مرتب سازی براساس:
این شبه جزیره برخلاف سایر شهرهای ساحلی به گونه ای مدیریت شده است که از هجوم گردشگران جلوگیری شود اما با این وجود این شبه جزیره دارای پتانسل بالایی برای فعالیت های گردشگری مانند غواصی، قدم زدن در طبیعت، تورهای روستایی، تورهای اکولوژیکی و کشاورزی می باشد.
ساحل پاموجاک با طول حدودا 5 کیلومتر در فاصله 9 کیلومتری سلچوک و 6 کیلومتری شهر باستانی افسوس قرار گرفته. عرض این ساحل حدود 80 متر می باشد. ساحل پاموجاک که جایزه پرچم آبی را برده، زیستگاه طبیعی پانکراتیوم ماریتیموم (گونه ای از خانواده گل نرگس) است.
سواحل دیکیلی که جایزه پرچم آبی را از آن خود کرده است در شهری ساحلی در جزیره لسبوس (Lesbos) در سواحل دریای اژه قرار گرفته و یک مکان عالی برای تعطیلات است. در این جا سواحلی به طول 40 کیلومتر مناسب شنا و همچنین 5 ساحل با جایزه پرچم آبی وجود دارد.
سواحل علی آقا میزبان بسیاری از مردم علاقمند به دریا از شهرها و مناطق اطراف است. سواحلی کاملا شنی به طول 4 کیلومتر که به راحتی از طریق مینی بوس ها از ایستگاه مترو علی آقا قابل دسترسی هستند.
ساحل ماسه های شنی نای هارن به عنوان یکی از بهترین ساحل های پوکت با شیبی ملایم رو به دریای آندامان قرار گرفته، ساحلی زیبا که هیچ وقت به اندازه دیگر سواحل محبوب پوکت شلوغ نمی شود و تقریبا همیشه دارای فضایی آرام می باشد. با پرداخت هزینه ای 100 باتی می توانید یک چتر ساحلی را برای کل روز اجاره نمایید.
می توان با اطمینان کامل از بنگ تائو به عنوان زیباترین ساحل پوکت نام برد، ساحلی دلربا و جادویی با طول هشت کیلومتری که جایگاه مجتمع معروف لاگونا (Laguna Complex) و منطقه ای متشکل از هفت اقامتگاه لوکس و یک زمین گلف اختصاصی است. قسمت مرکزی ساحل را لاگونا به دست گرفته است.
ساحل کاتارا در قلب دوحه واقع شده و بخشی از دهکده کاتارا است که یک مرکز هنر و فرهنگ عمومی است و امکان برگزاری طیف وسیعی از رویدادهای فرهنگی را فراهم می کند. این ساحل که برای خانواده ها مناسب است، فعالیت های زیادی از جمله اسکی روی آب، پاراسیل، نیبوردینگ و قایق سواری سریع را ارائه می دهد.
ساحل فویرط با داشتن یک نوار طولانی از ماسه های سفید، دریای آبی شفاف و یک خط ساحلی گسترده با صدف های زیبای صورتی، سفید، قرمز و زرد رنگ، یک گوهر واقعی در میان سواحل خلیج فارس است.
ساحل التکیرا، در فاصله کمتر از یک ساعت رانندگی در شمال دوحه قرار دارد و یکی از بزرگترین پناهگاه های جنگل حرا در قطر است که باعث می شود این ساحل دارای آب کم عمق و مناظر جالب توجه باشد.
معنای کلمه ای بیوک شور، بزرگ شور یا آب های شور می باشد. بیوک شور به عنوان دومین دریاچه بزرگ آذربایجان و بزرگترین دریاچه شبه جزیره شوران در مرکز این شبه جزیره قرار گرفته است. بر اساس برآوردهای جغرافیایی مقدار متوسط عمق دریاچه 3.4 تا 3.45 متر و بیشترین طولش 4.2 متر است.