مرتب سازی براساس:
اين رستوران ناهار و شام را به صورت بوفه باز سرو می کند. گنجايش سالن سرپوشيده ٢٧٥ نفر و گنجايش سالن روباز ٢١٥ نفر می باشد. سالن سر پوشيده دارای تهويه مطبوع هوای مرکزی است.
با تزئينات و غذای دريايی فراموش نشدنی از دريای مديترانه می توانيد شامی به ياد ماندنی در رستوران آلاکارت (با منوی انتخابی) ديپ بلو از ساعت ١٨:٣٠ تا ٢١:٣٠ صرف کنيد.
اين رستوران آلاارت (با منوی انتخابی) غذاهای مخصوص ترکی سرو می کند و از اول ماه آوریل تا سی و يکم اوکتبر از ساعت ١٩ تا ٢١:٣٠ آماده پذیرایی از میهمانان است.
در این رستوران انواع غذاهای ترکی و ایتالیایی به همراه غذاهای استاندارد دنیا سرو می شوند. این رستوران در میان باغ هتل که با گیاهان سبز محصور شده قرار دارد.
با انتخاب این رستوران به دنیایی متفاوت از عطر و طعم انواع غذاهای ژاپنی قدم گذارید، دنیایی جذاب با ارائه خوشمزه ترین و متنوع ترین طعم های سوشی.
یک شب را به مدیترانه اختصاص بدهید. صرف یک غذای عالی به همراه نسیمی ملایم در رستوران آلاکارت (با منوی انتخابی) صندل در انتظار شماست.
در این مکان می توانید از یک صبحانه تازه و انواع نوشیدینی های داغ و آب میوه های تازه لذت ببرید. علاوه بر آن انواع غذا های ترکی و بین المللی هم در این مکان برای ناهار و شام سرو می شوند.
این رستوران با چشم انداز پانورامیک (سراسرنما) دریای مرمره و جزایر پرینس میهمانان را جذب می کند. غذاهای لذیذ ترکی و بین المللی در اتاق ناهارخوری دارای مبلمان شیک و فضایی دنج سرو می شود.
این باغ گوشه ای آرام و دنج است که به شما این امکان را می دهد تا روزنامه یا کتاب خود را در فضایی گرم و صمیمی مطالعه کنید.
این بار و رستوران دارای چشم انداز به دریا بوده و در سه روز هفته آماده خدمت رسانی به میهمانان می باشد.