مرتب سازی براساس:
اگر مسافر شهر بهارنارنج، شیراز هستید آثار و مکان های دیدنی بسیاری پیش روی شما هستند که بازدید از هرکدام حال و هوای متفاوتی خواهد داشت. آثار باستانی، خانه های تاریخی و مساجد و آرامگاه های قدیمی از جمله انتخاب های شما برای بازدید هستند.
شهر زیبای یزد دارای اماکن مذهبی باشکوهی می باشد و مسجد جامع هنزا یکی از بهترین های این شهر در نوع خود است. این اثر ارزشمند فرهنگی در دوران تاریخی پس از اسلام بنا شده است و از همان ابتدای ساخت تا کنون مورد توجه علاقه مندان معماری قرار گرفته است.
مسجد باغ بهار مهریز با قدمتی بیش از 340 سال یکی از آثار باقی مانده از دوران صفوی است که در تاریخ 9 بهمن سال 1384 با شماره 14035 به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید. این مسجد در کنار حسینیه، تکیه، آب انبار و ساعت آفتابی بخشی از مجموعه باغ بهار مهریز می باشد.
مسجد جامع سریزد یکی از جاذبه های گردشگری مهریز در استان یزد است که در روستای سریزد قرار دارد و در تاریخ 16 اسفند سال 1384 با شماره ثبت 14527 به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
مسجد جامع خورمیز سفلی با قدمتی مربوط به دوران قاجار و با شماره 2802 در تاریخ 16 مهر سال 1379 توسط سازمان میراث فرهنگی ایران به عنوان یکی از آثار ملی به ثبت رسیده است.
در شهر دیدنی شیراز با توجه به وجود آثار متعدد و مشهور تاریخی، برخی دیگر از آثار و مکان ها کمتر مورد توجه و شناخت قرار می گیرند. قبرستان دارالسلم یا دارالسلام شیراز نیز یکی از این مکان هاست.
گورستان قدیمی شواز اثری به جا مانده از قرن ششم هجری قمری می باشد که در تاریخ 10 خرداد سال 1382 با شماره 9124 به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این گورستان عجیب در فاصله 95 کیلومتری شهر یزد قرار گرفته است و با قبرهای عجیبش گردشگران بسیاری را به آن منطقه جذب می کند.
گورستان توران پشت شهرستان تفت با قدمتی مربوط به سده 5 تا 11 هجری قمری در تاریخ 25 اسفند سال 1379 با شماره 3611 به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
بنای یادبود شهدای هفتاد و دو تن در بهشت زهرا از آثار ثبت شده در آثار ملی ایران مربوط به مزار کشته شدگان 7 تیر 1360 و 8 شهریور 1360 می باشد. شهید بهشتی رئیس دیوان عالی کشور، شهید رجایی رئیس جمهور و شهید باهنر نخست وزیر وقت در میان کشته شدگان این دو حادثه بودند.
خیابان ولی عصر به طول 18 کیلومتر طولانی ترین خیابان خاورمیانه به شمار می رود. این خیابان جنوب ِتهران را به شمال تهران وصل می کند. خیابان ولی عصر از میدان راه آهن در جنوب آغاز و به میدان تجریش در شمال ختم می شود.