مرتب سازی براساس:
جاذبه های طبیعی استان مازندران از مهمترین مقاصد گردشگری شمال کشور هستند که به دلیل مناظر و طبیعت زیبا و همچنین آب و هوای معتدل خود شناخته شده هستند. روستای کلوده یکی از مکان های دیدنی در شهرستان نور این استان است که می توانید در سفر بعدی خود به این استان سرسبز از دیدن آن لذت ببرید.
روستاهای استان مازندران از مقاصد گردشگری محبوب شمال کشور هستند که به دلیل مناظر طبیعی زیبا، آب و هوای معتدل و آثار تاریخی ارزشمند خود شناخته شده هستند. روستای چلک در بخش مرکزی شهرستان نوشهر، یکی از روستاهای دیدنی است.
به عنوان یکی از قدیمی ترین روستاها ی دیدنی استان فارس، پیشنهاد ما به شما بازدید از روستای دشتک است. این روستا همچون ماسوله از جمله روستاهای پلکانی و کوهستانی ایران است. روستای دشتک علاوه بر آب و هوای کوهستانی و مطبوع و طبیعت بکر، از لحاظ تاریخی نیز بسیار غنی می باشد.
ایران از جمله کشورهایی است که بناهای مقره ای متنوعی را با معماری های منحصر به فرد در خود جای داده است. آرامگاه شیخ ابوالحسن خرقانی یکی از این بناها است و مقبره عارف بزرگ انتهای قرن 4 قمری و اوایل قرن 5 قمری است.
در دامان کوه های فیروزکوه، روستای هرانده با درختان متعددش به چشم می خورد. این روستای خوش آب و هوا در تمامی روزهای سال جلوه گر چشم اندازهایی بدیع است و می توان گفت یکی از جاذبه هایی است که در هر فصل سال بسیار دیدنی خواهد بود.
روستای حیران واقع در 30 کیلومتری شهر آستارا می باشد که از سه بخش روستای حیران علیا، روستای حیران وسط و روستای حیران سفلی می باشد. این روستا 2200 هکتار مساحت دارد که 1200 هکتار آن جز مناطق حفاظت شده می باشد.
استان زیبای مازندران با بخش های مختلف که هریک مملو از دیدنی های منحصر به فرد خویش هستند، همواره از گردشگرپذیرترین مناطق ایران بوده و حائز اهمیت است. یکی از این بخش ها روستایی به نام اسبوکلا از توابع بخش مرکزی شهرستان ساری می باشد.
یکی از قطب های قوی و اصلی گردشگری ایران، مازندران و شهرها و روستاهای داخلش هستند که با انواع جاذبه های گردشگری به یکی از مقاصد همیشگی گردشگران ایرانی تبدیل شده اند. این شهرها و روستاها همواره محلی مناسب برای فرار از زندگی مدرن و گذراندن اوقاتی آرام هستند.
ولاغوز یکی از روستاهای کوچک از توابع بخش چهاردانگه در حدود ۵۰ کیلومتری جنوب شهرستان ساری است که براساس آخرین سرشماری مرکز آمار ایران که در سال ۱۳9۵ صورت گرفته، جمعیت آن 258 نفر بوده است.
پایین کولا یکی از روستاهای کهن ساری است که قدمت آن به دوران پیش از اسلام و ساسانیان می رسد. این روستا از توابع بخش مرکزی این شهرستان می باشد و براساس آخرین سرشماری مرکز آمار ایران که در سال ۱۳9۵ صورت گرفته، جمعیت آن ۵۸۹ نفر بوده است.