• کشورها
  • شهرها
  • هتل ها
  • رستوران ها
  • مراکز دیدنی
  • مراکز خرید
  • سرگرمی ها
  • بازدیدهای اخیر
  • سراسر جهان


  • نمای تخت بزرگ اتاق سوپریور
  • تخت های توئین اتاق دلوکس
  • نمای تخت های اتاق سوپریور تریپل
  • تخت های توئین اتاق سوپریور
  • نمای تخت بزرگ اتاق دلوکس
  • حمام و سرویس بهداشتی اتاق ها

اتاق ها

در مجموع تعداد 222 واحد اتاق که دکوراسیونی مدرن و امکانات رفاهی پر تعدادی را در خود گنجانده اند برای اقامت راحت میهمانان هتل سه ستاره لو اپل بوتیک کی ال سی سی در یکی از بهترین نقاط شهر در نظر گرفته شده است. از تمامی این تعداد اتاق دقیقاً 78 مورد از نوع اتاق سوپریور و 144 مورد دیگر از نوع اتاق های دلوکسی هستند که امکان قرار گیری تخت خواب های کوئین (یک نفره بزرگ)، کینگ (دو نفره بزرگ) و توئین یا همان یک نفره را دارند. امکانات رفاهی مشترک میان تمامی این 222 اتاق شامل تهویه مطبوع هوا، امکانات لازم برای تهیه چای و قهوه، اینترنت بیسیم رایگان، امکانات لازم برای اتوی لباس در صورت درخواست میهمانان، میز تحریر، گاوصندوق، ساعت زنگ دار و خدمات بیدار باش، سشوار، محصولات بهداشتی و شوینده رایگان، تلفن با خط مستقیم، امکان اتصال به اتاق های دیگر، کف تمام پارکت، ملحفه و حوله دست و صورت، مینی بار، تلویزیون ال سی دی 40 اینچ به همراه کنترل و امکان دریافت شبکه های ماهواره ای و رادیوی، سرویس حمام و دستشویی اختصاصی با کف پوشی از سنگ مرمر و روم سرویس (خدمات سفارش غذا و نوشیدنی از داخل اتاق) اشاره کرد. 

  • اتاق سوپریور

    اتاق سوپریور

    این سری از اتاق ها در طبقات دوم الی ششم ساختمان مجموعه قرار دارند و با وجود همراه بودن با ممنوعیت استعمال دخانیات، متراژی در حدود 28 متر مربع را در اختیار دارند. این سری از اتاق ها با امکان قرار گیری یک عدد تخت خواب کینگ (دونفره بزرگ) یا دو عدد تخت خواب توئین فضای مناسبی را برای اقامت دو میهمان بزرگسال فراهم می کنند.

    اطلاعات بیشتر >>
  • اتاق دلوکس

    اتاق دلوکس

    این سری از اتاق ها در طبقات هفتم الی پانزدهم ساختمان مجموعه قرار دارند و با وجود همراه بودن با ممنوعیت استعمال دخانیات، متراژی در حدود 28 متر مربع را در اختیار دارند. این سری از اتاق ها با امکان قرار گیری یک عدد تخت خواب کینگ (دونفره بزرگ) یا دو عدد تخت خواب توئین فضای مناسبی را برای اقامت دو میهمان بزرگسال فراهم می کنند.

    اطلاعات بیشتر >>
  • اتاق سوپریور تریپل

    اتاق سوپریور تریپل

    این سری از اتاق ها متراژی در حدود 28 متر مربع را در اختیار دارند. این سری از اتاق ها با امکان قرار گیری سه عدد تخت خواب یک نفره فضای مناسبی را برای اقامت سه میهمان بزرگسال فراهم می کنند.

    اطلاعات بیشتر >>
  • اتاق سینگل (یک نفره)

    اتاق سینگل (یک نفره)

    این سری از اتاق ها در طبقات دوم الی ششم ساختمان مجموعه قرار دارند و با وجود همراه بودن با ممنوعیت استعمال دخانیات، متراژی در حدود 28 متر مربع را در اختیار دارند. این سری از اتاق ها با امکان قرار گیری یک عدد تخت خواب کینگ (دونفره بزرگ) یا دو عدد تخت خواب توئین فضای مناسبی را برای اقامت یک میهمان بزرگسال فراهم می کنند.

    اطلاعات بیشتر >>

نظرها

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.

آب و هوا

ساعت به وقت محلی این شهر


مقاله های گردشگری

جزیره ای که زیباترین فرودگاه جهان را دارد و باند فرود آن از دل دریا شروع می‌ شود

فرود در فرودگاهی که اطرافش را قله‌ کوه های سرسبز فرا گرفته یا باندش در میان آب‌ های نیلگون کارائیب قرار دارد، بیشتر شبیه به یک تصویر خیالی یا فیلم سینمایی است تا یک فرود در دنیای واقعی. چنین فرودهایی بیشتر شبیه پرواز بر فراز مناظر دیدنی‌ اند تا یک پرواز معمولی، که نمایی از زیبایی‌ های پیش رو را نشان می‌ دهند و گاهی اوج این زیبایی‌ ها به حساب می‌ آیند.

متن کامل مقاله

راهنمای اولین سفر به کشور جمهوری چک

پراگ، پایتخت جمهوری چک، یکی از محبوب‌ ترین مقاصد گردشگری در اروپا است. این شهر در طول قرن‌ ها از آسیب‌ های جدی جنگ های در گرفته در این قاره در امان مانده و گنجینه‌ ای از معماری خیره‌ کننده تاریخی از جمله آثاری به سبک گوتیک، باروک و آرت نوو را به صورت دست‌ نخورده حفظ کرده است. ترکیب این معماری شگفت‌ انگیز با موقعیت تماشایی پراگ در امتداد رود ولتاوا، آن را به یکی از زیباترین شهرهای جهان تبدیل کرده است.

متن کامل مقاله

آشنایی با ۱۰ مقصد گردشگری مشهور جهان که ممکن است دیگر پذیرای گردشگران نباشند

در دنیای امروز که «اینفلوئنسر» بودن تبدیل به یک شغل واقعی شده و حتی مادربزرگ‌ ها هم استاد گرفتن سلفی برای اینستاگرام شده‌ اند، مقاصد گردشگری بیشتر شبیه واگن‌ های شلوغ مترو در ساعات اوج ترافیک هستند، با این تفاوت که به‌ جای کیف‌ های اداری، پر از کیف‌ های کمری و افراد آفتاب‌ سوخته‌ اند.

متن کامل مقاله

توریستگاه را در تلگرام دنبال کنید