ ترکس انجام شده، کیفیت دستشویی‌ ها را به‌ عنوان معیاری معتبر برای سنجش برتری فرودگاه‌ ها معرفی می‌ کند.

متن کامل مقاله

با ۱۰ مورد از آرام‌ بخش‌ ترین مکان های جهان در سال ۲۰۲۵

در دنیایی که هیچ‌ گاه به نظر نمی‌ رسد از هیاهو بایستد، تعداد بیشتری از مسافران به دنبال آرامش، مکانی خلوت و فرصتی برای تجدید انرژی هستند. بر اساس تحقیقات سال ۲۰۲۵ هولافلای، بیش از ۶۰٪ مسافران آمریکایی اکنون تعطیلاتی را در اولویت قرار می‌ دهند که به سلامت روان آنها کمک کند، و همین امر باعث رونق صنعت سفرهای سلامت‌ محور به ارزش ۱ تریلیون دلار شده است.

متن کامل مقاله

جالب‌ ترین مکان‌ های جهان که می توانید از آنجا یک نامه پست کنید

گاهی اوقات، و تنها اگر خوش‌ شانس باشید، ارسال نامه تنها شامل رفتن به اداره پست نمی‌ شود. در سراسر جهان، تعدادی دفتر پست در مکان‌ هایی بسیار غیرمعمول وجود دارند که خودشان به جاذبه‌ های گردشگری تبدیل شده‌ اند. یکی روی یک خانه‌ قایق در دریاچه دال در هند و میان شیکاراها قرار دارد، دیگری از سال ۱۸۱۹ در یک غار در اسلوونی مخفی شده، یکی روی دامنه‌ های کوه اورست قرار گرفته و دیگری زیر آب در اقیانوسیه است.

متن کامل مقاله

آشنایی با شهرها و کشور
توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید