مرتب سازی براساس:
این هتل بسیار راحت در مرکز شهر کوش آداسی و روبروی دریا واقع شده است. هتل دِریجی با داشتن امکاناتی مدرن مکانی مناسب برای تعطیلاتی کوتاه مدت یا طولانی است. اگرچه این هتل در مرکز شهر قرار دارد اما داخل هتل مکانی بسیار آرام است.
هتل آرورا در سال 2005 ساخته و در سال 2012 بازسازی شده است. هتل آرورا در کل دارای 137 اتاق می باشد که به ترتیب شامل 125 اتاق استاندارد، 1 سوئیت، 10 اتاق فمیلی (خانوادگی) و 1 اتاق برای افراد معلول هستند ظرفیت کلی این اتاق ها 276 نفر است. همچنین در این بین 113 اتاق دارای چشم انداز دریا و 24 اتاق دارای چشم انداز خشکی بوده و همگی مجهز به تلویزیون، تهویه مطبوع، مینی بار و گاوصندوق می باشند.
هتل ماربل پالم وینگز بصورت هنری دکور شده و ساختمانی هفت طبقه می باشد که در آن مفهوم میهمان نوازی مدیترانه ای به خوبی تعریف شده است. این هتل به عنوان یکی از با ارزش ترین هتل های دنج واقع در مرکز کوش آداسی شناخته می شود.
این هتل در شبه جزیره ای واقع شده که بصورت یک برآمدگی مانند یک کشتی تفریحی زیبا از درون دریای اژه سر برآورده است. میهمانان در مرکز شبه جزیره قرار می گیرند، جایی که در تمام طول سال خورشید لذت بخش می تابد، نسیم ملایم می وزد، درختان با ابهت کاج و نخل های پر پیچ و تاب با جریان باد در حرکتند و بهار رنگارنگ و گلهای تابستان و رایحه بی بدیل یاس های سفید به آن جلوه خاصی می دهند.
هتل ایمبَت در یکی از بهترین بخش های منطقه اژه، کوش آداسی، قرار گرفته که به خاطر مناظر طبیعی و دریای زیبای اژه یکی از توریستی ترین مناطق بشمار می رود. این هتل که در مساحت 20 هزار مترمربعی ساخته شده است، دارای 291 اتاق استاندارد و 5 سوئیت با چشم انداز دریا یا باغ می باشد.
اين هتل در زمينی به وسعت ١٦٧ هزار متر مربع ساخته شده است و دارای زيبايی های طبيعتی بی همتای منطقه کوم لوکای آنتالياست. هتل شاه اين پارادايز دارای ٤٠٤ اتاق و ١٤٠٠ تخت است که شامل ٤ سوئيت کينگ، ١٠٠ اتاق فميلی (خانوادگی) و ٢٩٦ اتاق استاندارد می باشد.
هتل رُز ريزورت در ساحل واقع شده است و زيبايی های منحصر به فرد دريای مديترانه را به همراه رفتاری دوستانه و احترام آميز و خدماتی خاص و ممتاز توسط کارمندانش به شما ارائه می دهد. اين هتل در مساحتی به وسعت ٢٧٥٠ متر مربع در ميان درختان پرتغال و در نزديکی کوه تورس ساخته شده است.
هتل ری مار در مناوگات در کنار دريا واقع شده است و تا فرودگاه بين المللی آنتاليا ٩٠ کيلومتر و تا مرکز شهر ٨٠ کيلومتر فاصله دارد. اين هتل ٢٦٦ اتاق با معماری مدرنی دارد.
اقامتگاه شيک و مرکزی مارينا در قلب شهر قديمی آنتاليا واقع شده است. اين اقامتگاه شامل هتل بوتيک (يک نوع هتل که بين ١ تا ١٠٠ اتاق دارد و شامل امکانات لوکسی می باشد.)، اتاق جلسه، استخر سر پوشيده با آب گرم، سالن ورزش، سونا، حمام ترکی، دو رستوران و يک بار استخر می باشد.
هتل لاتانيا با خدماتی بی نظير و باکيفيت به عنوان يک هتل شهری در خدمت ميهمانانش است. اين هتل با دکوراسيونی شيک که از يک هتل شهری ٤ ستاره انتظار می رود اين قصد را دارد که خاطراتی زيبا و فراموش نشدنی را در ذهن ميهمانانش به جا بگذارد. هتل دارای ٨٦ اتاق که شامل ٧٤ اتاق استاندارد، ١١ سوئيت و يک اتاق مخصوص افراد معلول می باشد.