مرتب سازی براساس:
خانه هنرمندان در پارک هنرمندان واقع شده است. این خانه در زمان رضاشاه پهلوی پادگان بوده و تا سال 1375 جز مناطق نظامی محسوب می شده است. این خانه در زمان ریاست جمهوری احمد خاتمی با مشارکت وزارت ارشاد و شهرداری تهران تبدیل به خانه هنرمندان شد.
موزه استاد علی اکبر صنعتی محل نمایش آثار استاد علی اکبر صنعتی است. این موزه اولین موزه مردم شناسی ایران است که در سال ۱۳۲۵ به همت پسر استاد علی اکبر صنعتی با نام شیر و خورشید پایه گذاری شد. علی اکبر صنعتی پیکر تراش و نقاش دوره معاصر است.
گالری آرت سنتر 2 در بلوار اندرزگو آثار هنری هنرمندان ایرانی را همه روزه از ساعت 11 الی 20 برای علاقمندان به نمایش می گذارد. برای تماشای این گالری با وسیله نقلیه شخصی به باغ انجمن خوشنویسان واقع در فرمانیه بروید.
گالری دلگشا با مدیریت شباهنگ طیاری و نیلوفر عابدی با رویکرد ترویج هنر معاصر در سال 1395 در تهران آغاز به کار کرد. برای بازدید از گالری دلگشا با وسیله نقلیه به خیابان ایرانشهر و سپس کوچه مهاجر بروید.
گالری آ یک گالری دو طبقه است که آثار هنرمندان در آن برای فروش به نمایش گذاشته می شود و البته بازدید از آن رایگان است. این گالری دارای یک سالن نمایشگاه و یک کافه می باشد. هنرمندان می توانند برای نقد آثار موجود در گالری در کافه به بحث و بررسی بپردازند.
گالری اثر در سال 1378 با هدف جذب هنرمندان ایرانی و خارجی علاقمند به تاریخ ایران در درکه به مدیریت امید تهرانی آغاز به کار کرد. این مجموعه در سال 1382 با اسپانسری مریم کیهان فعالیت خود را در خیابان ایرانشهر گسترش داد.
گالری دنا یک ساختمان یک طبقه می باشد که آثار هنرمندان ایرانی معاصر را برای فروش به نمایش برای علاقمندان می گذارد. همه مردم می توانند از طریق وبسایت این مجموعه در حراجی ها و گالری های آن شرکت نمایند و محصولات مورد علاقه خود را خریداری فرمایند.
گالری شیرین با مدیریت شیرین پرتوی دارای یک شعبه در خیابان کریم خان زند و یک شعبه در نیویورک می باشد که به نمایش آثار حجمی و مفهومی می پردازد. شعبه اول این نمایشگاه در سال 1384 در تهران افتتاح شد.
گالری هپتا که در واقع یک گالری هنرهای تجسمی می باشد در خیابان کریم خان زند با دو سالن نمایش و یک فروشگاه همه روزه به جز پنج شنبه ها پذیرای علاقمندان به هنر می باشد. این گالری که تمرکزش را بر روی هنر مدرن و معاصر ایران قرار داده است از سال 1392 مشغول به کار شد.
موزه خالو صالح به عنوان اولین موزه ای شناخته می شود که توسط یک شخص در سال 1398 در قشم به ثبت رسیده است. آثار این موزه با تلاش صالح روزبه و دیگر افراد محلی در طی 10 سال گردآوری شده و شامل 355 شی است.