مرتب سازی براساس:
لیتل ایندیا یا هند کوچک، همان طور که از اسمش پیداست، محله هندی ها در سنگاپور است. در حالی که این محله نسخه ای تقریبا بهسازی و تغییر یافته از هند واقعیست، اما هنوز هم هویت منحصر به فرد خود را بدون اینکه تنزلی داشته باشد و منحصرا جاذبه ای برای گردشگران شود، حفظ کرده است.
موزه هنر و علم سنگاپور که در مجموعه مارینا بی قرار دارد و یکی از زیباترین موزه های سنگاپور می باشد به سرعت به یکی از نمادهای سنگاپور تبدل شد. طراحی جالب و متفاوت این موزه که شبیه به گل نیلوفر است یکی از دلایل معروفیت آن می باشد.
قدیمی ترین زیارتگاه سنگاپور معبد سری ماریامان می باشد که یکی از برجسته ترین برای عبادت جامعه تامیل هندو در این کشور است. این معبد متعلق به الهه ماریامان، خدای بیماری و مراقبت می باشد. این بنا در اصل توسط یک تاجر هندی در سال 1827 ساخته شد.
موزه های زنجیره ای مادام توسو از معروف ترین موزه های دنیا هستند و موزه مادام توسوی سنگاپور هفتمین شعبه از این سری موزه های مومی در آسیا می باشد که در سال 2014 به صورت رسمی افتتاح شد. این موزه که در قلب جزیره سنتوزا واقع شده است.
مسجد سلطان بزرگترین مسجد سنگاپور است که در جاده نورث بریج و در نزدیکی محله بومی خیابان عرب قرار دارد. این مسجد در اصل توسط سلطان حسین شاه جوهور در سال 1824 ساخته شده است. در سال 1928 سازه اصلی با بنای کنونی که توسط دنیس سانتری طراحی شده بود تعویض گشت.
ایستانا، که سابقا به عنوان ساختمان دولت شناخته می شد، امروزه دفتر رییس جمهور سنگاپور است. آقای هَری سنت جورج اُرد، اولین حکمران سنگاپور، بین سال های 1867 تا 1869 این ساختمان را بنا کرد. این بنا که به سبک نئو پالادیان و به سبک هندی انگلیسی ساخته شده است.
معبد مقدس دندان بودا یک معبد چهار طبقه برجسته است. هنگامیکه از درب های آن وارد می شوید بلافاصله سالن اصلی با سقف های بلند خیره کننده اش نظرتان را جلب خواهد کرد. با این حال تمرکز اصلی اغلب بازدیدکنندگان به گنبد دو متری طلای این معبد واقع در طبقه چهارم می باشد.
این کلیسای جامع زیبا وابسته به کلیسای انگلیس بوده و در خیابان سنت اندرو ساخته شده است. نام این کلیسا به افتخار حامی اسکاتلندی اش سنت اندرو نام گذاری شد. کلیسای اولیه در سال 1837 توسط جورج دی کلمن به سبک معماری پالادیان ساخته شد.
این موزه در یک ساختمان قدیمی عجیب و غریب که متعلق به سال 1908 می باشد برپا شده است و گشت و گذار در آن بعدازظهری جالب را برای کلکسیون داران تمبر و دیگر بازدید کنندگان به همراه خواهد داشت. مجموعه ای عالی از تمبرهای محلی و بین المللی در این موزه به نمایش گذاشته شده است.
این خانه که در حدود سال 1895 ساخته شده خانه ای شهریست که در منطقه تاریخی سنگاپور واقع شده است. این مکان زمانی متعلق به یک خانواده ثروتمند پراناکان چینی (سال 1920) بود و در سال 2006 توسط خانم اگنس تان به دانشگاه ملی سنگاپور اهدا شد.