• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


  •  جاله اوعلو شهر ترکیه کشور استانبول
  •  جاله اوعلو شهر ترکیه کشور استانبول
  •  جاله اوعلو شهر ترکیه کشور استانبول
  •  جاله اوعلو شهر ترکیه کشور استانبول
  •  جاله اوعلو شهر ترکیه کشور استانبول
  •  جاله اوعلو شهر ترکیه کشور استانبول


جاله اوعلو

نام مرکز دیدنی

Cagaloglu

نوع مرکز دیدنی

منطقه و میدان

کشور

منطقه

فاتیح (Fatih)

ساعت بازدید

هر روز به جز شنبه و یکشنبه ها از ساعت 9 صبح تا 12:30 و از ساعت 1 ظهر تا 5 عصر

نرخ قیمت ورودی

رایگان

آدرس

Ç. Nuruosmaniye Cd. No:36, 34120

جاله اوعلو محله ای در منطقه فاتیح استانبول است. بیشتر نشریات استانبول در این محله قرار دارند و همچنین به خاطر حمام ترکی باستانی اش که حمام جاله اوعلو نام دارد مشهور است. 

نقشه و موقعیت جغرافیایی

مشاهده دیدنی های اطراف روی نقشه

آب و هوا

ساعت به وقت محلی این شهر

دیدنی های نزدیک به جاله اوعلو

تفریحات نزدیک به جاله اوعلو

نظرها

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.

مقاله های گردشگری

جزیره ای که زیباترین فرودگاه جهان را دارد و باند فرود آن از دل دریا شروع می‌ شود

فرود در فرودگاهی که اطرافش را قله‌ کوه های سرسبز فرا گرفته یا باندش در میان آب‌ های نیلگون کارائیب قرار دارد، بیشتر شبیه به یک تصویر خیالی یا فیلم سینمایی است تا یک فرود در دنیای واقعی. چنین فرودهایی بیشتر شبیه پرواز بر فراز مناظر دیدنی‌ اند تا یک پرواز معمولی، که نمایی از زیبایی‌ های پیش رو را نشان می‌ دهند و گاهی اوج این زیبایی‌ ها به حساب می‌ آیند.

متن کامل مقاله

راهنمای اولین سفر به کشور جمهوری چک

پراگ، پایتخت جمهوری چک، یکی از محبوب‌ ترین مقاصد گردشگری در اروپا است. این شهر در طول قرن‌ ها از آسیب‌ های جدی جنگ های در گرفته در این قاره در امان مانده و گنجینه‌ ای از معماری خیره‌ کننده تاریخی از جمله آثاری به سبک گوتیک، باروک و آرت نوو را به صورت دست‌ نخورده حفظ کرده است. ترکیب این معماری شگفت‌ انگیز با موقعیت تماشایی پراگ در امتداد رود ولتاوا، آن را به یکی از زیباترین شهرهای جهان تبدیل کرده است.

متن کامل مقاله

آشنایی با ۱۰ مقصد گردشگری مشهور جهان که ممکن است دیگر پذیرای گردشگران نباشند

در دنیای امروز که «اینفلوئنسر» بودن تبدیل به یک شغل واقعی شده و حتی مادربزرگ‌ ها هم استاد گرفتن سلفی برای اینستاگرام شده‌ اند، مقاصد گردشگری بیشتر شبیه واگن‌ های شلوغ مترو در ساعات اوج ترافیک هستند، با این تفاوت که به‌ جای کیف‌ های اداری، پر از کیف‌ های کمری و افراد آفتاب‌ سوخته‌ اند.

متن کامل مقاله

توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید